Şimdi Ara

NAVIA 1020 - Deneyimler ve MP3 ve Video İzleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
12.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk önce
    http://sourceforge.net/projects/kbattery/
    adresinden kbattery programı indirilir ve ismi NaviaCE420.exe olarak değiştirilir ardından orinal dosyayıda NaviaCE421.exe olarak değiştirin.
    İsmini değiştirdiğiniz kbattery Navia klasörü içine yerleştirip bu SD ile cihazınızı açın. Açılan ekranda YOL REHBERİ ne tıklayın, navia açılmayım altta tools görünecektir. Ekran kaleminin sağ tuş özelliğinden çıkan menüden new folder ı seçip yeni bir klasör yaratın. Klasörün üzerine çift tıkladığınızda içine gireceksiniz. Browser ekranının address sekmesinden my device'ı seçin ve Windows CE ekranındasınız. SDMMC kartınıza yüklediğiniz her türlü lisanslı veya deneme amaçlı programı, ismini değiştirmeye gerek kalmadan Windows CE altında çalıştırabilirsiniz.

NAVIA 1020 - Deneyimler ve MP3 ve Video İzleme

• Resimlerin devamı

• ve son resim

• navia cihazınıza igo yüklemek için gerekli adımları blogumda yazıp hatta hazır halde dosyasınıda koymuştum dileyen arkadaşlar oradanda bakabilirler ve basit bir koyala yapıştır ile halledebilirler. igo PNA versiyonlarının bazılarında gps port ve veri akış tipi sorunları var diğer bir değişle cihaza göre değişen bu değerler igonun bazı versiyonlarında naviaya uygun olarak bulunmuyorlar. ben tüm bu sorunları hallettim. Sanırım biraz uğraşılarak rahatlıkla karttan mp3 ve video oynatır hale gelebilir bu cihaz. Çünkü içerisinde ppclerde kullanılan bir player var onun sayesinde bu işlemler yapılıyor eğer herhangi bir ppc browseri kartınıza yukarıda arkadaşımızın anlattığı gibi yükler windows klasörüne girerseniz programı görebilirsiniz. Arzu eden olursa bu problemide çözbiliriz ancak elimde cihaz yok artık patronuma aitti :)..

Blog için :www.emrahtoy.com

• Arkadaşlar benim hazırladığım dosyada haritalar yok ancak türkçe dil seçeneği mevcut. Haritalar biraz büyük olduğundan onları ekleyip yüklemedim ve zaten forumlardan kolaylıkla temin edebilirsiniz.
  • sayın natal

VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER, AYRICA EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA DA TEŞEKKÜRLER.
  • merhaba divx formatı flimlerin formatını değiştirip naviada izliyorum ancak alt yazının nasıl ekleneceğini bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim
  • @ozer57
    AVI ReComp ile alt yazıyı filme ekleyebilirsiniz
    http://videopedia.pl/avirecomp/download.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natal -- 10 Mart 2008; 21:42:50 >
  • teşekkürler deneyeceğim
  • haftasonu yalovadaydım ne yazıkki navia bir işe yaramadı .igo haritası en azından biras iyiydi.Ternal gibi turistik bir bolgede herikiside yoktu.İlk istanbul dısı deneyimim boyle Hala navia harita guncellemesini bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: natal

Hızlı bir şekilde anlatmaya çalışayım

İlk önce
    adresinden kbattery programı indirilir ve ismi NaviaCE420.exe olarak değiştirilir ardından orinal dosyayıda NaviaCE421.exe olarak değiştirin.
    İsmini değiştirdiğiniz kbattery Navia klasörü içine yerleştirip bu SD ile cihazınızı açın. Açılan ekranda YOL REHBERİ ne tıklayın, navia açılmayım altta tools görünecektir. Ekran kaleminin sağ tuş özelliğinden çıkan menüden new folder ı seçip yeni bir klasör yaratın. Klasörün üzerine çift tıkladığınızda içine gireceksiniz. Browser ekranının address sekmesinden my device'ı seçin ve Windows CE ekranındasınız. SDMMC kartınıza yüklediğiniz her türlü lisanslı veya deneme amaçlı programı, ismini değiştirmeye gerek kalmadan Windows CE altında çalıştırabilirsiniz.

bu işlem yapıldıktan sonra normal şekilde navigasyon yapabiliyor muyuz peki?

