Şimdi Ara

National geographic tripod (manfrotto) 249 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MANFROTTO NATİONAL GEOGRAPHİC 3-WAY HEAD TRİPOD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/manfrotto-national-geographic-3-way-head-tripod.html

Ben aldım. Fazlasiyla kaliteli ve fiyatinin hakkini veriyor. 3 kg taşıyabiliyor. Tavsiye ederim

Edit: sitede verilen bilgiler yanlis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho1905 -- 9 Ağustos 2020; 16:8:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin misiniz? Bu serinin iki modeli var. Bir tanesi daha hafif olan, 2 tane su terazisi yok. Geçen sene 150tl idi, bu 3kg taşıyan geçen sene bile 250tl civarıydı.

Daha ince ve hafif olan model olmasın bu?

• NGPH001 olanı ben de 2 ay önce 250 TL ye aldım. Bu model 3 kg taşıyor diğeri NGPHMIDI. O da zaten sitede 150 TL. Alacak olan bu modeli değerlendirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Aldim hocam ?
    Iki urun de var ben de baslangic olarak npgh midi kullandim ama makine buyudu daha iyisijinistedigim icin npgh0001 aldim. Iste o da bu urun. 3 kg tasiyor 157 cm uzuyor. Ben begendim

• elbetbirgun kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlama konusunda memnun musunuz ?
    Ben diger modelde daha da rahat ediyordum sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Aldim hocam ?
    Iki urun de var ben de baslangic olarak npgh midi kullandim ama makine buyudu daha iyisijinistedigim icin npgh0001 aldim. Iste o da bu urun. 3 kg tasiyor 157 cm uzuyor. Ben begendim
    Ürün stok kodu değişik yazdığı için emin olamadım. Güle güle kullanın. Monfrotto ömürlük ürün yapıyor. Makine değişmedikçe kolay kolay değişmek gerekmiyor.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Daha guzelleri sizin olsun. Yani malzeme kalitesi fiyatina gore iyi bence. Bi de 3kg her turlu yeter diye dusunuyorum.
    Iyi forumlar dilerim size

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ürüne telefon takabilir miyiz?

• https://www.amazon.com.tr/Hama-Star-700-Dijital-Tripod/dp/B0002W6E56/ref=redir_mobile_desktop/257-6965724-4657042?ie=UTF8&ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
    Bu ürün nasıldır acaba bilginin var mı hocam? Birkaç gün önce sipariş vermiştim, daha elime ulaşmadı ama kargoya verildi. İade etmeye değer mi acaba?

• psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Alışmak gerekiyor. Ezbere yapamıyorsun eline alınca. Ben de daha çekimde kullanmadım evde takıp denedim. 2 ay önce açtığınız diğer konuda almıştım ben de 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzele benziyor, Şuan Zomei Q666 modeli var küçük diye bunu almıştım zamanında bundan geçmeye değermi acaba sağlamlık olarak, Q666'da güzel gerçi çantanın içine at çık çok yer kaplamıyor.
  • elbetbirgun kullanıcısına yanıt
    Ahaha hayrli olsun bocam o zaman 😀

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sizin yerinizde olsam bu urunden alirdim. 100 lira farka inanin degiyor. Ben bunun bi alt modelini almistim basta,vatanda bu urune rastlayinca ne kafar yanlis yaptigimi anladim.
    Bu urun bence alt modeli ile bile yarisamaz kalite konusunda

• Evet uzun süredir iki model de var Vatan'da.
    Birisi 150-TL sanırım o 1,5kg taşıyor verilen bilgilere göre, diğeri de 250-TL onda da 1,5 kg yazmış. Zaten DSLR makineler lensle kafadan 1kg ediyor. Ben emin olamamıştım.

n11'den PDX 301 almıştım, gayet kaliteli ama üründe sağa yatıklık vardı, satıcı değişmedi iade de almadı ben de THH'ye verdim sonuç bekliyorum. Karara göre bu kez Manfrotto almak istiyorum.

Manfrotto'nun Compact Action modeli var, yön ayarlama kolu tasarım harikası, onun fiyatı da 400-TL ama.
  • quote:

Hocam ben sizin yerinizde olsam bu urunden alirdim. 100 lira farka inanin degiyor. Ben bunun bi alt modelini almistim basta,vatanda bu urune rastlayinca ne kafar yanlis yaptigimi anladim.
    Bu urun bence alt modeli ile bile yarisamaz kalite konusunda
    Hocam üzerinde su terazisi vs var mı, farklı sitelerde bir çok bilgi var ama sanırım hatalı çoğu.
    Hocam sipariş etmeden görmüş olsaydım 100 lira önemli değildi de şimdi gönderilmiş şeyi iade etmek biraz sıkıntılı geliyor bana. Haber verdiğiniz için ve cevabınız için teşekkür ederim, bir düşüneyim yarına kadar

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Yurtici kargoyu arayip iade etmek istediginizi belirtebilirainiz hocam ya da hic teslim almayin [sm=busted_cop.gif

Yeni basliyorsaniz sizi tatmin eder fazlasiyla bu aldiginiz da. Hayrli olsun

12sinde olacak meteor yağmurunda da bir şeyler yakalarım belki diye iade etmek istemiyorum biraz da. Evet yeni başladım, olmazsa bir süre sonra satıp iyisini alırım artık. Şimdilik işimi görsün yeter. Çok teşekkürler tekrardan

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Hocam iki tane su terazisi var. Ayrica npghmidi 1 kg bu 001 olan modelse 3 kg tasiyabiliyor. Dsrl makinenin agirligi ort 05 kg lensler degisken olup ort 06 0.7 kg civarindadir.

Urun fotodaki gibi. Kalin bi metalden yapilmis. Sirt cantasina girmiyor ve 1 kilo cibarinda saf agirligi.

• quote:

Hocam iki tane su terazisi var. Ayrica npghmidi 1 kg bu 001 olan modelse 3 kg tasiyabiliyor. Dsrl makinenin agirligi ort 05 kg lensler degisken olup ort 06 0.7 kg civarindadir.

Urun fotodaki gibi. Kalin bi metalden yapilmis. Sirt cantasina girmiyor ve 1 kilo cibarinda saf agirligi.
    Linkteki görselde çanta var görünüyor da sizin aldığınız modelde var mı peki? THH sonucu kesinleşsin ben de almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.