Şimdi Ara

Nasıl şikayet edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Barçın'dan 230₺ bir ayakkabı aldım. Mağazasına gittik, sipariş verildi ve 2/3 gün içerisinde geldi. 42.5 numara ayakkabı, ilk giydiğimde sıkıyordu normalden fazla bir biçimde. Mağazasına götürdüğümde açılır yavaştan sen giymeye devam et dedi.

Ayakkabı açıldı açılmasına da kullanalı 2 ay olmayan ayakkabı 2 taraftan da açılma yaptı. Tekrar götürdüm mağazaya, garantiye göndericez dediler ve aldılar. 1 aydan fazla süre bekledim, ayakkabının aynısını göndermişler. Bunu almam ben dedim bir daha gönderin 1 hafta önce tekrar gönderdik dediler ama hiç göndermemişlerdi büyük ihtimal. Her neyse olay böyle üstün körü bir biçimde anlattım.

Neler yapmam gerekiyor, böyle bir durumla karşılaşanınız illa ki vardır. Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sikayetvar.com'a yaz, mötleri tutuşur anında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 4 Temmuz 2016; 16:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

sikayetvar.com'a yaz, mötleri tutuşur anında.

İşe yarar mı dersin?

• İlk etapta işe yarar. Daha sonra mağazanın bulunduğu belediyeye şikayet et, tüketici heyetleri vs. alternatif bol. Haksızlık yapanı süründürmek boynumuzun borcu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

İlk etapta işe yarar. Daha sonra mağazanın bulunduğu belediyeye şikayet et, tüketici heyetleri vs. alternatif bol. Haksızlık yapanı süründürmek boynumuzun borcu

Eyvallah abi sağ olasın.

• Kilo ve boy kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Kilo ve boy kaç?

74, 1.83

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nereye Şikayet Edebilirim ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.