Şimdi Ara

Nautilus'a neler oldu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

cok yavaş bir champ, eskiden iyiydi. şimdi oynarsan support tank oynarsın başka türlü sarmaz.

genelde çoğu naut öyle oynuyor zaten.

aegis shurelya frozen heart vs vs
  • Blueda sağlam bir yardım alınca full can tamamlayabiliyorum ilk turu. Ama pullayıp bırakılırsa işkence oluyor o oyun resmen. Beni biliyorsun, daha yeni aldım sayılır Nautilus'u. Bu haliyle dahi çok sağlam. Remake gelmediği sürece de Nautilus bitmez. 4 tane cc var, Randuin al bir de 5 olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse her skiline nerf geldi. Aslında bu nerf onu çok fazla etkilemedi, asıl sıkıntı Nunu gibi karakterlerin çok iyi bufflar alması. Kısacası artık Nautilus banlayacağına oyuncular Nunu gibi bufflanan karakterleri banlamayı tercih ediyor.

Jungle dönme hızı kötü diyenler olmuş, bence değil. W ve E skili çok rahat temizliyor jungleyi. Tek sıkıntı, W skili kapandığı zaman aşırı hantal oluyor. (Manasız Maokai gibi) Maviyi/redi alıyorum diye beklerken bir sigara yakıyorsun o derece.
  • Son yorumların hemen hemen hepsine katılıyorum, nerf yedi ancak Nautilus'u hiç picklenmeyecek kadar kesinlikle etkilemedi. Hala daha çok etkili CC lere sahip. AA'sı CC olur mu bir heronun nasıl bir özelliktir bu

Ancak şöyle bir durum var, sanki Ocelote-TheOddOne-Rainman filan bir gün kalkmış artık hiçbir zaman streamlerinde ve turnuvalarda Nautilus banlamayıp picklemeyeğiz diye söz vermişler birbirlerine. Yahu harbiden çok uzun zamandır görmüyorum, harbiden sağlam.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.