Şimdi Ara

Navigasyon alıcaz Yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Navigasyon cihazı alıcaz, hangisini önerirsiniz ?

• Model değil de marka vereyim ben. Denizcilikte de en çok kullanılan marka olan Garmin en iyilerdendir. TomTom da çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Model değil de marka vereyim ben. Denizcilikte de en çok kullanılan marka olan Garmin en iyilerdendir. TomTom da çok iyidir.

Bence arkadaş, bimeks yada electroworld'e gidip kendi incelesin. Ben arkadaş ile navigasyon cihazına bakmaya gittim. Tomtom, next, pirhana gibi markaların hiç birini beğenmedik. Garmin çok güzel bir cihazmış, electroworld'de 400 TL'di biz baktığımızda, 2-3 farklı modeli vardı, dokunmatiği, arayüzü en güzel olan cihaz garmindi. Ama farklı modelleri var. Benim gördüğüm en pahalı modeli olan 400 TL'lik cihazdı diye hatırlıyorum.
  • hocam sana şöyle söylim. 2 yıl kadar tomtom kullandım. ömür boyu harita güncellemesi vardı çok memnun kaldım. sonra onu babama verdim. navigasyon harici bi özelliği yok diye. gittim navitech aldım. fm transmitter, film izleme, sesli navigasyon, hd ekran var diye atladım. ama şunu sölim aynı çin malı iphano ne gibi iphoneden daha çok özelliği var ama fasa fiso. bundada ömür boyu güncelleme var ama doğru düzgün güncelleme yapmıyo. şöyle sölim navitechte güncelleme yaparken haritayı silebilirsin. zaten başta uyarı veriyo güncellenirken harita gidebilir diye. tomtomda öyle bişey yok pcye bağlıyosun çatır çatır güncelliyo. navigasyon adına hiç bişey yok. ben mesela navigasyonda aynı anda yola çıkış zamanım, kalan zaman, kalan km, toplam km, o anki hızım (bu çok önemli), ortalama hızım, ne kadar süre sonra hedefe varacağım falan bunların hepsini göstermesi gerekir ama 3 tane ayarlanıyor.

özet yazim şuraya da hepsini okumak istemezsin belki. hocam bana göre bu işin piri tomtom dur. garmin bilmiyorum kullanmadım. ama benim önerim kesinlikle tomtom. uyduruk çin malı nextmiş navitechmiş hiç bulaşma.

• http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2012/12/SOK_INSERT_12ARALIK.pdf

bugün gördüm şok markette.
    bence iyi marka iş görür.

garmin nüvi 40 4.3" 169 tl 6 taksite bölüyorlar.

http://www.akakce.com/navigasyon-cihazi/en-ucuz-garmin-nuvi-40-4.3-fiyati,764293.html

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerz -- 19 Aralık 2012; 2:09:26 >

• igo yazılım Başarsoft haritalı cihaz al,Tomtom bu sektörde çok iyi bir marka cihazları çok kaliteli yanlız kullandığı harita Teleatlas harita Türkiyede çok yetersiz.Avrupada kullanacaksanız Tomtom alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben zamanında (2009) 4,3 inch navitech p 120 almıştım.
    ekranı kasten küçük aldım çünkü yaya iken cep tlf gibi yanımda taşınsın istiyordum.
    o zamandan beri kullanıyorum ve işimi gaayet güzel görüyor.
  • Garmin kullanıyorum çok memnunum.
    Tomtom da gayet kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2012/12/SOK_INSERT_12ARALIK.pdf

bugün gördüm şok markette.
    bence iyi marka iş görür.

garmin nüvi 40 4.3" 169 tl 6 taksite bölüyorlar.

http://www.akakce.com/navigasyon-cihazi/en-ucuz-garmin-nuvi-40-4.3-fiyati,764293.html

edit: ekleme

Cihaz gercekten uygunmus ama 12 aralık insertinde yer aldığına göre kalmamıştır hiçbir yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tomtom ve garmin cihazları çok kaliteli fakat ikiside kendi yazılımını kullanıyor ve igo kadar kullanışlı değil.

hemen hemen bütün yazılımları ve haritaları kullanmış biri olarak;
    kesinlikle yazılım igo harita başarsoft olmalı diyorum. fakat şöyle bir sorun var igo ve başarsoft ikilisini kullanan cihazlar tomtom ve garmin cihazları kadar kaliteli değil.

ben olaya şöyle bir çözüm buldum. android sistemli samsung wifi 5.0 aldım üzerine igo kurdum süper oldu. cihazı hem tablet olarak hem navigasyon cihazı olarak kullanıyorum.
  • TomTom cihaz olarak kaliteli cihaz...Ama güncellemesi önemli...Ben aldığımda 4 adet güncelleme ücretsiz,gerisi ücretli idi...Değiştiyse bilemem...
    Bir de geçenlerde dikkatimi çekti...Çamlıca gişelerinden geçtim,Kurtköy'e doğru gidiyorum...Belki bir yıldan fazla oldu otobandan Sultanbeyli çıkışı açıldı...Ama TomTom onu göstermedi...Cihazım da son güncelleme idi...
  • markasının ne olduğu çokta önemli değil.Zaten hemen hemen hepsi çin malı.

