Şimdi Ara

Nation Zoom sitesi ( Tarayıcı sorunu ) Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
15.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün sabah ufaklık ne yapmış ne etmiş bilmiyorum ama (söylediğine göre PES 2012 veya 2011 kurmak istemiş) internet explorer ve mozilla ilk ana sayfayı açtığımda Nation Zoom diye bir site çıkıyor (sanırım google, bing gibi);

Giriş sayfasını örn.www.mynet.com yapmama rağmen ekrana Nation Zoom geliyor

Nette yaptığım araştırmalarda virüs olduğu söyleniyor, avast ile yaptığım taramada herhangi bir virüs bulunamıyor

Bir program yükledim kaldırmak için onda da 300 küsür virüs tespit edildiği görünüyor, silmek istediğimde ücretli yükleme yapmamı istiyor

Youtube'de birkaç anlatım vardı onları tek tek yaptım yine olmadı

Mozillayı silmek zorunda kaldım

İnternet Explorer'i 10'a yükselttim düzelme yok

Ayrıca denetim masasından program kaldırmadan sanırım 3 veya 4 tane yüklenmiş (Birinde Brasil birinde Taiwan vs yazan uygulamalar) uygulamaları kaldırdım, pes 2012'de kaldırdım

Olmadı olmadı olmuyor, tek çarem sizler kaldınız, yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenhill77 -- 20 Ocak 2014; 18:48:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bitanesi77

Arkadaşlar bugün sabah ufaklık ne yapmış ne etmiş bilmiyorum ama (söylediğine göre PES 2012 veya 2011 kurmak istemiş) internet explorer ve mozilla ilk ana sayfayı açtığımda Nation Zoom diye bir site çıkıyor (sanırım google, bing gibi);

Nette yaptığım araştırmalarda virüs olduğu söyleniyor, avast ile yaptığım taramada herhangi bir virüs bulunamıyor

Bir program yükledim kaldırmak için onda da 300 küsür virüs tespit edildiği görünüyor, silmek istediğimde ücretli yükleme yapmamı istiyor

Ayrıca denetim masasından program kaldırmadan sanırım 3 veya 4 tane yüklenmiş (Birinde Brasil birinde Taiwan vs yazan uygulamalar) uygulamaları kaldırdım, pes 2012'de kaldırdım

Olmadı olmadı olmuyor, tek çarem sizler kaldınız, yardımcı olursanız çok sevinirim

Arama bölümüne gelen internet site adını regedit CTRL+F BASIN ve ismi oraya yazın ve aramaya başlayın bu isimle ne var ne yok delete tuşuyla silin bir tane isim kalmayacak ve kurduğunuz online bağlantı resimli kadın gelen programı kaldırın...Sorun çözülecektir..

• bunları yaptıktan sonra internet seçeneklerinde eklentileri görüme bölümü var oarada bulunan ismide kaldırın ve siteyi engellemeye çalışın...Bing bölümünüde devre dışı ve ve site önerme bölümünüde işaretli ise kaldırın işaret yoksa işaretleyin...Kolay gelsin...
  • quote:

Arkadaşlar bugün sabah ufaklık ne yapmış ne etmiş bilmiyorum ama (söylediğine göre PES 2012 veya 2011 kurmak istemiş) internet explorer ve mozilla ilk ana sayfayı açtığımda Nation Zoom diye bir site çıkıyor (sanırım google, bing gibi);

Yalovalısın herhalde :) Program ekle veya kaldırdan kontrol et bi nation zoom diye bir eklenti varmı varsa kaldır duzelicektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun bir anlatım fakat aşamaları yaparsanız hem de bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan arındırmış olursunuz:

Link: Nationzoom.com kaldırma
  • Yardımlarınız için teşekkürler, 1 saatlik uğraşmam sonucunda kaldırabildim şükür

Bu arada Yalovalı değilim
  • buraya gelip yardim isteyenlerin sonra sorunlarini cozup buraya sorun cozuldu arkadaslar demesi ve sorunlarinn nasil cozdugunu yazmasina sinir oluyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yardımlarınız için teşekkürler, 1 saatlik uğraşmam sonucunda kaldırabildim şükür

Bu arada Yalovalı değilim

77 yalovanın plakasıda ondan söyledim :)

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Sebebini de söyle bari;

Aynı sorunu yaşayan kişilerin, yukarıda yardımcı olan arkadaşların tavsiye ettiği yolun netice verdiğini bilmesi gerekir diye düşünüyorum, aksi halde neyin doğru neyin yanlış olduğu anlaşılmayabilir...
  • quote:

Sebebini de söyle bari;

Aynı sorunu yaşayan kişilerin, yukarıda yardımcı olan arkadaşların tavsiye ettiği yolun netice verdiğini bilmesi gerekir diye düşünüyorum, aksi halde neyin doğru neyin yanlış olduğu anlaşılmayabilir...

+1

mobil oldugum icin yazmaya erindim

• en az 2 saattir uğraşıyorum sonunda kurtuldum. arkadaşın söylediği sitede AdwCleaner programı var o işe yaradı onun dışında denemediğim kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taximproject

Uzun bir anlatım fakat aşamaları yaparsanız hem de bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan arındırmış olursunuz:

Hocam çok teşekkür ederim.1 saattir bu illetten kurtulmaya çalışıyordum.Sizin verdiğiniz linki bulana kadar hiçbir yöntem işe yaramamıştı.Link sayesinde bu illetten kurtuldum.

• İşe yaradığını bildirip geri dönüş yaptığınız için ben teşekkür ederim :)
  • quote:

Çözüldü diye değiştirsen başlığı arayanların bulması daha kolay olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: taximproject

Uzun bir anlatım fakat aşamaları yaparsanız hem de bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan arındırmış olursunuz:

Çok acil bir zamanda başıma gelen bu olayı bu anlatım sayesinde çabucak çözdüm. Teşekkürler.
  • Doobly kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim :)
  • En kısa yolu avast premier ile tarayıcı temizleyiciyi açın tarayıcılarını temizle, sonra (başka tarayıcıda olabilir) chrome'a sağ tıkla ve özelliklere gir orada chrome veya hangi tarayıcı ise ****.exe" den sonra gelen bütün harf rakamları sil.Uzantılara(İE çapında eklentilerden) bakarak Extention Protection gibi bişey var onu sil hepsi bu kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.