Şimdi Ara

Nasus alınca hayvani damage atma isteğimin önüne geçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasus için 1 tane maksimum 2 tane ad veren item alınır biliyorum fakat q stack+ad item kasıyorum full tank kasasım gelmiyor q ile vurduğum adamın yarı canından fazlasını aldığımda aldığım hazzı tarif edemem yanlış anlamayın bu sadece nasus oynarken oluyor yoksa sürekli aldığım hero nun gereksinimlerine göre hareket ederim fakat söz konusu nasus olunca durum bu

• Trinity+Lw +1000stack yeter sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hll qnq cılar gelmeden kaç

• bilmiyorum plat ligindeyim ne zaman nasus picklesem ki çoğunlukla picklediğim hero düşük eloda yaptığım iş kadar yapamıyorum hele tank çıkmayınca nasıl oluyor anlamıyorum ama 3v1 atıp hepsini almaya alışıktım şimdi 3v1 de anca birini alabiliyorum tf de de nasus tanklıyabilecek hero değil bence az sonra girip canlarını indirmeye ve almaya yardımcı olabilecek bir hero tank kassa bile
  • hydra çık kanka tek q ile x3 stack yapıyorsun dakika 30'da 1000 stack garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

hydra çık kanka tek q ile x3 stack yapıyorsun dakika 30'da 1000 stack garanti.

????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1 Dublede bana lütfen
  • quote:

Ben günateşi de alıp onun öldürdükleriyle de stack kasıyorum sen boşa oynamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IHebele

bilmiyorum plat ligindeyim ne zaman nasus picklesem ki çoğunlukla picklediğim hero düşük eloda yaptığım iş kadar yapamıyorum hele tank çıkmayınca nasıl oluyor anlamıyorum ama 3v1 atıp hepsini almaya alışıktım şimdi 3v1 de anca birini alabiliyorum tf de de nasus tanklıyabilecek hero değil bence az sonra girip canlarını indirmeye ve almaya yardımcı olabilecek bir hero tank kassa bile

+1234567891011121314151617181920
  • İşin komik yanı tank kasarsan aninda erimedigin icin tam tersine daha fazla vuracaksin cunku zaten vurdugun damage in cogu trinity ve q dan geliyor

• quote:

Bir ara tartışması vardı da cevabı hatırlamıyorum, var mıydı öyle bir şey?
  • dari al qnq niye zorluyorsunki kendini
  • Tank kasmak daha iyi gibi ölmeyip ne kadar çok q vurursan total de ad kastığın zamana göre daha çok damage atarsın.
  • quote:

aynısından lütfen

• Trinity ve lw yeterli damage olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasus çöp kite yiye yiye ölüyor hayvan

• bence ad kasmana gerek yok zaten tank kastımı + stackledimi daha iyi damage vuruyorsun ad kastığından
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcan546

dari al qnq niye zorluyorsunki kendini

Tam dedim konuda Dari yok yazayım seni gördüm
  • Nasus alan arkadaşlara burdan çığrınıyorum.
    Lütfen Iceborn,Sunfire'ı ilk iteminiz yapmayın.Anti stack itemler bunlar.Hydra'yı hiç söylemiyorum bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.