• quote:

Orjinalden alıntı: fufucum

quote:

Orjinalden alıntı: natal

Hızlı bir şekilde anlatmaya çalışayım

İlk önce

bu işlem yapıldıktan sonra normal şekilde navigasyon yapabiliyor muyuz peki?

denedim yapılıyormuş.my device bulamadım adres satırını tamamen sildim enter yapınca ekrana geldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: kalimor

navia cihazınıza igo yüklemek için gerekli adımları blogumda yazıp hatta hazır halde dosyasınıda koymuştum dileyen arkadaşlar oradanda bakabilirler ve basit bir koyala yapıştır ile halledebilirler. igo PNA versiyonlarının bazılarında gps port ve veri akış tipi sorunları var diğer bir değişle cihaza göre değişen bu değerler igonun bazı versiyonlarında naviaya uygun olarak bulunmuyorlar. ben tüm bu sorunları hallettim. Sanırım biraz uğraşılarak rahatlıkla karttan mp3 ve video oynatır hale gelebilir bu cihaz. Çünkü içerisinde ppclerde kullanılan bir player var onun sayesinde bu işlemler yapılıyor eğer herhangi bir ppc browseri kartınıza yukarıda arkadaşımızın anlattığı gibi yükler windows klasörüne girerseniz programı görebilirsiniz. Arzu eden olursa bu problemide çözbiliriz ancak elimde cihaz yok artık patronuma aitti :)..

Blog için :www.emrahtoy.com

ARKADASIM BENDE NAVIA MA YUKLEDIM DEDIGIN SEKILDE...AMA BU SEKILDE GEC ALGILAM SORUNU GIBI BIR PROBLEM VAR BUNUN NASIL ASACAGIM??

• natal merhaba
    sizin dediğiniz gibi sitenizden igoyu yükledim ancak harita bulunamadı mesajı verdi acaba yanlış birşeymi yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: onbes

1. ActiveSync çalıştırın, Menüde "Dosya" > "Araştır" seçin.
    2. Açılan pencere Navianıza ait işletim sistemi ve dosyalarınızın bulunduğu penceredir.
    Burada "My Documents" Navia nın sabit Hafızasını,
    "SDMMC" ise hafıza kartını ifade eder. SSMMC tıklayın.
    3. açılan pencere kartınızı göstermektedir. Fare ile pc nizdeki bir dosyayı (avi-mp3) sürükle bırak yöntemi ile buraya taşıyacaksınız.

Dosyanın büyüklüğüne göre süre değişebilir.

artık Navia da ;

EĞLENCE,
    VIDEO, (veya MUZIK)
    açarsanız bu dosyalarınızı görüp seçebileceksiniz.

Demişsiniz teşekkürler. Ancak; ben bunların tamamını yapsamda henüz naviamdan yüklediğim müzikleri dinleme şerefine nail olmadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: pianoblack

su vıdeo bılgısı ıcın tesekkurler, bır turlu ıyı kalıte elde edememıstım...

pb
  • Bir arkadaşım,
    eğitime londra ya gitti,
    benim Naviayı verdim,
    İngiltere haritası bulmuş,
    aynı yolla haritayı eklemiş,
    gitti.
    bakalım işine yarayacakmı.

selamlar
  • arkadaşlar,

bu cihazın national geographic'le mayıs ayında gönderilen versiyonunun yazılımı değişmiş, yani firmware'deki yazılım değişmiş, Hakkında: kısmında NA.080319.1628.M14 yazıyor. elinizdekilerde ne yazıyor alabilir miyim?

mesele şurada, ben alır almaz aleti çalıştırdım ok güzel çalıştı dedik, sonra güncellemek istedim orjinal kartın yedeğini almamam gafletinde bulunarak sitesindeki güncel yazılımı ve haritayı karta attım fakat ondan sonra aletin navigasyon (eskiden yol rehberi yazan yer) çalışmadı. SD karta Kbattery'i adını değiştirerek attım gene bi faydası yok. Teknik servisle temasa geçtima ma yardımcı olamadılar daha. Benim tahminin yeni çıkan cihazlarda program yükleme prosedürünü değiştirdiler, dışardan program yüklemeye izin vermiyorlar, fakat bunu da websitelerinde duyurmadılar. bakalım sonucu buraya yazacağım.
  • Onbes arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler..
  • kalimor arkadaşım bende blog unda paylaştıgın bilgiler ve ugraşın için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.