Şimdi Ara

National Geographic de bir türk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşa torrent için ss gönderecektim sonra baktım ki türk ismi yazıyo esir düşmüşler galiba var mı bu programı izleyen neydi adı

• İzlemem mi yaaa.En sevdiğim kanaldır.Tüm kanalların önünde gelir.Filmclub falan yalan yani.Buda kabus dolu yolculuklardan olsa gerek...Ama bu bölümünü kaçırmışım.
  • Çok gördüm NG'de Türk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

İzlemem mi yaaa.En sevdiğim kanaldır.Tüm kanalların önünde gelir.Filmclub falan yalan yani.Buda kabus dolu yolculuklardan olsa gerek...Ama bu bölümünü kaçırmışım.

ya kadın türk sözde ama ana dili gibi ingilizce konşuyo tek kelime türkle ilgili bişy söylemediler üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Çok gördüm NG'de Türk.

bi ara marmaray belgeseli vardı.Türk doluydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

quote:

Çok gördüm NG'de Türk.

hadi ya tüh kaçırmışık.bulamz mıyız o belgeseli pm falan
  • Belgeseller güzel biraz önce normal normal n.g de darwin'in kayıp yolcuğu vardı muhteşemdi.Şimdi de nat geo. adventure de bondi plajı var.Oda çok eğlenceli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜNAHSIZ_LORD -- 30 Temmuz 2010; 23:56:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Çok gördüm NG'de Türk.

Türkçe seslendirme yapmışlardı onlara. Arka plandan önce normal sesleri geliyor sonra normal seslendirme.
  • quote:

quote:

quote:

Çok gördüm NG'de Türk.

Türkçe seslendirme yapmışlardı onlara. Arka plandan önce normal sesleri geliyor sonra normal seslendirme.

oh be buldum belgeseli tvrip torrentten

• Bir kere de nat geo'da uçak kazası raporunda birgen havayollarına ait uçağın yaptığı kazayı konu almıştı
  • nat geo türkleri sevio demek ki bu belgeselde de herif karım olmasa kurtulamazdım zeynebi çok seviyorum falan demişti
  • Bu da discoverydeki laz kaptan
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/26819/
  • quote:

Orijinalden alıntı: eka02

Bu da discoverydeki laz kaptan

nerden bulmuşlar yav

• quote:

Orijinalden alıntı: eka02

Bu da discoverydeki laz kaptan

En Sondaki O Ekşi Surat İfadesi , Fena Güldüm Gece Gece
  • bıde bahar korcan ın belgeselı vardı sanırım orda yasantıdan falanda bahsetmıstı hos belgeseldı

ayrıca bırgen hava yollarında kendınden yaslı ve tecrubelı pilotun hata yapmasına karsın yardımcı pilotun Turk kulturu etkısınde kalıp mudahale edememısınden bahsetmıstı
  • kabusa dönen yolculuklar

bu kadının çıktığı program
  • quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

bıde bahar korcan ın belgeselı vardı sanırım orda yasantıdan falanda bahsetmıstı hos belgeseldı

ayrıca bırgen hava yollarında kendınden yaslı ve tecrubelı pilotun hata yapmasına karsın yardımcı pilotun Turk kulturu etkısınde kalıp mudahale edememısınden bahsetmıstı

pek anlamadım dediğini.

marmaray belgeselini izledim çok güzel.daha çok japonlar ön planda aslında mühendisler.türk de var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.