Şimdi Ara

navigasyon ile bluetooth yolu ile araçta telefonla konuşabilirmiyim acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba aracıma bluetooth kiti yerine navigasyon alaeti alıp bunun üzerinden telefon görüşmelerimi yapmak istiyorum konu hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
    saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: muratmert

merhaba aracıma bluetooth kiti yerine navigasyon alaeti alıp bunun üzerinden telefon görüşmelerimi yapmak istiyorum konu hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
    saygılarımla

bluetooth lu navi cihazı alcaksınız. Bencede kit yerine navi almak çok daha mantıklı.
  • teşkkürler, araştırmaya başladım bile
  • hafta sonu 235 liraya vatan'dan piranha fuga aldık, bluetooth kit olarak kullanılabiliyor, ayrıca cep telefonundaki müzikleri ve telefon görüşmelerini araç hoparlörüne dahili fm transmitter ile aktarabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

hafta sonu 235 liraya vatan'dan piranha fuga aldık, bluetooth kit olarak kullanılabiliyor, ayrıca cep telefonundaki müzikleri ve telefon görüşmelerini araç hoparlörüne dahili fm transmitter ile aktarabiliyor

telefon görüşmelerinide aktarabiliyormu araç haporlerine?? bu aslında hem iyi hemde kötü... yanlız olursanız iyi görüşme özel degilse'de iyi ama yanlız degilken tel çalarda görüşmede özelse
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

hafta sonu 235 liraya vatan'dan piranha fuga aldık, bluetooth kit olarak kullanılabiliyor, ayrıca cep telefonundaki müzikleri ve telefon görüşmelerini araç hoparlörüne dahili fm transmitter ile aktarabiliyor

telefon görüşmelerinide aktarabiliyormu araç haporlerine?? bu aslında hem iyi hemde kötü... yanlız olursanız iyi görüşme özel degilse'de iyi ama yanlız degilken tel çalarda görüşmede özelse

yalnız değilken araç kiti olsa ya da navigasyon olsa ikisi de aynı işi görüyor sonuçta, o zaman araç kiti de kullanmayın, hem böyle durumda telefından tek tuşla gömrüşmeyi telefona aktarabilirsiniz,

kötü "özellik" diye bişey yoktur, kötüyse kullanmazsınız olur biter.

telefon görüşmeleri de aktarılabiliyor, zaten fuga'nın kendi hoparlörü bana çok iyi gelmedi

• geçen hafta navitec 210F almıştım, navigasyon esnasında telefonum çalarsa anında görüşme ekranına geçiyor ve tek tuş ile cevaplayıp konuşabiliyorum.
    gerçekten mükemmel oldu. ayrıca birisine telefon etmem gerekirse yine ekrandan numara tuşlamak yada rehberden birisini seçmek suretiyle gayet rahat bir görüşme yapılıyor.

eğerki radyodan dinlemek istiyorsanız o zaman FM. kullanda çentik olmalı ve radyonuzun bir kanalıda navigasyonla aynı kanala ayarlı olmalı. telefon geldiğinde direk o kanala geçerseniz sesi araç hoperlörlerinden duyarsınız.

ama navigasyonnun sesi gayet yeterli geliyor pırıl pırıl net bir ses veriyor o bakımdan benim cihazımda Fm kullanmaya ihtiyaç duymuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 2 Eylül 2010; 12:10:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garmin 3760 cihazımdan BT ile telefonun tüm adres defterine ulaşabiliyor, ayrıca eğer navigasyon noktalarında tel no varsa bunları bile arayabiliyorum. Kullandım mı ? Şimdilik hayır. Ama zaten araçta da BT olduğundan onu kullanıyorum. Gerçekten büyük rahatlık. Tavsiye ederim. GPS alırken bunu gözardı etmeyin.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmtr -- 3 Ekim 2010; 3:12:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.