Şimdi Ara

Nasıl özür dilerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seni çok sevdiğini bildiğin birisine karşı yaptığın büyük bir hatadan dolayı seni asla affetmeyeceğini söylüyorsa kendini nasıl affettirebilirsin?
    (Ben şöyle bir video hazırladım ama göndermeyi düşünmüyorum. )

https://www.youtube.com/watch?v=piNNwyz452k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordserty -- 12 Temmuz 2015; 3:47:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kanalın
  • Özür dilerim diyebilirsin.

• şu videodakileri gidip yüzüne söyle bence samimi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

kanalın

Nolmus kanalına,
    Gayet normal görünüyor??

• konu yanlış yerde değil dimi

• Dislike'nı verdim kardeş

Özür dileme, kavga edin birbirinizi vurun sonra o töre cinayetine dönüşsün, sonra herkes yoldan çıksın.Maksat kıyametin kopması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spodermen -- 12 Temmuz 2015; 4:36:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rica ederim ne demek?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beni cok seviyorsa affeder.
    Konu kilit uye ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7E0863E7 -- 12 Temmuz 2015; 3:50:34 >
  • 25 Haziran'dan beri göndermedin ve şu anda göndereceğini mi söylüyorsun? Bu arada video da 24 Haziran geçiyor ve 43.gün oldu diyorsun. Şu an 12 Temmuz bunu şimdi göndersen ne anlamı kalacak Bunu gönderirsen video ağır fail olacak
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    buna mı takıldın bence faillık bi durum yok ortada

• Lordserty L kullanıcısına yanıt
    Sen bu videoyu şimdi gönderirsen (12 Temmuz) video içeriğiyle tamamen uyumsuz veriler ve tarih var. Eğer ki göndereceksen videoyu tekrar editleyip günleri ve tarihi düzeltip, eski videoyu silip, güncel videoyu yükleyebilirsin. Bu şekilde yaparsan daha uyumlu olur
    Videonun olayı o tarihler değil.Amaçlanan şey farklı bakımdan dedim.

• Ne eksiliyorsun git özür dile ne buraya soruyorsun?İlerde birini öldürdüm nereye gömüyüm diye konu acarsın herhalde.

• Lordserty L kullanıcısına yanıt
    Amaçladığın şey video üzerinden özürünü yerine getirmek ise bence video üzerine biraz daha düşmelisin. Sadece bu şekilde yazı ve siyah bir arka plandan oluşmamalı. Biraz daha resim ve efekt ekleyerek güzel bir özür videosu hazırlayabilirsin.
  • Çok üzüldüm hocam ne yapmıştınız ki acaba? Ayrıca sevgili miydiniz?
  • ne sevgililer var be videolar falan

dislike'ını verdim
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Hayir sevgili degildik ama belkide bir sevgiliden daha degerli o benim icin.Ailemden biri,her seyim,en degerlim.Ya sanirim ona uygun sifati bulmakta zorlaniyorum.Cok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum.Asiri baglanmisim cok koyuyor bu durum bana.Yaptigim aptalliga gelirsekte ben bu sene universite sinavina hazirlanirken biraz dusuncesizligim uzerimdeydi.Yapma dedigi seyleri yaptim.Cok uzgunum,cok pismanim ama is isten gecti.2 aydir sadece sinavdan once basari dilemek icin yazdiginda ve sinavdan sonra sonucumu sordugunda konustuk.Ben boyle olsun hic istememistim.O da zaten bundan sikayetci sen zaten her seyi istemeden yapiyosun falan diyo.Inanin sunlari yazarken gozlerim doluyor.Oyle cok seviyorum ben onu.

Ya ben zaten videoyu gondermeyecegimi yukarda belirtmisim niye hala zorluyosun ki.Ben sizdende oneriler istemistim boyle yaratici seyler hakkinda.Ne yaptimsa olmuyor,umit var ama olmuyor.Yaratici ozur dileme sekillerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordserty

Hayir sevgili degildik ama belkide bir sevgiliden daha degerli o benim icin.Ailemden biri,her seyim,en degerlim.Ya sanirim ona uygun sifati bulmakta zorlaniyorum.Cok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum.Asiri baglanmisim cok koyuyor bu durum bana.Yaptigim aptalliga gelirsekte ben bu sene universite sinavina hazirlanirken biraz dusuncesizligim uzerimdeydi.Yapma dedigi seyleri yaptim.Cok uzgunum,cok pismanim ama is isten gecti.2 aydir sadece sinavdan once basari dilemek icin yazdiginda ve sinavdan sonra sonucumu sordugunda konustuk.Ben boyle olsun hic istememistim.O da zaten bundan sikayetci sen zaten her seyi istemeden yapiyosun falan diyo.Inanin sunlari yazarken gozlerim doluyor.Oyle cok seviyorum ben onu.

Anlıyorum seni, ileride sevgili olacakmışsınız büyük ihtimalle o zaman.

Durumuna üzüldüğümü belirtmeliyim, öncelikle kızın vazgeçilmez olmadığını kafanda bir kez netleştirmen lazım. Ondan sonra kızla konuşup kızdan özür dileyebilirsin.

Kızla biraz yakınlaş, peşini bırakmazsan konuşa konuşa biraz daha rahatlayacaktır sonra içinden gelenleri söylersen affedecektir.

Ama unutma, affetmezse de kendini fazla üzmek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

kanalın

Hayırlı olsun hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.