Şimdi Ara

Natures Prophet '' RAT DOTO '' Build (Resimli Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Natures Prophet '' RAT DOTO '' Build (Resimli Anlatım)

Merhaba arkadaşlar.Bir rehber ile daha karşınızdayım.Bu sefer sizler için etkili bir build olan Nature's Prophet rat doto buildini göstereceğim.Umarım beğenirsiniz.
    Öncelikle,heromuzu tanıyalım.Nature's Prophet oyundaki en sinsi herolardan biridir.Jungle'da yardım almadan tek başına çok kolay bir şekilde kasabilir.
    Oyun başlarında TP skili ile lanelerde olacak killere ortak olabilir, veya kill alabilir.

Şimdi başlayalım '' Rat Doto '' buildine.

Bu oyun jungle'da başlayacaksınız.

BAŞLANGIÇ İTEMLERİ

Ring of Basilius: Size mana yenilenmesi sağlayacak,stat verecek ve Treantlarınıza da (ağaç adamlar) zırh verecektir.Jungle için olmazsa olmaz bir itemdir.
    Clarity x2: Clarity, mananız tükenince içtiğinizde mana yenilenmesi sağlayacaktır.

JUNGLE OYNANIŞI,NASIL OYNAYABİLİRİM,'' Cliff Jungling '' nedir?

Jungle oynanışı için en kolay yöntem aşağıdaki gibidir.
    OYUN BAŞLAMASINA 5 SN KALA Ancientin yanında belirttigim ağaçlardan e skilinizle creep çıkarın.Sonra sırasıyla 1,2,3 kamplarını temizleyin.

Gelelim tp atın yazan yerlere.Buna , yani skill harcamadan sağ klikle kesmeye , cliff jungling denir.Teleport skillinizle yüksek tepelere çıkıp creepleri kesebilirsiniz.

Radiant takımının bulunduğu yerdeki dağa tp atmak kolay fakat Dire'de işler değişiyor. Nereye tp atacağınızı bulmanız lazım.

DIRE'DE TP ATARKEN HER ZAMAN KAMPA BAKAN TARAFTAKİ İKİ AĞACIN ARASINA tp atın.

Burada görüldüğü gibi 2 ağacın tam ortasındaki boşluğa tp atacaksınız.

JUNGLE İTEMLERİ

Phase Boots:Damage ve yürüme hızı konusunda yardımcı olacak bir item.Power Treads'a tercih ederim her zaman.Treads'dan daha iyidir.
    Power Treads :Pek sevmesem de Treads'da attack speed verdiği için kullanılabilir

ÖNEMLİ NOT: Hand of Midas almayın.Ultiniz zaten bir gold kaynağı ve split push yaparken solo XP kazanacağınız için sıkıntı olmayacak.Direk Phase veya Treads gidin.Daha çok faydasını göreceksiniz.

(https://twitter.com/AdmiralBulldog/statuses/434620991252078592 )

OYUN ORTASI İTEMLERİ

Artık belli bir push gücüne ulaştınız.Şimdi takımınız tfde iken boş laneleri e skilliniz yarıdmıyla pushlamak sizin göreviniz.

Necronomicon 3 : Bu heronun olmazsa olmazı,en değerli itemidir.Her zaman alın.Pushlarken çok işinize yarayacaktır.Ayrıca etrafınızdaki invis heroları da görmenize olanak sağlar.
    Orchid Malevolance : Eğer sürekli gank yiyorsanız veya çok kill almak istiyorsanız , bu item size hem sağ klik gücü , hem silence hem de mana yenilenmesi sağlayacaktır.Rat doto için pek lazım olmasa da mana yenilenmesi bazında önemli bir item.
    Desolator : Kule armorunu düşürerek kolay kule almanızı sağlayacaktır.

LATE GAME İTEMLERİ

Artık push gücünüz hat safhada.Kuleleri tuzla buz ediyorsunuz.Baraka almanın zamanı geldi.

Mjollnir : Oluşturacağı elektrik zinciri ile creepleri çok hızlı kesebilirsiniz.ÇIKARACAĞINIZ NECRONOMICON'UN ÜSTÜNDE KULLANARAK LANEYİ ÇOK HIZLI İTTİREBİLİRSİNİZ.

Scythe of Vyse: Mana yenilenmesi + disable fazla söze gerek yok

Daedalus: Kritik hasar iyi damage kaynağı

LANE PUSHLAMA TAKTİĞİ, ULTİNİN DOĞRU KULLANIMI

Ultiniz haritada görünen birimlere seke seke hasar verecek ve her sekmede daha da fazla hasar kazanacaktır.
    Bu mantığa bakarak topu pushlamak istiyorsanız ultinizi bota , botu pushlamak istiyorsanız topa atmalısınız.

SKILL BUILD:

1-) Nature's Call
    2-) Teleportation
    3-) Nature's Call
    4-) Sprout
    5-) Nature's Call
    6-) Wrath of Nature
    7-) Nature's Call
    8-) Teleportation
    9-) Teleportation
    10-) Teleportation
    11-) Wrath of Nature
    12-) Sprout
    13-) Sprout
    14-) Sprout
    15-) Statlar
    16-) Wrath of Nature
    17+ -) Statlar

NOT: Eğer pushlarken bulunduğunuz alanda ağaç yoksa sprout skillinizi kullanıp üstüne Nature's Call'ı kullanarak Treant çıkartabilirsiniz.

"I woke within the seed and saw my destiny, and many were its branches."

