hep görüyoruz zenginleri ne kadar güzel geçiniyorlar istediklerini yiyorlar, içiyorlar oh ne güzel peki ya biz ne yani doğuştan zengin olamadık diye ilerde olamıyacakmıyız.. ZENGİN OLANLAR NASIL ZENGİN OLDUKLARINI ANLATSINLAR..
EY ADALETSİZ DÜNYA...
Çalıştım, gerekeni yaptım. Tabi yaa! Beyin bedava.
Baban olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Sailyn
Baban olacak.
hocam bizde gitar çalsak yutuba koysak olabilirmiyizki
quote:
Orijinalden alıntı: volumebak123
quote:
Orijinalden alıntı: Sailyn
Baban olacak.
Annen arkadan gelip Vallaha bu çocuk gerizekalı ya demezse neden olmasın.
Annen arkadan gelip Vallaha bu çocuk gerizekalı ya demezse neden olmasın.
gerçi hocam hangi Türk holywood yıldızı falan olabilmiş orasıda meçhul
konuya zengin arkadaşları bekliyorum.. varmı zengin olan.
bu yaşta zengin olmadıktan sonra
ilk önce justın biber gibi isim bulmam gerekiyor Ferhat domates olabilir benimkide 2. olarak gitar çalmayı öğrenmem gerekiyor 3. olarak yumuşak olmam gerekiyor galiba (nazik )
quote:
ilk önce justın biber gibi isim bulmam gerekiyor Ferhat domates olabilir benimkide 2. olarak gitar çalmayı öğrenmem gerekiyor 3. olarak yumuşak olmam gerekiyor galiba (nazik )
Burası Türkiye Burada Justin gibi meşhur olamazsın .Ama yanlışlıkla frikik verir twitter a koyarsan belki meşhur olabilirsin
Annem ve Babam ikisi de doktor. Ama onlar kadar fedakarlık yapıp, onlar kadar çalışıp uğraşsaydım şuan uçuyor falan olurdum her neyse. Anneannem ve dedem Adıyaman-Kahta'nın Bölükyayla köyünden Adana'ya göçmüşler. O zamanlar daha Türkçe bile bilmiyorlarmış. Dedem aşçılık yapıyormuş. Annemler 7 kardeş tabi, o kadar maaşla zengin bir şekilde yaşamıyorlarmış. Annem anlatıyor: "Ben küçükken, elektrik parası çok geliyor diye sokak lambasının ışığıyla ders çalışırdım." tabi sonra başlıyor: "Elimde seninki gibi imkanlar olsa...." diye. Babam da, o zamanlar İslahiye'nin İncirli köyünden çıkmış. Dedem zavallı bir çiftçiymiş. Babamlar da 6 kardeşmiş. Onun kadar çalışkan birini hiç görmedim. Hala sabahın 5'inde uyanır, birşeylerle uğraşır. Ve ikisi de bu fakirlikte çalıştılar, ve ikisi de doktor oldular. Doktor olmak kolay mı, hele o devirde???
Kısacası: Bir insan fakirse, bu onun tembelliğindendir. Çalışın. Mühendis olun, hekim olun, mimar olun vs. Ama ÇALIŞIN!
quote:
Orijinalden alıntı: MetalikA
Annem ve Babam ikisi de doktor. Ama onlar kadar fedakarlık yapıp, onlar kadar çalışıp uğraşsaydım şuan uçuyor falan olurdum her neyse. Anneannem ve dedem Adıyaman-Kahta'nın Bölükyayla köyünden Adana'ya göçmüşler. O zamanlar daha Türkçe bile bilmiyorlarmış. Dedem aşçılık yapıyormuş. Annemler 7 kardeş tabi, o kadar maaşla zengin bir şekilde yaşamıyorlarmış. Annem anlatıyor: "Ben küçükken, elektrik parası çok geliyor diye sokak lambasının ışığıyla ders çalışırdım." tabi sonra başlıyor: "Elimde seninki gibi imkanlar olsa...." diye. Babam da, o zamanlar İslahiye'nin İncirli köyünden çıkmış. Dedem zavallı bir çiftçiymiş. Babamlar da 6 kardeşmiş. Onun kadar çalışkan birini hiç görmedim. Hala sabahın 5'inde uyanır, birşeylerle uğraşır. Ve ikisi de bu fakirlikte çalıştılar, ve ikisi de doktor oldular. Doktor olmak kolay mı, hele o devirde???
Kısacası: Bir insan fakirse, bu onun tembelliğindendir. Çalışın. Mühendis olun, hekim olun, mimar olun vs. Ama ÇALIŞIN!
e hocam peki sen şuan ne okuyorsun yada nerde çalışıyorsun ?
Ben size yine de söylüyorum 4 senelik üni tutturun bir yere part time girin 3 bin tl para biriktirin yaz tatilinde 3 aylıgına wat ile las vegasa gidin. Orda biriktirebleceginiz para bahşiş dahil 4500 dolar olur. Bu paranını hepsini las vegasta kumara yatırın ya milyonla dönersiniz yada fakir..
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
Ben size yine de söylüyorum 4 senelik üni tutturun bir yere part time girin 3 bin tl para biriktirin yaz tatilinde 3 aylıgına wat ile las vegasa gidin. Orda biriktirebleceginiz para bahşiş dahil 4500 dolar olur. Bu paranını hepsini las vegasta kumara yatırın ya milyonla dönersiniz yada fakir..
Super fikir
Organize isler tabiki bana 10 guvenilir kisi lazim...
3 Dogan Marka Araba
2 ev (dandik evler tabii)
1 siginak
1 fabrika (deposu ile birlikte)
Issiz bir tepe'de alisveris magazasi
Son olarak
10 ucak bileti....
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MetalikA
e hocam peki sen şuan ne okuyorsun yada nerde çalışıyorsun ?
Şuan Kahramanmaraş Süleyman Demirel Fen Lisesi'nde okuyorum. Bunun sebebi, ailemin benden kopmak istememesi. Aslında SBS puanım 25 puan yüksek okulumdan.
quote:
Orijinalden alıntı: hanım keleşi getir
Organize isler tabiki bana 10 guvenilir kisi lazim...
3 Dogan Marka Araba
2 ev (dandik evler tabii)
1 siginak
1 fabrika (deposu ile birlikte)
Issiz bir tepe'de alisveris magazasi
Son olarak
10 ucak bileti....
10 kişi fazla oldu yaw :D
4 tane peugeot 106 ( mini cooper dicektim ama İtalyan işi değil Türk işi olsun ) 1 i kasadan sorumlu 1 i patlayıcılardan sorumlu 1 i Silah ve muhimmat taşıyıcı 1 i de güzel bi kız olsun canım :D
4 tane de şöför olsun
THE SECRET belgeselini izle.
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe