Natural Selection 2 multiplayer tabanlı, marines ve aliens adlı iki grubun savaşını konu alan, fps türünde bir oyun.Forumda oynayanlar varsa bir konu altında toplanalım.
Steam Linki : http://store.steampowered.com/app/4920/?l=turkish
Oyunu almayanlar varsa ve online oynanacak oyun arayanlar varsa kesinlikle tavsiye ederim oyunu.6 dolara aldım indirimle çok uygun fiyata bulunabiliyor.İndirimleri takip etmek gerek.Oyundan kısaca bahsetmem gerekirse 2 takımında bir commendar'ı oluyor.O gerekli üniteleri haritaya yerleştirip, gerekli upgradeleri yapıp kendi takımını güçlendirmeye uğraşıyor.Diğer oyuncularda kendi kendilerini geliştirebiliyorlar.Örneğin marineler taramalı bir tüfekle başlayıp sırasıyla pompalı, alev silahı, bomba atar gibi silahlar alıp daha etkili oluyorlar.En son exo suit giyip güçlerinin doruğuna ulaşıyorlar.
Bkz.(Exosuit)
Alienslerde ise başlarda skulk olarak başlıyor oyuna.Skulk şekil olarak kurta benzetebileceğimiz, hızlı,dişleriyle saldıran,zayıf zırhlı bir tür.Sırasıyla gorge, lerk,fade ve en sonunda onos olabilir.Onos marinelerin exosuitinin burdaki versiyonu
Bkz.(Onos)
up
düzenli olarak oynuyorum 2013 başından itibaren. daha önce konumuz vardı ama silinmiş sanırım.
bende 100 saate yakın oynadım ama oyuncular ve serverlar yüzünden bıraktım. server bulamıyosun. düşük ping için illaki rus serverlarına girmek zorundasın herkes rusça konuşuyo banada rusça bişeyler diyolar cevap vermeyince kickliyolar. oyuncuların kimisi aşırı noob kimisi aşırı profesyonel. pro oyuncular nefes aldırmıyo anında ölüyosunuz nooblarda kafayı yedirtiyo. önceki konuya bi resim atmıştım, noob bi takımda tek başıma 60 küsür kill almıştım diğer herkes ölüp durmuştu tek başıma ben oynuyodum resmen, sonra bi ara net gitti tekrar girdim oyuna oyunu kaybetmişiz. yani tek başıma oyun taşımaktan bıktım, millete taktik vermekten bıktım. oyun delirtti beni resmen. kırk yılın başı iyi bi takıma denk geliyorum onda da 5-6 dk içinde kazanıyoruz yine zevki çıkmıyo. aşırı dengesiz bi oyun. genelde pro oyuncular anlaşıp bi takıma geçiyo oyun max 5dk sürüyo.