Şimdi Ara

HDR nasıl açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Herkes hdr den bahsediyor tamam güzel birşey ama nasıl açılıyor bir ayarı varmı? bende x1950pro var nerden açıcam bu hdryi mesela fearda hdr varm? inanın laf olsun diye yazmıyorum bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum

• tam emin olmamakla birlikte hdr'nin ayrıca biryerlerden açıldığını sanmıyorum. Ekran kartı hdr yi zaten otomatik kullanıyodur tabi oyunda da hdr varsa ve ekran kartın da hdr'yi destekliyorsa ki seninki de çok iyi destekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 10 Şubat 2007; 15:57:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Profiterol

Arkadaşlar Herkes hdr den bahsediyor tamam güzel birşey ama nasıl açılıyor bir ayarı varmı? bende x1950pro var nerden açıcam bu hdryi mesela fearda hdr varm? inanın laf olsun diye yazmıyorum bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum

hdr(HİGH DYNAMİC RANGE) kartın desteklediği teknolojidir.. eğer oyun da bu teknolojiyi destekliyorsa karrttan deil oyunun ayarlarından bu özelliği açabilirsin...

x1900ler SHADER MODEL3.0 destekli HDR kullanmaktalar..ve ANTİALASİNG ve HDR yi beraber kullanma yetneğinede sahip kartlardır...

• Hdr'yi sadece destekleyen oyunların görüntü ayarlarından açabilirsin.
  • Oblivion diyorum , başka bişey demiyorum
  • Teşekkürler arkadaşlar fearda baktım göremedim demekki hdr yok Oblivion netten arıyorum bulunca indirip deniycem çok merak ediyorum görüntüleri
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar fearda baktım göremedim demekki hdr yok Oblivion netten arıyorum bulunca indirip deniycem çok merak ediyorum görüntüleri

bir de imkanın olursa far cryı 1.3 yamasıyla birlikte oyna ....oyun hdr ile %50 değişiyor sanki başka bir oyuna geçmişsin gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar fearda baktım göremedim demekki hdr yok Oblivion netten arıyorum bulunca indirip deniycem çok merak ediyorum görüntüleri

Oblivion'da "bloom" adıyla geçiyor sanırım.
  • sallıyolar kardeş eğer kartın destekliyorsa o kendisi işleve girer sen açamassın
  • o kart tam bir guldur kardeş bende de var o kuldurdan.6600gt ile ne güzel far cry da hdr yi açıyordum ama bu kart ile zor açtım.nasıl bir kart ise guru3d com dan farcry hdr yamasını indir dimde öyle açıldı guldur.fakat bu sefer de oyu bozuldu ne bileyim ne biçim bir guldursa silahların mermisi bitmez oldu bazı bölümler açılmaz oldu falan filan. valla şaka yapmıyorum beni yaktı kart sizi yakmasın. kart hakkındaki tüm hayallerim yıkıldı.tam bir guldurmuş kart haberiniz olsun
  • Arkadaslar bende 7600 gt agp 8 x var benim ekran kartımda hdr varmı bende oyun olarak farcryı oynuyorum ama grafik ayarlarında hdr yi acmak gibi bir secenek göremedim.
  • farcry için;oyunun yüklü olduğu klasörde system.cfg dosyasını not defteri ile açın ve "r_HDRRendering" değerini 7 yapın
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasr347

sallıyolar kardeş eğer kartın destekliyorsa o kendisi işleve girer sen açamassın

HDR oyunlarda grafik ayarlarından isteğe göre açılıp kapanabilen bir özelliktir!

• Kim sallamış , oyun kendi açıyor diye?
    Oyun içi ayarlarında (oblivionda) HDR on/off seçeneği var.Bloom da var ama aynı anda ikisini açamıyorsun.Hem hdr ,bloom dan daha güzel.Bu arada yaması olmayınca HDR ile AA aynı anda açılmıyordu.Zaten açsan da baya bi kasar oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

Arkadaslar bende 7600 gt agp 8 x var benim ekran kartımda hdr varmı bende oyun olarak farcryı oynuyorum ama grafik ayarlarında hdr yi acmak gibi bir secenek göremedim.
    Öncelikle kartınla Hdr açabilirsin. 1.3 yamasını yüklediğinden eminsen oyunda tab tuşuyla konsola girip aşağıdakileri yaz. Aşağıdakiler benim değerlerim ama sen kafana göre değerleri değiştirebilirsin:

r_HDRBrightOffset=3
    r_HDRBrightThreshold=3
    r_HDRLevel=1
    r_HDRRendering=9
  • oyundan açarsın kardeş. OPTIONS
  • Bloom HDR den biraz daha kalitesiz. SM2.0 destekli HDR de denebilir bloom için. O yüzden Oblivion kurun ve HDR yi açın. Ama önce Bloom açıp sonra HDR yi açınki görün HDR nin nimetlerini. Sanki başka bir oyun oynuyormuş gibi oluyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

Bloom HDR den biraz daha kalitesiz. SM2.0 destekli HDR de denebilir bloom için. O yüzden Oblivion kurun ve HDR yi açın. Ama önce Bloom açıp sonra HDR yi açınki görün HDR nin nimetlerini. Sanki başka bir oyun oynuyormuş gibi oluyorsunuz.

Çok istiyorum açmayıda olmuyo işte pasif durumda ekran kartı desteklemiyorda
  • hdr nedir yahu anlamadım?
  • bu arada farcry için çalışan triner bilen varmı ben birkaçtane indirdim çalışmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.