Şimdi Ara

National Geographic Channel dsmart da var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Teselecta

quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

Yaklaşık 1-1.5 ay içinde dsmart'a önümüzdeki yıl eklencek kanallar belli olacak
    Biraz daha sabredin derim yeni kanallar belli olduktan sonra karar verirsiniz

@predator1993

Kaynak?

Her yıl başı yeni kanallar eklenip bazı kanallar çıkartılıyor hocam
    2014'ün kanalları geçen yıl kasım sonu belli olmuştu

Geçen yılın konusu
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84485954&p=18#86054246
    http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vh1gx.png

Ek olarak forumda bir yerde görmüştü dsmart'ın ceosu 2015 belgesel yılı olucak demiş
    İnşallah yıl başına nat geo kanallarını da görürüz

Belgesel yılı olacak dediğine bakmayın bence.. Büyük ihtimalle Discovery World HD olarak gelecek ve alın size başınızdan fazla diyecekler.. Nat Geo'lar gelse zaten tadından yenmez ama o iş biraz zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Senin dediklerin olsa nesil atlar platform.Bence 1 tane belgesel kanalı eklerler tamam derler.Birkaç tanede kanal gider adamı deli ederler.

Gelebilcek kanallari yazdim
    Keske hepsi gelse :)
    Dsmart istese cogu gelebilecek kanallar

Dsmart profesyonel iş yapmıyor. Digitürküde denemiş biri olarak rahatlıkla vunu söyleyebilirim. Adamlar beleşe neredeysen izle gibi bir hizmeti var. Dsmartta blu var ekstra para istiyor. Uygulaması, web site içeriği olsun her şeyi çok geride. Keşke adam gibi bir ceo olsada nesil atlatsa şu platforma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bazı kullanicilara yeni yilda natgeo gelecek diye mesaj atmislar. Eurosportta geri donuyormus.

Ama bu seferde discovery grubu gidecekmis. Ikiside kalsa ne iyi olurdu ya. Sirf bu yuzden tivibuya gecmeyi dusunuyorrdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Bugün bazı kullanicilara yeni yilda natgeo gelecek diye mesaj atmislar. Eurosportta geri donuyormus.

Ama bu seferde discovery grubu gidecekmis. Ikiside kalsa ne iyi olurdu ya. Sirf bu yuzden tivibuya gecmeyi dusunuyorrdum.

Discoverynin bir yere gittiği yok anca sallıyorlar.

Platformda spor adına bir şey kalmadı daha hangi kanal gidebilirki. Nat geo ve eurosport bile yeterli değil. Giden kanalların yerlerini dolduramaz. En kısa zamanda viasat kanalları ve bbc knowledge ve history 2 tv8 hd gelmeli hemde en kısa zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 9 Aralık 2014; 22:26:48 >
  • Bugün D-smarttan televizyon ekranına gelen mesaja göre yakında National Geo 3 kanal ve Eurosport d-smart platformuna geliyor. Çok yakında yazıyor sadece
  • yılbaşından önce kanalları verirler. mesela haftaya gelebilir. böylece yeni yıla yeni kanallarla gireriz. reklamda yapmış olur.
  • Ben Yok Diye Biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeTsT

Ben Yok Diye Biliyorum

15 gün içinde hepsi hd olarak gelmiş olacak.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
     National Geographic Channel  dsmart da var mı?
  • Dsmart a NAT GEO HD, NAT GEO WILD HD, NAT GEO PEOPLE HD 3 tane kanal şu anda yayına başlamış durumda. Kanal numaraları 68,69,70, inşallah en kısa zamanda EuroSport HD de gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.