Şimdi Ara

nasıl saatlerce soru çözüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu anlatımına gelince not alarak sıkıntısız bir şekilde hem yazıp hem dinleyerek sıkılmadan konuyu dinliyorum ama soru kitabına geçince sıkılmaya başlıyorum. Bu saçmalığı nasıl atlatabilirim? Bugün 45 dakika soru çözeyim dedim ama son dakikaları baya sıkılarak (bitse de gitsek havasında) geçirdim bazı öğrencileri görüyorum 1 - 2 saat boyunca soru çözüyorum diyorlar.

• Irade meselesi 😼

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben eskiden hiç soru çözemezdim. 45 dakika soru çözeyim hemen bitse de gitsem havasındaydım. Şimdi yeni bir çalışma yöntemi buldum günde 600-700 soruya kadar çıktım ama maalesef sizinle paylaşamam.

Edit: Cidden aramızda şempanze IQ’lu insanlar var öylesine yazmıştım kimi özelden yalvarıyor, kimi aşağıda fırça çekmiş oğlum gidin la buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69A78DD4E -- 7 Eylül 2020; 23:38:33 >
  • Bende de tam tersi asıl siz nasıl konu dinliyorsunuz?
  • tm

• MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    dinlemek ardından not tutmak baya sarıyor yani konu anlatım videosunun nasıl geçtiğini anlamıyorum ama soru çözerken sanki dakikalar geçmiyor gibime geliyor.
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba seviyenize uygun kitap mı seçmediniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam. Farklı kaynaklarda da durum aynı sanırım sürekli konu anlatımına alıştığım için ses duymayınca boşuna yapıyormuşum gibime geliyor.
  • acaba saat tutmak yerine soru sayısı mı tutsam yavaş yavaş kendimi adapte edebilirim, ne düşünüyorsunuz?
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Bundan bir an önce kurtar kendini bu işin %20 si konuları dinleyerek %80 i soru çözerek olur. Asıl iş bol soru çözüp pratik yapıp kalıcılığı unutmamayı sağlamak. Soru çözmeye alıştır kendini birden yüklenme az az başla zamanla arttır.

• günde 600-700 derken? Ciddi bir hedefin varsa kurtarmaz hocam max 1 saatlik iş bu dediğin

• knitta kullanıcısına yanıt
    Barajı geçeyim yeter.

• buradaki troller niye bu kadar fazla ya? Soru sormuşuz yardımcı olacaksanız olun olmayacaksanız aşağıya kaydırıp devam edin.
  • sanki spacexden kabul almış yöntemi vermiyor :D bravo kardeşim günde 100 soru çözerek ilk 10kya giren örnekler var ne bu sır gibi saklama çabası ?

• Matematik çalışıyorum. İlk günlerde soru çözmek işkence gibi geliyordu. Gün geçtikçe bu durum düzeldi. Öncelari 10-15 soru çözüp kalkıyorken şimdi 150-200 oldu. İnsan her şarta uyum sağlar. Biraz kendini zorla. 5-10 güne alışırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.