Şimdi Ara

Nautilus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu champion bana çok hantal geldi.Kaçanları kovalama işini yapamaz gibi.Oysaki çok güzel bir gap closer skili var.Sizin düşünceleriniz nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Bu champion bana çok hantal geldi.Kaçanları kovalama işini yapamaz gibi.Oysaki çok güzel bir gap closer skili var.Sizin düşünceleriniz nedir ?

geçen ben ashe le oynarken yanıma support geldi bu adam ve şöyle izah ediyim ben böyle bi support görmedim adam attığı her kancayı tutturdu slowladı beraber çok güzel kestik bunu defalarca yaptı sonra lane değiştirdiler ama fark eden bişey olmadı hantal olması güçlü olmadığı anlamına gelmez bunu ya support kullanıcan yada jungler ve team fightlarda manyak bi hero ultisiyle 4 kişiyi zıplattı
  • Alan varmı zevklimidir ? Ad-Ap-Tank oynanması hoşuma gitti boyutuda güzel ama nasıldır sizce?
  • Jungle gidip çoğunlukla mobility bot alıyorum belki koşu hızı göründüğü kadar yavaş değil fakat sahiden Turret boyutunda buda çok hantal ve uyuşuk görünmesini sağlıyor. Kanca özelliğini sadece adam çekmek için kullanmaktansa menzil dışına çıktğında kendimi yakınındaki bir engebeye çekip yavaşlatıyorum tekrar kaçmayı denediğinde ulti ile durduruyorum bu sırada kanca skill'i açılıyor ve kancayla çekiyorum yine ölmediyse bırakın peşini zaten :D
  • Ben tank kasan gördüm resmen yardırdı karşı takımda.d resimde küçük gözüküyordu ama oyunda chogathı zorlar gibi :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

Jungle gidip çoğunlukla mobility bot alıyorum belki koşu hızı göründüğü kadar yavaş değil fakat sahiden Turret boyutunda buda çok hantal ve uyuşuk görünmesini sağlıyor. Kanca özelliğini sadece adam çekmek için kullanmaktansa menzil dışına çıktğında kendimi yakınındaki bir engebeye çekip yavaşlatıyorum tekrar kaçmayı denediğinde ulti ile durduruyorum bu sırada kanca skill'i açılıyor ve kancayla çekiyorum yine ölmediyse bırakın peşini zaten :D

Anlattığına göre eğlenceli gibi Kennen mi alsam Nautilus mu karar veremedim.2 sinide ap/ad gidiliyo o piti piti yapıcam heralde :D
  • Daha oyunda görmek nasip olmadı pek tutulmadı herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müdire Fiora
    10 yıl önce açıldı
    Başyargıç kayle
    9 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sejuani ve nai almak istediğim tanklar ikiside çok güzel ve görünüşleri Iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

quote:

Jungle gidip çoğunlukla mobility bot alıyorum belki koşu hızı göründüğü kadar yavaş değil fakat sahiden Turret boyutunda buda çok hantal ve uyuşuk görünmesini sağlıyor. Kanca özelliğini sadece adam çekmek için kullanmaktansa menzil dışına çıktğında kendimi yakınındaki bir engebeye çekip yavaşlatıyorum tekrar kaçmayı denediğinde ulti ile durduruyorum bu sırada kanca skill'i açılıyor ve kancayla çekiyorum yine ölmediyse bırakın peşini zaten :D

Anlattığına göre eğlenceli gibi Kennen mi alsam Nautilus mu karar veremedim.2 sinide ap/ad gidiliyo o piti piti yapıcam heralde :D

Kennen ad oynanmaz. ama stream yapan 2000 elosu olan unlu bi oyuncuysan baska.cidden ama bi isine yaramaz ad kennen.stun bile atamazsn adam gibi.

