Şimdi Ara

Nasonex kullandım , ama hala burnum tıkanık...-Otrivine bulundu-.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son kullanma tarihi 2014 ocak olan Nasonex kullandım.. Hala burnumu açmadı.. Sözde fışkırttığında önündeki kir pasları hepsini söküyordu..

Sol deliğe 1 posta, sağ deliğe 3 posta fışkırttım.. Bir halta yaramadı... Burnumu temizledim yine sıktım.. Ama nafile.. Açık olan deliği tıkayacak diye korkmaya başladım...

Ayrıca başım ağrıyacak gibi ve yarına yetiştirmem gereken bir sürü görevim var...

İlladin in performansını özler oldum.. ban ban ban ban ban ban ...

Çok sinirlendim...

Edit: Sana ne lan ..ban ban ban ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 22 Kasım 2013; 0:11:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nasonex Kullandıktan Sonra Burun Tıkanıklığı Hala Geçmiyorsa, Otrivine Deneyebilirsin

{Nasonex sprey}, burun tıkanıklığı ve alerji semptomlarını hafifletmek için kullanılan bir kortikosteroid spreyidir. Ancak bazı durumlarda Nasonex yeterince etkili olmayabilir ve burun tıkanıklığı devam edebilir.

Böyle durumlarda, {Otrivine} isimli burun spreyi alternatif bir seçenek olabilir. Otrivine, burun içindeki kan damarlarını daraltarak burun geçiş yollarını açar ve nefes almayı kolaylaştırır.

Otrivine, hızlı etki göstermesi ve tıkanıklığı kısa sürede gidermesiyle bilinir. Ancak uzun süreli kullanımının önerilmediğini unutmamalısın. Aynı zamanda, yüksek tansiyon veya kalp hastalığı gibi bazı sağlık sorunları olan kişilerin Otrivine kullanmadan önce bir doktora danışmaları gerekir.

Eğer Nasonex kullandıktan sonra hala burun tıkanıklığın varsa ve diğer tedavi seçeneklerini denediysen, Otrivine'i deneyebilirsin. Ancak, herhangi bir ilaç kullanmadan önce daima bir doktora danışman gerektiğini unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kafanı öne eğip. Tam sıkarken burnunu cekeceksin.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 21 Kasım 2013; 21:16:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Naneli sakız çiğne.
  • Otrivine kullan, lavabo aç gibi mübarek.
  • Kesinlikle Otrivine ve İlladin kullanıyordum on numara 5 yıldız...

Naneli sakızı falan kesmiyor kardeş. Malesef ...

Her türlü sıktım hocam... taa diplerde hissettim.. Namussuz açmadı burnumu .. Hatta o kadar sokmuşum ki burnum sağ gözüm küçüldü sulanmaya başladı.. Oradan mı çıktı ne ...

@DaYWaLkeR @Roccoti @Kediyeyolgösterenadam
  • O ilaçlar kullanmayı bırakınca burun etinde şişlikler yapıyor.Burnumda eğrilik olduğu için 1 1,5 hafta kullanmıştım.Bırakınca burun etlerim iyice şişmişti.Burnum tamamen tıkanmıştı.Bir ben bir de Allah biliyor ne çektiğimi.Sana tavsiyem eğrilik felan yoksa kullanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderx06 -- 21 Kasım 2013; 21:28:07 >
  • NanoSex diye okudum

Çıkıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlacı sadece zor durumda tıkanıklığı açmak için kullanıyorum... Örneğin, bir şey okuyamam ben burnum tıkanıkken..Ders çalışamam, algılayamam.. Beynim burnumdan geçiyor gibi bir şey.. Burnumu tıka ağızdan nefes alamıyorum... O yüzden böyle zoru durumlarda tek atımlık kullanıyorum. Ama ilk defa denediğim Nasonex olumsuz sonuç verdi. Diğerlerinde sonuç perfect Eğrilik olduğu söyleniyor , ama ben doktora pek inanmıyorum o da ayrı mesele.

@murderx06

[C_a_N_e_R] Arkadaşım sen ayrı bir dünyasın

• Beyler o ilaclari alerjik durumlar icin kullanin.grip icin ise yaramaz.Acilsa da bi sure sonra daha kotu sekilde tikanir.Hastaligi uzatir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde burun tıkanıktı, kafam önde hiç ders çalışamazdım akardı sürekli. Özellikle sınavlarda fln. Otrivine fln hiç yaramadı doktora gittim sinüzit var dedi yüzün tamamını kaplamış. Ameliyat oldum, şimdi doktora dua ediyorum.. Ne çektiğini çok iyi anlıyorum.

