Şimdi Ara

Nasus kimlere karşı alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 el nasus oynadım birinde pant (utanmasa 1lvde teklicek) yorick aynı oda ve son oyunda yasuo+wu geldi ama taşıyabilecek bi champ gerçekten kasıldımı peki kimlere alınır bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 21 Temmuz 2014; 9:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her herodan dayak yiyiyor o yüzden çok rriskli , poppy ye karşı belki alınabilir ama illa nasus alicam diyosan Jungle oyna

• Üstteki arkadaşı dinleyip jungle oynama.

karşıda yasuo,jax varsa çekinmeden alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: SekreterAdam

Üstteki arkadaşı dinleyip jungle oynama.

karşıda yasuo,jax varsa çekinmeden alabilirsin

ya yanında "sup" wukong olursa

• Hecarim.
  • İyi oynayan nasus teemo harici counter yemez

• Teemo panth harici hepsi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Q stack yapıp Safe oynadıktan bir süre sonra hepsini almaya başlıyorsun dk 15-20ye kadar safe oynarsan karşındaki adamı 2-3 q ile alabilecek duruma gelirsin ama kolay kitelenirsin ama olurda yakalarsan tankları bile rahat kesersin mobility eksikliğini kapatmak için ghost ve teleport alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

İyi oynayan nasus teemo harici counter yemez

Bir ara full nasus oynuyordum karşıma teemo gelince seviniyordum büyü direnci kabiliyet rün + doğru itemle başlayınca damage atamıyor nasusun Pasifinden gelen sustain bile yeterli oluyordu ayrıca jungle için free kill :) sadece ward görevi görüyor 300-350 stack yapınca zaten neredeyse tek atacak duruma geliyor teemoya

• OmC43 kullanıcısına yanıt
    Son oyunda Yasuo+Wukong geldi derken duo top mı geldiler anlamadım?
    Pantheon'un zorlaması normal kendisi lane bully bir şampiyondur zaten sürekli dürtecektir ama bir süre sonra manası biter. Onun dışında Riven gibi early game de go in yapabilecek şampiyonlar zorlayabilir ve Teemo da sürekli harras yaparak zorlar.
    Senin yapacağın her ne olursa olsun stackine bakmak. Karşıda çok harras yapan şampiyonlar varsa minimum hasar alarak stackini yapmaya bak dürtüldüğün için doğal olarak kaçırdığın minyonlar olacaktır ama bir süre sonra karşının yaptığı harras sana etki etmeyecektir.
    Rakip pushluyorsa kule altı farm Nasus ile zor değil "bana göre" hatta daha çok işine gelir. Olur da rakip erkenden kuleni alırsa, kendi kulenin oralarda koridorunu dondurup sadece last hit yaparak stack kasarsan zaten late game de canavara dönüşürsün. Spell olarak da Ghost-Flash veya Teleport/Flash tercih etmeni öneririm. Çünkü karşı takımın kite kompozisyonu varsa içerilere girmek zorlaşabiliyor. W+Ghost birleşince iyi chaseleyebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Son oyunda Yasuo+Wukong geldi derken duo top mı geldiler anlamadım?
    Pantheon'un zorlaması normal kendisi lane bully bir şampiyondur zaten sürekli dürtecektir ama bir süre sonra manası biter. Onun dışında Riven gibi early game de go in yapabilecek şampiyonlar zorlayabilir ve Teemo da sürekli harras yaparak zorlar.
    Senin yapacağın her ne olursa olsun stackine bakmak. Karşıda çok harras yapan şampiyonlar varsa minimum hasar alarak stackini yapmaya bak dürtüldüğün için doğal olarak kaçırdığın minyonlar olacaktır ama bir süre sonra karşının yaptığı harras sana etki etmeyecektir.
    Rakip pushluyorsa kule altı farm Nasus ile zor değil "bana göre" hatta daha çok işine gelir. Olur da rakip erkenden kuleni alırsa, kendi kulenin oralarda koridorunu dondurup sadece last hit yaparak stack kasarsan zaten late game de canavara dönüşürsün. Spell olarak da Ghost-Flash veya Teleport/Flash tercih etmeni öneririm. Çünkü karşı takımın kite kompozisyonu varsa içerilere girmek zorlaşabiliyor. W+Ghost birleşince iyi chaseleyebiliyorsun.

Yok neden bilmiyorum ama wu yukardaydı ve şu leonaya alınan kalkanı almıstı dağın sureti

• Nasusu laneden 0-10 çıkar adam işini biliyorsa 20 dk sonra karşına bi gelir tek q ya gidersin

• nasus pantheon ve ryze hariç her heroya karşı alınır.ayrıca mesela karşı jax aldı diye nasus alıyım deme nasusu seviyorsan her oyunda alabilirsin.kille değil stackle güçlendiği için.
  • 5-25 masteries page girip rune olarakta

9x armor
    3x hp regen
    9x flat hp
    9x m resist per level

girip shield ile baslarsan hemen hemen hickimseye karsi lane kaybetmezsin.
  • Nasus ile her sampiyonun karsisinda durabilirsin.Sadece oyun basi guvenli oynamayi ve kule alti farm yapmayi oğrenmen lazim.Teemi pant ve ryze biraz sıkıntı cikarabilir.Try shen aatrox karsisima alirsan laning i rahat atlatirsin.

• Herkese karşı oynanır aç sirchez izle teemoya karşı bile hiç zorlanmadan oynuyor sadece Ryze'a karşı yenildiğini gördüm
  • Temo gelmesin yeter

• Jungleina güveniyorsan alinir her zaman

• %4.5 Lifesteal ve cdr runelarla giriyorum.Doran sword ile başlıyorum.Teemo ve ryze dışında 20dk en az 370 stack yapılabiliyor böyle.Birde karşıda mundo malphite falam varsa zaten çok rahat stack yapıyorsun.
  • Geçen hafta nasus aldım. Karsımda pant vardı. Dakika 40'a kadar kesintisiz hiçbir tf'ye katılmadan stack kastım. Sonra tf'lere katılmaya başladım. Karsımdaki pant'da noobdu zaten. 5 kez öldürmüştüm. Ben tf'ye katılınca herkese tek atıyordum. Ben girer girmez oyun bitti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.