Şimdi Ara

NAVIA 1020 - Deneyimler ve MP3 ve Video İzleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
12.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    National Geographic aboneliğiyle verilen navia1020 deki haritalar sadece türkiye mi yoksa Avrupa haritaları da veriliyor mu acaba beraberinde??
    cevap için teşekkürler.
  • sadece turkiye..ayrıca avrupa haritasını satın alabilirsin.
  • bende ng kampanyasından aldım içindeki harita sadece türkiye, avrupa haritası yok
  • Avrupa haritası isteyen arkadaşlar Navia NS-1020A modelini almalılar.
  • Peki arkadaşlar, NG kampanyasından alınmış cihazların yazılım+harita güncellemelerinin bir süresi var mı?Cihaz için Ankara ve İzmir de kullanma durumum olacak. Bu bölgelerde yeterlilik durumunu yüz üzerinden kaç verirsiniz?
  • ilk guncelleme ucretsiz.sonrakiler ucretli.bahsettigin sehirler icin yeterlilik konustugum arkadaslara gore tatmin edici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

ilk guncelleme ucretsiz.sonrakiler ucretli.bahsettigin sehirler icin yeterlilik konustugum arkadaslara gore tatmin edici.

"İlk güncelleme derken üzerinde 2008.01 haritası ile geldi. 2008.04 haritasını yüklemek için site sana 1 hak veriyor. 2008.08 haritasını edinmen için para ödemen lazım." Olay anladığım gibi mi? Peki sitesinde yeni harita 99ytl gibi bir fiyata satılıyordu. Kullanıcıları için geçerli fiyat bu mu olacak yoksa indirimli tarife var mı?
  • NAVIA 1020'ın ıkıncı elını bulmak mumkunmu arkadaslarya...tavsıye edermısınız peki...

ben yenı navigasyon aletı almak ısteyen bırısıyımde navıgasyon aletı aldıktan sonra guncelleme yapmasam benım kaybım ne olur yanı ıkıde bır masraf olmaması ıcın:) ve bu guncellemeler dısında baska bır masraf yapmamız gereken bırsey varmı acabaya

cvp ıcın sımdıden tesekkureler...
  • Merhaba,

Güncelleme konusuna açıklık getirmek istiyorum...

TELEATLAS 2008.01 versiyon kodlu haritalardan daha eski haritalara sahip kullanıcılar , ürünlerini 2008.01 haritasına ücretsiz güncelleyebiliyorlar.

Şu ana kadarki mevcut kampanyalarımızda hep ilk güncelleme ücretsiz diğer güncellemeler 39 YTL ( KDV DAHIL ) olacak şekilde duyurum yaptık.

Ancak kısa bir çok bir sonra ürün alırken yanında ücretsiz güncelleme vermeyeceğiz, isteğe bağlı olarak kullanıcılarımızın web sitemizden indireceği her bir güncelleme fiyatı 39 YTL ( KDV DAHİL ) olarak belirlenmiştir ve devam edecektir.

Fiyatlar sadece internet üzerinden yapılacak güncellemeler için geçerlidir, servis noktasında veya merkezde yapılacak güncellemeler için kargo ücreti talep edilmektedir.

Fiyatlar sadece Türkiye haritası güncelleme fiyatı olduğunu hatırlatmak istiyorum..

Yazılım ara versiyon güncellemeleri ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmaya devam edecektir.

İyi akşamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: natal

Hızlı bir şekilde anlatmaya çalışayım

İlk önce
    http://sourceforge.net/projects/kbattery/
    adresinden kbattery programı indirilir ve ismi NaviaCE420.exe olarak değiştirilir ardından orinal dosyayıda NaviaCE421.exe olarak değiştirin.
    İsmini değiştirdiğiniz kbattery Navia klasörü içine yerleştirip bu SD ile cihazınızı açın. Açılan ekranda YOL REHBERİ ne tıklayın, navia açılmayım altta tools görünecektir. Ekran kaleminin sağ tuş özelliğinden çıkan menüden new folder ı seçip yeni bir klasör yaratın. Klasörün üzerine çift tıkladığınızda içine gireceksiniz. Browser ekranının address sekmesinden my device'ı seçin ve Windows CE ekranındasınız. SDMMC kartınıza yüklediğiniz her türlü lisanslı veya deneme amaçlı programı, ismini değiştirmeye gerek kalmadan Windows CE altında çalıştırabilirsiniz.

