Şimdi Ara

navigasyon cihazı önerisi 09/2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kardeşim için bir navigasyon cihazı düşünüyoruz. Forumda çok yazılmış çizilmiş ama hareketli bir piyasa olduğu için yeni bir konu açmak istedim. yazılım ve donanım olarak bizi üzmeyecek, haritası düzgün ve hız olarak geleceğe dönük bir cihaz arıyorum.
    öneriler için şimdiden teşekkürler

• Ben de aynı cevabı arıyorum.

-Haritası dogru ve güncel
    -Hızlı
    -En az 4.3 inç
  • En az 100 konu var aynı soruyu içeren, artık aylık olarak mı araştırmak isteniyor 09/2013 diye başlık açılmış. Forumun arama motorunu kullanmanızı salık vereceğim.

Saygılar.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Google araması ile donanım haberde 2013 başlıklarını inceledim. Bulamadım
    Siz buraya yazmadan önce başlıklardaki detaylı cevaplarınızdan sizin bilgili bir kişi oldugunuzu anladım. Sizin son 1 yıl içindeki yazılarınızı okudum. Bulamadım.
    Eğer sizin bildiğiniz hazır bir başlık veya mesaj varsa bizle de paylaşabilir misiniz?
    http://forum.donanimhaber.com/m_70207984/tm.htm#msglink_70225899

şu mesajınız gibi bize şimdiki modeller için bir ürün önerseniz. Şimdiden teşekkür ederim.

-Trafik önemli değil
    -Multimedia önemi değil
    -Haritası dogru ve güncel
    -Hızlı
    -En az 4.3 inç
  • O zaman Garmin ve TomTom modellerine bakın... Haritası en hızlı güncellenen cihaz Tomtom'dur. POI (İÇN) konusunda biraz zayıf ama yıllar öncesine göre çok yol kat ettiler ve devam ediyorlar. Haritaları da artık çok güçlü.
    Eğer Başarsoft haritalı bir cihaz olmasını isterseniz Nüvi serisinin 40 ve 50 bodelleri olabilir. Ben 50 tavsiye ederim.

Navteq (Nokia) haritalarını kullanmak isterseniz yine Garmin Nüvi 42 ve 52 önerebilirim.

Yani özetle olay Haritada bitiyor; Kapsam olarak değerlendirirsek Başarsoft, Teleatlas ve Navteq sıralayabilirim. Teleatlas haritaların Mapshare desteği olması en güncel yol durumunu değerlendirerek navigasyon yapmanızı sağlar.

Bütçe belirlememişsiniz; bu nedenle en alt çizgiden yukarı doğru sıralamaya gayret ettim.

Araştırın bir sonra tekrar konuşalım.

Saygılar.
    öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. igo my way için hangi cihazı öneriyorsunuz? link verme şansınız olabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garmin öneririm, ucuz olarak nüvi 40, daha yükseklerde daha iyi modellerde var, fiyata göre seçim yapabilirsiniz.Basit,işini yapan cihazlar,ilk güncellemeyide herzaman garmin cihazlar alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Garmin öneririm, ucuz olarak nüvi 40, daha yükseklerde daha iyi modellerde var, fiyata göre seçim yapabilirsiniz.Basit,işini yapan cihazlar,ilk güncellemeyide herzaman garmin cihazlar alıyor.

garmin in hangi modeli ? edit:1410 iyimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtcagatay -- 14 Eylül 2013; 11:32:01 >
  • Hocam en yeni cihaz takip ettiğim kadarıyla next 5015. Ben eski cihazım kırılınca yaptığım araştırmalarda bu cihaz çıkma arifesindeydi ve bekledim bu cihazi aldım. Cihaz işlemcisi Atlas 6 1000 mhz 256 mb ram ve son sürüm primo 2.4 ile geliyor. Ekran parlaklığı güzel cihaz basarsoft harita kullanıyot blt hariç diğer multi medyalar var. Ben gayet memnunun ve cihaz diğer emsallerine göre bariz hızlı. Şu sıralarda hepsiburada.com da kampanya fiyati 179 tl
  • huseyintel H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, youtube da video larını izledim. Aradığım hız bu cihazda var gerçekten.
  • Vaktinde bende video çekmiştim:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.