Şimdi Ara

Nautilus'a neler oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 ay evvel hatırladığım her turnuvada ya banlanırdı yada 1st pick olurdu. Gayet etkili bir junglerdı alan takım iyi işler yapıyordu, hala daha da yapmaları gerekiyor. İzlediğim streamlerde de Nautilus pickleyen veya banlayan görmüyorum artık. Bi'ara early cooldown nerfi yedi bu kadar mı etkiledi Nautilus'u ?

EU West
  • yediği nerf bitirdi malesef. nunu bile daha etkili artık nautdan
  • blue bağımlı ilk levellarda bluesunu al gg bişey yapamaz

paçi paçi paçi paçi maşrum maşrum oh its sineeeeeeyk
  • Sanırım q suna biraz nerf geldi artık blitz gibi tam adamın üstüne atman gerek eskiden az yakınından geçse bile çekerdi kendine ama hala usefull bi hero hala oyunun en çok cc si onda

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• oyunda 103 tane champion var hepsi oynanacak değil ya
    KediyeYolGösterenAdam'a Ne Oldu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğuk Hava Dalgası -- 9 Eylül 2012; 12:12:39 >
  • Nerf yedi, ama skillerinin cooldownları 3-4 saniye arttı yanlış hatırlamıyorsam. Hala daha en yüksek cc onda, ve gank potansiyeli çok çok yüksek. W ile rahat jungle dönüyordu o kadar da yavaş değildi bence. Blue'yu kaptırmazsın olur biter o zaman, o kadar oyun tecrübesi olan insanların böyle bir hata yapmaması gerekir. Ona bakarsan Alistar blue'ya daha çok ihtiyaç duyuyor, ama hala daha oynanıyor. CLG gibi junglerı kendi başına bırakırsan çalarlar tabi, ama yine de mantıklı bir sebep değil ya.

Öyle bir şekilde durduki Nautilus, örneğin mayıstan 15 hazirana kadar herkes 1st pick yapıyordu. Bir gün uyandılar bugün 16 haziran daha Nautilus oynamasın kimse diye anlaşmışlar gibi. Çok mu büyük bir nerfti şaşırdım doğrusu. Ulti ve Q ya cd nerfleri geldi diye hatırlıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisi gibi rahat oynayamıyorum. Q skilline bir şeyler mi olduysa artık bilmiyorum ama eskiden adamın koşu yoluna doğru atıyordum tam üstüne gelmese bile çekiyordu. Artık tam üstüne atmak gerekiyor heralde. Q yu kaçırdın mı nau nun olayı bitiyor zaten...

Damage reduced at earlier ranks to 60/105/150/195/240 from 80/120/160/200/240.
    Cooldown increased at earlier ranks to 18/16/14/12/10 seconds from 14/13/12/11/10.

Depth Charge
    Primary target damage reduced at earlier ranks to 200/325/450 from 250/350/450.
    Cooldown increased at earlier ranks to 140/110/80 seconds from 120/100/80.

V1.0.0.140b:
    Titan's Wrath: damage reduced at later ranks to 30/55/80/105/130 from 30/60/90/120/150.

V1.0.0.140:
    Fixed a bug where Riptide would continue to deal full damage on subsequent hits to slow immune targets
  • Çok etkili bi nerf değildi bence hala oynuyorum ve doğru runelarla çok hızlı jungle dönülüyor. Redi ve blueya almak işkence demişsiniz aynı champten mi bahsediyoruz? W'yu açtığınız zaman çoğu junglerdan daha hızlı alıyorsunuz can kaybetmeden. Zorluk çekiyosanız runelarınızda sorun vardır

Underrated > Overrated
  • Jungleda çok yavaş ve denildiği gibi blue olmadan iş yapamıyo earlyde. Bu sorunlar olmasa 7/24 oynardım keyifli champion.
  • Şimdi bir oyuna girdim 4-0-9la oynadım ancak karşı takım çok kötüydü. Runelerim Nautilus'a uygun değil, Bot +3 pot ile başlayınca bluedan sonra wraith-wolf-golem-red yapınca can çok az kalıyor. Doğru runelerle ve sıralamayla daha düzgün yapılabilir. Nerf yediği doğru ancak nautilus'un olayı zaten verdiği damage değil adamı çekip yavaşlatıp her basic atağıyla kilitlemesiydi. Hala daha bir şey kaybettiğini düşünmüyorum. Q'yu adama tutturma konusunda da çoğu zaman sıkıntı yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l FlushRoyaL l -- 9 Eylül 2012; 22:36:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.