Önemli olan android son teknoloji işlemci
    Başarsoft-igo primo veya 8 harita ve ömür boyu ücretsiz güncelleme
    en az 5 inç tercih edin ekranda parlama olmamalı
    500 mhz üzeri işlmeci hızına ve anında otomatik alternatif yol güzergahı verebilmeli

Bende alacaktım epey araştırdım gerçi telefonda ücretsiz navigasyon yazılımı var ve gayet iyi iş görüyor ama yinede harici almayı düşünüyordum.Fiyatlarına bakınca neredeyse tablet pc parasında olduğunu görünce bende bu fikri erteleyip biraz daha bütçe ayırıp şöle bi 7 inç tablet alıp üzerine navigasyon kurmayı düşünüyorum
  • TomTom'un ses değiştirebilme özellikleri çok güzel yahu

http://www.tomtom.com/en_gb/shop/voices/

• quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

tomtom ve garmin cihazları çok kaliteli fakat ikiside kendi yazılımını kullanıyor ve igo kadar kullanışlı değil.

hemen hemen bütün yazılımları ve haritaları kullanmış biri olarak;
    kesinlikle yazılım igo harita başarsoft olmalı diyorum. fakat şöyle bir sorun var igo ve başarsoft ikilisini kullanan cihazlar tomtom ve garmin cihazları kadar kaliteli değil.

ben olaya şöyle bir çözüm buldum. android sistemli samsung wifi 5.0 aldım üzerine igo kurdum süper oldu. cihazı hem tablet olarak hem navigasyon cihazı olarak kullanıyorum.

hocam bndeki samsung galaxy s3 e igo kurabilirmiyim?

link atıp açıklarsan çok memnun kalırım

• Samsung galaxy wifi5.0 gibi android tabanli cihazlar normal navigasyon aleti kadar basarilimi yer bulma ve yer bulma hizi acisindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 19 Aralık 2012; 12:49:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih611

Samsung galaxy wifi5.0 gibi android tabanli cihazlar normal navigasyon aleti kadar basarilimi yer bulma ve yer bulma hizi acisindan.

s3 ve wifi5.0 da kullanıyorum. yer bulma ve hız konusunda iyiler. özellikle s3 gps uydulara bağlanmada çok hızlı. sanırım internetten dolayı
  • quote:

quote:

Samsung galaxy wifi5.0 gibi android tabanli cihazlar normal navigasyon aleti kadar basarilimi yer bulma ve yer bulma hizi acisindan.

s3 ve wifi5.0 da kullanıyorum. yer bulma ve hız konusunda iyiler. özellikle s3 gps uydulara bağlanmada çok hızlı. sanırım internetten dolayı

bende s2 kullanıcısıyım.internet olduğu sürce sıkıntı yok tabiki 2 3 saniyede buluyor yerini fakat internet bağlantısı olmayınca 3 5 dakkayı buluyor.s3te glonas uyfu desteğide var sanırım s2 nin gps inden bu nedenle daha iyi sanırım fakat telefon ve mobil cihazlarla navigasyon aletlerindeki gps aynı kalitedemiki.navigasyon aletinde sonuçta internet bağlantısı olmadan yer buluyor.eğer internetsiz performansı telefonlarla aynıysa oldukça kötü.

• quote:

quote:

quote:

bende s2 kullanıcısıyım.internet olduğu sürce sıkıntı yok tabiki 2 3 saniyede buluyor yerini fakat internet bağlantısı olmayınca 3 5 dakkayı buluyor.s3te glonas uyfu desteğide var sanırım s2 nin gps inden bu nedenle daha iyi sanırım fakat telefon ve mobil cihazlarla navigasyon aletlerindeki gps aynı kalitedemiki.navigasyon aletinde sonuçta internet bağlantısı olmadan yer buluyor.eğer internetsiz performansı telefonlarla aynıysa oldukça kötü.

şöyle bir durum var. samsung wifi5.0 da 3g yok internete sadece wifi den bağlanabiliyor. bu tür aletlerin uydulara bağlanabilmesi için internet gerekmiyor ama olursa çok hızlı bağlanıyor. ilk bağlanmada navigasyon cihazının veya tabletin uydulara bağlanması eğer siz hareket halinde olursanız 3-5 dk buluyor. sabit bir yerde beklersiniz bağlanması 1dk geçmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.