Şimdi Ara

nation zoom nasıl kaldırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aöf sorularını ararken yanlışlıkla nation zoom diye bir arama motoru indirmişim ve bude bir çeşit virüsmüş.pc den nasıl kaldırabilirim acaba ???

edit: browser ına mı yapıştı ayrı bir browser gibi mi?

Eğer browser ına(browser mesela chrome, safari) yapıştıysa browser ı kaldır sonra tarat sonra tekrar yükle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imOKAY -- 10 Aralık 2013; 15:10:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

http://www.ozengen.com/nationzoom-com-ana-sayfadan-nasil-kaldirilir/
    Asus Tuf Gaming B450-Plus|| AMD Ryzen 2600 4.0 ghz ||MSI Armor GTX 1060 3GB|| Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB DDR4 3200 Mhz|| WD Black 7200RPM 1TB||HyperX Cloud Silver || CM CK530 V2 TKL- Logitech G203|| Cooler Master ML240 V2 RGB|| Samsung 970 Evo Plus Nvme m2|| Cooler Master MB511 RGB || Cooler Master 750W +80 Bronze PSU||Asus TUF VG259QM 280hz- Fujitsu SL23T-1 60hz||
    Steam: chropy|| Origin: chropy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.