NAVIA 1020 - Deneyimler ve MP3 ve Video İzleme

Merhaba, belki tekrar istemek gibi olacak ama tüm aramalarıma rağmen bulamadığım için yazıyorum. Öncelikle ayrı bir SD karta IGO yükledim güzelce çalışıyor(uydu buldu, yerimi buldu) ama harita yüklü olmadığı için bir anlam ifade etmiyor. Harita konusunda yardımcı olabilir misin?
    İkinci olarak bu resimkli anlatımından anladığım kadarıyla Navia cihazımızı windows gibi kullanabildiğimizi anlıyorum, söylediğin tüm adımları harfiyen yapmama rağmen resimlerdeki ekranlara ulaşamadım. Bu konuda biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Bir de "ekran kaleminin sağ tuş özelliği" gibi bir ibare var bunu da açıklayabilir misin? Ekran kaleminin sağ tuş özelliği nasıl çalışır? Yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: pegaso

quote:

Orjinalden alıntı: natal

Hızlı bir şekilde anlatmaya çalışayım

İlk önce
    http://sourceforge.net/projects/kbattery/
    adresinden kbattery programı indirilir ve ismi NaviaCE420.exe olarak değiştirilir ardından orinal dosyayıda NaviaCE421.exe olarak değiştirin.
    İsmini değiştirdiğiniz kbattery Navia klasörü içine yerleştirip bu SD ile cihazınızı açın. Açılan ekranda YOL REHBERİ ne tıklayın, navia açılmayım altta tools görünecektir. Ekran kaleminin sağ tuş özelliğinden çıkan menüden new folder ı seçip yeni bir klasör yaratın. Klasörün üzerine çift tıkladığınızda içine gireceksiniz. Browser ekranının address sekmesinden my device'ı seçin ve Windows CE ekranındasınız. SDMMC kartınıza yüklediğiniz her türlü lisanslı veya deneme amaçlı programı, ismini değiştirmeye gerek kalmadan Windows CE altında çalıştırabilirsiniz.

NAVIA 1020 - Deneyimler ve MP3 ve Video İzleme

Merhaba, belki tekrar istemek gibi olacak ama tüm aramalarıma rağmen bulamadığım için yazıyorum. Öncelikle ayrı bir SD karta IGO yükledim güzelce çalışıyor(uydu buldu, yerimi buldu) ama harita yüklü olmadığı için bir anlam ifade etmiyor. Harita konusunda yardımcı olabilir misin?
    İkinci olarak bu resimkli anlatımından anladığım kadarıyla Navia cihazımızı windows gibi kullanabildiğimizi anlıyorum, söylediğin tüm adımları harfiyen yapmama rağmen resimlerdeki ekranlara ulaşamadım. Bu konuda biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Bir de "ekran kaleminin sağ tuş özelliği" gibi bir ibare var bunu da açıklayabilir misin? Ekran kaleminin sağ tuş özelliği nasıl çalışır? Yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim. :)

Bu işlemi zamanında bende yaptım ve bir süre kullandıktn sonra WinCE çöktü. Servise gönderdiğim de ufak bir rakam ile sorunu çözdüler. Bu yüzden bunu yapmanı tavsiye etmem...

• EEPROM'a kayıtlı WinCE nin çökebilmesini ne yazık ki anlayamadım. WinCE kurulumu ile oynama yapmadan bu nasıl oldu biraz açıklayabilir misiniz?
  • Eğer şu aleti alırsam kameramla aletin nasıl çalıştığını uzun uzun burada anlatacağım. Herkes kendi malını övüyor kafam karışıyor. Neticede alıpda pişman olmak var....
  • Ben bunu alcam büyük ihtimalle ng kampanyasından ama malesef ayın 20sini geçirdiğim için temmuz sayısıyla beraber gelcekmiş:(Yalnız ben 1 temmuzda balayına çıkıcam özellikle balayından önce elimde olması lazım.Acaba ng ye gidip elden alma şansım olabilir mi?Temmuz sayısından önce.Bilen var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

Ben bunu alcam büyük ihtimalle ng kampanyasından ama malesef ayın 20sini geçirdiğim için temmuz sayısıyla beraber gelcekmiş:(Yalnız ben 1 temmuzda balayına çıkıcam özellikle balayından önce elimde olması lazım.Acaba ng ye gidip elden alma şansım olabilir mi?Temmuz sayısından önce.Bilen var mı acaba?

yok maalesef vermiyorlar bende 28 nisan da sipariş vermiştim haftaya gelicek bende aradım sordum önce istedim yok dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: navigeforum

cok güzel bir anlatım...tebrikler ve teşekkürler...devamını bekleriz...

+1
  • Bu cihazın Ankarada bazen problemli olduğu duyumları alıyorum,umarım yanılıyorumdur...
  • slm. National Geographic kampanyasından mayıs başında sipariş vermiştim bugun elime ulaştı 3 haziranda kargoyla geldi.kargo içinden dergi ve navia çıktı ama National Geographic Society sertifikası ve daha önce yagmurluk tişört falan hediye etmişler bana gelmedi.navia hoşuma gitti güzel makina ama National Geographicin yaptıgı hoşuma gitmedi.Başka alanlarada aynımı yoksa size geldimi sertifika ve hediye felan bilgilendirseniz sevinirim.
  • Yağmurluk ve t-shirt bana geldi ancak bende de sertifika çıkmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teufel79

Yağmurluk ve t-shirt bana geldi ancak bende de sertifika çıkmadı.

slm telefon açtım sertifika 2. dergi sayısında geliyor dediler.bu kampanyada hediye yağmurluk tişört yok dediler bana:( başka yağmurlük tişört gelen yada gelmeyen olursa yazabilirmi benim hediyeyi yollamış gibi ordan birileri yemesin duruma göre takibini yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adiyge -- 5 Haziran 2008; 13:40:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.