• Biraz önce aşağıya indim. Bu böyle olmayacaktı beyler.. 40 sayfa incelemem gereken ve rapor yazmam yer var hala... Az önce kapıya indim.. Allah tan nöbetçi eczane kapıda.. Otrivine aldım bir tane.. İki deliğe de sıktım.. 1 dakika olmadı. Ve şu anda ikisi de açık... Beynime oksijen gitmiyor diğer türlü.. Hafif bir yanma hissediyorum burnumda şu anda sadece.. Bir ilaç nasıl bu kadar çabuk etki eder anlamış değilim...

@Atixengineer

Hocam gripten öte bu ya, bir şey okuyamıyorum burnum tıkalı olunca... Şu anda ikiside açıldı... Ohh miss. rahat rahat çalılabileceğim... Biliyorum bunlar alerjen etki de yapabiliyor. Ancak kendimi mecbur hissediyorum. Burnum tıkalıyken geçirme bahanesiyle bana herşeyi yaptırabilirsiniz...

@slhttnshn61

Hocam nasıl bir ameliyat geçirdin... Hiç bıçak altına yatmadım.Ancak bunun için yatabilirim yani. O derece rahatsız oluyorum. Hele yazın olanı hiç çekilmiyor... Yanlız burnumu o tampon denen yarım metre sargı bezini sokacaklarsa cayabilirim

• FESS ameliyatı diye geçer hocam 2 saat sürüyo yaklaşık ama üni. hastaneleri yapıyo. Tanınmış özel bi hastaneye gittik doktor kendi ağzıyla dedi bunu biz yapamayız diye. Benimde ilk ameliyatımdı ama hiç korkulan bişey olmadı ama filmlerdeki gibi gözünü açtın direk etraftakilerle konuşmak fln da olmuyo. He senin hastalığın farklıdır orasını bilemem hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

NanoSex diye okudum

Çıkıyorum.

• Hocam geçmiş olsun genelde nasonex mevsimsel tıkanıklık yada alerjik rinit ten ötürü oluşan tikanlikliklarda tikanlikliklarda etkilidir.Eğer böyle bir şikayetiniz var ise düzenli olarak kullanın farkı göreceksiniz.

Basit tıkanlıklıklarda ise otrivine veya illadin iyidir.

Eğer bu şekilde tıkanıklık var ise benim önermen otrivine mentholludur.

Geçmiş olsun

• Otrivine türü ilaclar 5 günden fazla kullanilmamali, bagimlilik yapar onu sıkmadan burnunuz hep tikali kalır, bir sure sonra koku alma duyunuzu bile kaybedebilirsiniz cok ciddiyim böyle bir arkadasim var

• @slhttnshn61

Ufaktan ufaktan bir araştırayım hocam teşekkür edeirm. Sürekli açık ve temiz hava istiyor benim burun :) Kapalı ortamlarda çok duramaz, tıkandığı zaman beyne giden damar tıkanmış gibidir.. Bir göz atayım hocam teşekkür edeirm...

@kerpiç

Teşekkür ederim arkadaşım.. Demek ki her burun spreyi burnu açmıyor. İnternetten bir kaç yorumu okudum vaawoo falan gördüm.. Dedim bir iki sıkayım belki yolumuzu buluruz.. Bulamadık . .Otrivine iyi geldi..
    Alerjik bir bünyem yok çok şükür.. O yüzden bana etki etmemiş olabilir. Otrivine iyi geldi iyi :)

@TargetMan

Evet hocam .. Bağımlılık yaotğını biliyorum. Askerdeyken bir arkadalşım sabah akşam bundan yanında bulunduruyordu. Burnu tıkanıyor nefes alamıyor çıldırıyordu. Bağımlısı olmuş. Sigara gibi.. Bende genelde ani tıkanıklıkları özellikle iş üstündeyken açsın diye kullanıyorum. Teşekkür ederim ;)

• Arastırın bencede, korkmayın ameliyattan. Yaşam kalitenizi 5 kat daha arttırıyo benden söylemesi :)

• İliadin 10 numara ama çok uzun kullanma bi süre hiç nefes alamazsın .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • greencher kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı malesef burundan nefes alamayınca hiç bir şeye konsantre olamıyorum.
  • Nasonex alerjik hastalıklar için kullanılıyor gereksiz yere ve aşırı doz da kullanman bünyene zarar verebilir.Adam ikisi de burun spreyi değil mi sıkayım lavabo açıcı gibi açar demiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.