HEPSİ KENDİ EMEĞİMDİR TEK BİR ALINTI YOKTUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DotacıKURABİYE -- 22 Nisan 2014; 20:03:43 >

• Midas'ın kasılacağı bir hero varsa oda Nature'dir. :(

20dk'da power, midas ve shadow çıkıp ittirmeye başlarım.. İlk fullenen skill 3, sonra 2 and 1.. Kaç vur taktiği.. Shadow ölmemeniz için gerekli, midası bu hero için almak en önemli olay..

Orijinalden alıntı: JustLetmego

Midas'ın kasılacağı bir hero varsa oda Nature'dir. :(

20dk'da power, midas ve shadow çıkıp ittirmeye başlarım.. İlk fullenen skill 3, sonra 2 and 1.. Kaç vur taktiği.. Shadow ölmemeniz için gerekli, midası bu hero için almak en önemli olay..
    treantları ancientin neresinden çıkaracaz anlamadım.

edit: ha şimdi anladım. ben ilk başta çok yanlış anlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 22 Nisan 2014; 16:59:43 >
    base attiginizda creeplerinizle jungle stackleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Hand of Midas alınmalı. Bu sizin jungleda aldığınız eksik exp i size kazandıracaktır. Ayrıca rat "hiç kombata girmemek" değildir. O yüzden midasın verdiği as iyi olur.
    Bazen işi acayip abartıp manta çıktığım bir herodur.Ayrıca mana cost'undan dolayı sprout skillini 1. seviyede bırakmak daha mantıklı bence.

Orijinalden alıntı: MeFSuH

Bazen işi acayip abartıp manta çıktığım bir herodur.Ayrıca mana cost'undan dolayı sprout skillini 1. seviyede bırakmak daha mantıklı bence.

Alıntıları Göster
    kusura bakma ama kanser gibi build olmuş özellikle soruyorum niye cliff? daha verimli jungle yapmak varken neden gank riskini de göze alıp o saçma yere tpleniyoruz? ayrıca azcık utanmanız olsun jungler iken pull yapılan kamplara dokunmayın.

Orijinalden alıntı: Prоwler

kusura bakma ama kanser gibi build olmuş özellikle soruyorum niye cliff? daha verimli jungle yapmak varken neden gank riskini de göze alıp o saçma yere tpleniyoruz? ayrıca azcık utanmanız olsun jungler iken pull yapılan kamplara dokunmayın.

Alıntıları Göster
    şu iğrenç hero oyunna kaldırılsa çok mutlu olacağım.

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

şu iğrenç hero oyunna kaldırılsa çok mutlu olacağım.

Alıntıları Göster
    >CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE

video games, anime and hip-hop
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

>CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE
    >CLIFF JUNGLE

Alıntıları Göster
    Sevmiyorum bu pis heroyu.

Orijinalden alıntı: Guest-F1CD3AB5A

Lina alir :D
    abi şu tepelere çıkıp farm yapmaya çalışan insanlara uyuz olduğum kadar kimseye olmuyorum
  • Cliff jungling sıkıntı cidden

Bu arada desolator + mjollnir almak mantıklı mı ? İkisi de unique attack modifier sonuçta. İlk olarak deso alsak sonradan attack speed veren hangi itemları alabiliriz furiona ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Cliff jungling sıkıntı cidden

Bu arada desolator + mjollnir almak mantıklı mı ? İkisi de unique attack modifier sonuçta. İlk olarak deso alsak sonradan attack speed veren hangi itemları alabiliriz furiona ?
    Mjollnir alabilirsin, kendisi sadece tuttugu zamanlarda aktif oluyor. Geri kalaninda Deso ile vuruyorsun.

Oyun seni Cliff yapmaya zorlamadikca yapmamak lazim. Yapacaksan da Troll'lere olmemek adina ilk vurusu yapip elemanlari yakin koseye cektikten sonra tepenin sol alt caprazina dogru giderseniz yalniz 1 tanesi size attack yapabilir.

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

Mjollnir alabilirsin, kendisi sadece tuttugu zamanlarda aktif oluyor. Geri kalaninda Deso ile vuruyorsun.

Oyun seni Cliff yapmaya zorlamadikca yapmamak lazim. Yapacaksan da Troll'lere olmemek adina ilk vurusu yapip elemanlari yakin koseye cektikten sonra tepenin sol alt caprazina dogru giderseniz yalniz 1 tanesi size attack yapabilir.

Alıntıları Göster
    Emek vermişsin güzel olmuş ama midas konusuna katılmıyorum zaten jungleda aktif kasamıyor xp'ye çok ihtiyacı var

Orijinalden alıntı: Necway

Emek vermişsin güzel olmuş ama midas konusuna katılmıyorum zaten jungleda aktif kasamıyor xp'ye çok ihtiyacı var

Alıntıları Göster
    Midas olmadan çıkardığı ağaçlardan farkı yok o heronun

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Midas olmadan çıkardığı ağaçlardan farkı yok o heronun

Alıntıları Göster
    çok kötü bi rehber olmuş gloves of haste ve 2 clartylen başlanılmalı hepsini okumadımda okıyamadım ayrıca mdias almayın demişsin iyi kafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martin. -- 23 Nisan 2014; 13:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

Mjollnir unique attack modifier değildir sadece zincir oluştuğunda geçersiz kılar deso'yu.Zincir çıkmadığı zaman deso vurabilirsiniz
    midas midas diyenler:

https://twitter.com/AdmiralBulldog/statuses/434620991252078592

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

midas midas diyenler:

https://twitter.com/AdmiralBulldog/statuses/434620991252078592

Adam Phase'den sonra Midas çıkın demiş

video games, anime and hip-hop
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.