quote:Orijinalden alıntı: Burakc- La valla sevdim seni.İstanbulda olsam yukardaki arkadaş gibi bi çay,sigara yapalım derdim ama malesef. Not : Gay değilim ona göre, çok pis parçalarım. Bir kaç konuda mesajlarına rast geldim. -Şanseseri- Sürekli gay olmadığını vurgulamanın sebebi nedir?
Dün Patron diye cibiliyetsiz bir şahısın konusunu açmıştın. Rapde rap diyordun senmiydin o yoksa kardeşinmi ?
quote:Orijinalden alıntı: Dopamine Buda benim kardeşim Annemiz bir babamız ayrı Kardeşin niye sigara içiyo birader ?
quote:Orijinalden alıntı: Dopamine Buda benim kardeşim Annemiz bir babamız ayrı Anne ve baba akraba mi?
quote:Orijinalden alıntı: Dopamine quote:Orijinalden alıntı: yekialem kardeşinde de sendeki rahatsızlıklardan var mı? yok arkadaşım bari arkadasla dalga geçiyorsun kardeşine birşey söyleme yazık ya küçük çocuğa
quote:Orijinalden alıntı: Dopamine quote:Orijinalden alıntı: AurorAbeam quote:Orijinalden alıntı: Tango-1 Sen beyin ameliyatı olcaktın noldu o iş Ameliyat yapacak bir şey bulamayınca yatmış o iş... ıyyy bayat espiri Ya beyler ameliyat hemen olucak iş değil daha zamanı var geçmiş olsun da arkadaş senin konunda bir espri yapmıştı ya ameliyat 6 saat sürdü 5.5 saati beyni aramakla geçti diye
quote:Orijinalden alıntı: YDG quote:Orijinalden alıntı: Burakc- La valla sevdim seni.İstanbulda olsam yukardaki arkadaş gibi bi çay,sigara yapalım derdim ama malesef. Not : Gay değilim ona göre, çok pis parçalarım. Bir kaç konuda mesajlarına rast geldim. -Şanseseri- Sürekli gay olmadığını vurgulamanın sebebi nedir? gay galiba.