• quote:

hala gülüyorum

konu için yorumum..: şimdiye kadar 4 kere falan gördüm oyunlarımda. 2 'sinde rakibi ayar etmişti ve bence hantal sayılmaz. nihayetinde skil 'leri kaçma kovalama atma tutma tarzında [ya da skill 'i, tam bilmiyorum]

• quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

quote:

Bu champion bana çok hantal geldi.Kaçanları kovalama işini yapamaz gibi.Oysaki çok güzel bir gap closer skili var.Sizin düşünceleriniz nedir ?

geçen ben ashe le oynarken yanıma support geldi bu adam ve şöyle izah ediyim ben böyle bi support görmedim adam attığı her kancayı tutturdu slowladı beraber çok güzel kestik bunu defalarca yaptı sonra lane değiştirdiler ama fark eden bişey olmadı hantal olması güçlü olmadığı anlamına gelmez bunu ya support kullanıcan yada jungler ve team fightlarda manyak bi hero ultisiyle 4 kişiyi zıplattı

senin yanındaki iyi gelmiş benim yanıma iki kere geldi ikisi de leşti resmen.bir insan bir kere bile tutturamaz mı skilli?

• Banada yavas gibi gorunuyor ama feci tankliyor yani kolay kolay olmuyor. Buyuklugu konusuna ise soyle onek vereyim az once Teemo ile oynarken ayni lane denk geldik. Resmen Deve-Cuce gibiydik :D Rakibin kahkaha tufanindan sonra oyuna baslayabildik :)
  • Jungle hantal olmasından dolayı çok yavaş yapılıyor. Ayrıca W skilinin verdiği 2 hplik kalkan bitince o kalkanın efekti kalmıyor. Jungle için pek iyi değil yani. Support için ise blitzcrank bundan çok daha iyi. Duvar arkasından bile çekersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

quote:

quote:

senin yanındaki iyi gelmiş benim yanıma iki kere geldi ikisi de leşti resmen.bir insan bir kere bile tutturamaz mı skilli?

abi bu heroyla alakalı değil bu tamamen iyi oynamaya bakıyo ya bi adamın içinde supportluk varsa her türlü heroyla oynar

• quote:

quote:

quote:

quote:

abi bu heroyla alakalı değil bu tamamen iyi oynamaya bakıyo ya bi adamın içinde supportluk varsa her türlü heroyla oynar

diyorum işte benim yanıma gelenler kötüydü diyorum nautilıusa kötü demiyorum adamlar 1 tane bile skill tutturamıyorlar.benim şanssızlığım yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

diyorum işte benim yanıma gelenler kötüydü diyorum nautilıusa kötü demiyorum adamlar 1 tane bile skill tutturamıyorlar.benim şanssızlığım yani.

o adamınbiraz atış talimi yapması lazım hocam =) ben genelde ashe le oynuyorum arkadaşlarımdan biri carry alırsa hemen nunu mu alıyorum =) yada cho gath demek istediğim support lar adamı rezilde eder vezirde iyi bi support gibisi yok valla

• Dün aldım ve çook memnunum ultisini arkadaki carrye atın q+e yapın birazda iyi bi takımınız varsa tüm teamfightları alıyosunuz.Çok zevkli bi hero.
  • quote:

Dün aldım ve çook memnunum ultisini arkadaki carrye atın q+e yapın birazda iyi bi takımınız varsa tüm teamfightları alıyosunuz.Çok zevkli bi hero.

işte sen oynamasını bildiğin için o hero zevkli ama oynamasını bilmeyen arkadaşlar heroyu yerden yere vuruyo yok çok hantal yok kill alamıyo yok çok yavaş saldırıyo bence bunlar çok gereksiz oynamasını bildikten sonra jungle da yaparsın killde alırsın supportlukta yaparsın
  • quote:

quote:

Dün aldım ve çook memnunum ultisini arkadaki carrye atın q+e yapın birazda iyi bi takımınız varsa tüm teamfightları alıyosunuz.Çok zevkli bi hero.

işte sen oynamasını bildiğin için o hero zevkli ama oynamasını bilmeyen arkadaşlar heroyu yerden yere vuruyo yok çok hantal yok kill alamıyo yok çok yavaş saldırıyo bence bunlar çok gereksiz oynamasını bildikten sonra jungle da yaparsın killde alırsın supportlukta yaparsın

Evet oynayamadığı heroya çamur atmayı pek seviyolar Almayı düşünen varsa alsın gayet güzel hero

• Şuana kadar gördüğüm tüm ama tüm nautiliuslar berbattı da temin maçtan çıktım adam 18 e mi 17 yemi ne feedledi onun yüzünden yenildik ama champın suçu yoktu adam gitti roa ve 2 tane doran aldı okadar dedik tank diz tank diz diye bide inadına sonlarda dornalarıda sattı botuda sattı :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.