Bildirim
National da Gelibolunun Sırları var

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up
ingilizlerin çaresizliğini izlemek çok zevkliadama kıl oldum ama maalesef falan diyip duruyor
-
İngilizler üstün ırktır. Çaresiz falan olmuyo böyle ayıp. -
Ingilizlerin caresizligini en iyi biz Canakkaleliler biliriz. -
:) denizaltını torpiler değil kendileri batırmıslar :D taraflı olduklar ap açık belli. Yokmu bitane ülkemizde yiğit yapımcı çıksın yapsın bi film belgesel adam akıllı -
quote:
Orijinalden alıntı: ıLGıM
:) denizaltını torpiler değil kendileri batırmıslar :D taraflı olduklar ap açık belli. Yokmu bitane ülkemizde yiğit yapımcı çıksın yapsın bi film belgesel adam akıllı
aynen ilk açtığımda güzel sandım ama resmen taraflı bir belgesel yapmışlar.
herşey onların hatası gibi anlatmışlar, sanki Türkler birşey yapmadı demeye getiriyorlar.
Trajedi , katliam falan deyip duruyor zaten -
Trajedi diyomuş, ne diyecek ya. Adamlar için trajedi bu. Sanki adamlar Türkte, Türkleri kötülüyolar. Hahah biride Türkler çekse böylemi olurdu diyo. Türkler çekse nasıl olurdu kimbilir. Uçan insanlar, ölümsüz Türk askerleri, tek başına askerlerin arasına dalıp 300 Anzak Askerini kesen Türk askeri falan gibi yeni şeyler katılırdı tarihe.
O savaşta, şans bizim yanımızdaydı orası açık. Kendi kendini batıran gemi bile vardır.
Tarafsız demiyorum tabi, ama tarafsız olmasını beklemeniz zaten saçma. Biz yapsak bunun 3534543 katı taraflı olurdu onuda biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Trajedi diyomuş, ne diyecek ya. Adamlar için trajedi bu. Sanki adamlar Türkte, Türkleri kötülüyolar. Hahah biride Türkler çekse böylemi olurdu diyo. Türkler çekse nasıl olurdu kimbilir. Uçan insanlar, ölümsüz Türk askerleri, tek başına askerlerin arasına dalıp 300 Anzak Askerini kesen Türk askeri falan gibi yeni şeyler katılırdı tarihe.
O savaşta, şans bizim yanımızdaydı orası açık. Kendi kendini batıran gemi bile vardır.
Tarafsız demiyorum tabi, ama tarafsız olmasını beklemeniz zaten saçma. Biz yapsak bunun 3534543 katı taraflı olurdu onuda biliyorum.
Hani bilmesek seni başka ülkeden sanıcaz seni. Direk nasıl bizde taraflı yayın yaparız diyorsun anlamak güç. O savaşta şans felan yoktu bütün olumsuz durumlara rağmen asker morallerini düzgün tuttuğu için kazandık biz o savaşı.
-
Ayrıca demin açtım izlemeye başladım gayet normal anlatıyolar. Gayet tarafsız ve normal. Türklerin halinden de bahsediyor. Hiç öyle Türkler hiçbir şey yapmamış gibi falan anlatmıyor. -
ingilizler konserve et ,receç,çay ile kötü durumdalarmış ulan bizim askerlerimiz kuru ekmeği zor bulmuş savaşta... -
quote:
Tarafsız demiyorum tabi, ama tarafsız olmasını beklemeniz zaten saçma. Biz yapsak bunun 3534543 katı taraflı olurdu onuda biliyorum.
arkadaşım anlamıyorsun galiba?
Türklerin ingiliz gemilerini batırıp mürettabatın ölmesine vahşet diyor , sonra anzaclar Türklere zor anlar yaşattı diyor. İngilizleri acındırıyor yok 15 yaşında yok annesinden gizli gelmiş falan . Sanki Türklerin hepsi profesyonel askerdi .Herşeyi ingilizlerin hatasıymış gibi anlattı . Çanakkale zaferinin şansla falan alakası yoktur. O gemileri o günün şartlarında böyle bir stratejiyle batırabilecek asker zekasını küçümseyip de şans diyemezsin. Yamalı pantolonla , çarıkla savaşa giren çocukların şansı vardı diyemezsin. İnanmanın , azmin ve zekanın başarısıdır bu.
-
quote:
Ayrıca demin açtım izlemeye başladım gayet normal anlatıyolar. Gayet tarafsız ve normal. Türklerin halinden de bahsediyor. Hiç öyle Türkler hiçbir şey yapmamış gibi falan anlatmıyor.
Demekki başından beri izlemiyosun. Bu savaş azim ve zeka sayesinde kazandık. -
izliyorum tamam. -
quote:
Orijinalden alıntı: ıLGıM
:) denizaltını torpiler değil kendileri batırmıslar :D taraflı olduklar ap açık belli. Yokmu bitane ülkemizde yiğit yapımcı çıksın yapsın bi film belgesel adam akıllı
yerli yapım vardı..onda da aynı sey söylendi.. bakmışlar kacıs yok..teslim olurlarsa gemiye el konulacak..kendileri batırmışlar sonuda... sığ dar ve akıntılı sular denizaltıları cok zorlamıs .. -
Bende izledim onların gözündende izlemek lazım. -
O belgeseller nasıl çekildiyse öyle Türkçe'ye çevriliyor. Yapımcı muhtemelen İngiliz'dir. Kuyruk acısı vardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X