Şimdi Ara

Nasıl özür dilerim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ey güzel kardeşim, yüzüne konuşmanın, gönül almanın modası ne zaman bitti? En samimi özür yüzüne karşı bütün samimiyetinle ettiğin özürdür. "Ettim bir eşeklik, bir salaklık." dersin kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Orijinalden alıntı: Lordserty

Hayir sevgili degildik ama belkide bir sevgiliden daha degerli o benim icin.Ailemden biri,her seyim,en degerlim.Ya sanirim ona uygun sifati bulmakta zorlaniyorum.Cok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum.Asiri baglanmisim cok koyuyor bu durum bana.Yaptigim aptalliga gelirsekte ben bu sene universite sinavina hazirlanirken biraz dusuncesizligim uzerimdeydi.Yapma dedigi seyleri yaptim.Cok uzgunum,cok pismanim ama is isten gecti.2 aydir sadece sinavdan once basari dilemek icin yazdiginda ve sinavdan sonra sonucumu sordugunda konustuk.Ben boyle olsun hic istememistim.O da zaten bundan sikayetci sen zaten her seyi istemeden yapiyosun falan diyo.Inanin sunlari yazarken gozlerim doluyor.Oyle cok seviyorum ben onu.

Anlıyorum seni, ileride sevgili olacakmışsınız büyük ihtimalle o zaman.

Durumuna üzüldüğümü belirtmeliyim, öncelikle kızın vazgeçilmez olmadığını kafanda bir kez netleştirmen lazım. Ondan sonra kızla konuşup kızdan özür dileyebilirsin.

Kızla biraz yakınlaş, peşini bırakmazsan konuşa konuşa biraz daha rahatlayacaktır sonra içinden gelenleri söylersen affedecektir.

Ama unutma, affetmezse de kendini fazla üzmek yok.

Vazgecilmez oldugunu tabii ki biliyorum ama cok seviyorsam ne diye vazgeciyim ki bence bir gun beni affedicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.