Şimdi Ara

nasus ile stack rekorunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(no ss no güven)
     nasus ile stack rekorunuz

• Adc ye tek atarsın ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 ss var ama koyamam maç 50 dakka sürmüştü ve 54 skorun 36 yada 34'ünde katkım vardı tflerede stackede yetiştim (dün sen konuyu açmadan önce yapmıştım) yani ardından çok zaman geçmedi , Karşımda malphite vardı stackıma hiç engel olamadı o ayrı elinden geleni yaptı bir sürü mana iksiri aldı ama nasus işte karşısına bir teemo , renekton , riven veya xin gibi hero alınmadıkça yapar stackını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IHebele -- 10 Aralık 2013; 7:29:26 >
  • Takımın 41 Kill'inin sadece 5'inde rol oynamışsın . Ve oyun 40dk sürmüş . Böyle stack kasıcaksan hiç kasma be bro
  • 1030 ve 1100 du sanirim rekorlarim bi oyunu ben tasidim digerimde 3 stun yedim oldum ve oyun gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Şahin Kha

Takımın 41 Kill'inin sadece 5'inde rol oynamışsın . Ve oyun 40dk sürmüş . Böyle stack kasıcaksan hiç kasma be bro

karşı takım çöptü biraz bizim takım 4v5de alıyordu bende hiç karışmıyayım stacke bakayım dedim
  • report lee sin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10000 HACO
  • Bitirme diyor hala rekor kasacak
  • ben daha yeni başladım 350 civarı yapabilyorum , bu sayıyı nasıl artıracam daha fazla
  • 400 küsür. Zaten bi kere oynadim.

• 800-900 arasi biseydi

• Bitirme ... iyiymiş :D
  • 25den sonra hemen her tfye de katılarak 900 küsür yapmıştım
  • SS yok ama 2078 diye hatırlıyorum. Normal game de 808.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 10 Aralık 2013; 0:52:38 >
  • 766 mı ne
  • 650 felandı

• Bitirme x(
    respect the enemy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 10 Aralık 2013; 0:59:24 >
  • ss yok ama 7500 civarıydı diye hatırlıyorum
  • bi oyunda telefonla babam ve okul hakkinda konusuyorduk. tam 35 dakika 8k parayla topta durarak 750kusur farm yapmistim galiba devaminda da 250 falan yaptigimi hatirliyorum 1000 i gecmisti sanirim. tek hatirladigim Q ile %25 falan can doldurdugum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.