Şimdi Ara

NAVIA 1020 - Deneyimler ve MP3 ve Video İzleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
1
Favori
12.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tişort, yağmurluk yok...Birşey soracağım bu aletin saatini ayarlıyorum.uyduya bağlanınca 1 saat ileri atıyo..Kurcaladım ama başka ayar bulmadım. Birde eğlence altında bellek seçimi yok bende...Sizde de durum böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufbasaran -- 5 Haziran 2008; 14:40:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufbasaran
    Tişort, yağmurluk yok...Birşey soracağım bu aletin saatini ayarlıyorum.uyduya bağlanınca 1 saat ileri atıyo..Kurcaladım ama başka ayar bulmadım. Birde eğlence altında bellek seçimi yok bende...Sizde de durum böyle mi?

Bana da gelmedi t-shirt ya da yağmurluk.
    Saat sorunu bende de var. Sanırım yaz saati ile ilgili bir şey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pianoblack

su vıdeo bılgısı ıcın tesekkurler, bır turlu ıyı kalıte elde edememıstım...

sımdı ıse super...

paylasım ıcın cok tesekkurler...

pb

• Mayıs ve haziran ayında Naviasını alan ve wince ekranına düşemeyen arkadaşlar kbattery.exe ismini navia420.exe olarak değiştirsinler.

quote:

Orjinalden alıntı: natal

Hızlı bir şekilde anlatmaya çalışayım

İlk önce
    http://sourceforge.net/projects/kbattery/
    adresinden kbattery programı indirilir ve ismi NaviaCE420.exe olarak değiştirilir ardından orinal dosyayıda NaviaCE421.exe olarak değiştirin.
    İsmini değiştirdiğiniz kbattery Navia klasörü içine yerleştirip bu SD ile cihazınızı açın. Açılan ekranda YOL REHBERİ ne tıklayın, navia açılmayım altta tools görünecektir. Ekran kaleminin sağ tuş özelliğinden çıkan menüden new folder ı seçip yeni bir klasör yaratın. Klasörün üzerine çift tıkladığınızda içine gireceksiniz. Browser ekranının address sekmesinden my device'ı seçin ve Windows CE ekranındasınız. SDMMC kartınıza yüklediğiniz her türlü lisanslı veya deneme amaçlı programı, ismini değiştirmeye gerek kalmadan Windows CE altında çalıştırabilirsiniz.

NAVIA 1020 - Deneyimler ve MP3 ve Video İzleme

• 31 nisandan önce sipariş vermişseniz size 1 adet t shirt gelmesi lazım ama bu tarihten sonra sipariş verdiyseniz hediyelerin gelmemesi normal çünkü 31 nisan dan sonra t shirt dagıtımı bitmiş
  • evet, artik sadece navia'yi veriyorlar. cunku dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama navia kampanyasindaki fiyat ayni kalmasina ragmen NG'nin aylik ucreti artmis durumda.
  • tesekkurler tişört hediye etmeselerde navia çok cazip fiyata gelmiş oldu.çok kararsız kalmıştım hangi navigasyonu alsam diye bu forumda national kampanyasını duymuştum,düşündüm taşındım kampanyadanda veriliyorsa yaygın olur cihaz bi sorun bilgi gerektimi bileni çok cıkar dedim.dogruda karar vermişim naviayı tercih etmekle, 3 çeşit harita secegide adapte ediliyor yaygınlaştıgı için ugraşanı çok:)navianın kendi haritasında benim bulundugum bölgenin isimleri yok ama igoda var mesela.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.