Şimdi Ara

Nasıl olmuş bir yorum da siz yazın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamiyle benim yapıtım. Bir Boeing 737-800 için bundan daha iyi ne yapılabilir. 6000'den fazla siparişin 5000'den fazlası teslim edilmiş olup, Boeing 737 tüm zamanların en fazla sipariş edilen ve üretilen ticari jet uçağıdır ve 1967 yılından beri Boeing tarafından kesintisiz olarak imal edilmektedir. 737 o kadar yaygın kullanılan bir uçaktır ki herhangi bir zamanda 1250 tanesi aynı anda havadadır. Ortalama olarak her beş saniyede bir, bu uçaklardan biri kalkmakta ya da inmektedir. Microsoft Flight Simulator x de hazırladığım Beethoven Ayışığı sonatı eşliğinde videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 3 Eylül 2007; 1:01:41 >

• Eee bugün buna 4 saat calıştım. Hiç mi yorum yazmıyacaksınız.
  • süper..oyun da süper helal olsun
  • senden pilot olucak
  • Madem yorum istiyon, yapayım. Moonlight Sonata süper, video berbat.
  • Hocam senin sayende bu oyuna aşık oldum. ÖSS den sonra sistemi yeniledikten sonra ilk oyunum bu olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cooler_king

Madem yorum istiyon, yapayım. Moonlight Sonata süper, video berbat.

O kadarda kötü olmasa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

quote:

Pekala gel anlaşalım. Sen bundan sonra bağlaç olan de,da eklerini bitişik yazma, ben de vidyonu beğeneyim. Hem başlıkta hem de mesajlarında gözüme çarptı ve yanlış olduğu için düzelteyim dedim. Ne dersin? Yanlış olduğunu bile bile yanlış yapmana mani olmak isterim. Bağlaç ekinden önce bir kere "space" tuşuna basmak o kadar da zor birşey değil, bir dene bana hak vereceksin.

• quote:

quote:

quote:

Pekala gel anlaşalım. Sen bundan sonra bağlaç olan de,da eklerini bitişik yazma, ben de vidyonu beğeneyim. Hem başlıkta hem de mesajlarında gözüme çarptı ve yanlış olduğu için düzelteyim dedim. Ne dersin? Yanlış olduğunu bile bile yanlış yapmana mani olmak isterim. Bağlaç ekinden önce bir kere "space" tuşuna basmak o kadar da zor birşey değil, bir dene bana hak vereceksin.

Ben beyenmediğin yanını öğrenmek istedim sadece... Beni eleştir ki daha iyilerini yapmama yardımcı olsun. Yazdıktan sonra okumamam gibi bir cehaletim var afola. Saygıalrımla iyi geceler..

• Önceki konuna da yazdım. Hiç kaza videosu yok mu yaa facia görmek istiyoruz. Böyle işbankası kulelerine boeingle falan dalsan.
  • Ya harbiden ben bile bunu bu kadar güzel yapabileceğimi sanmıyordum . Resmen ağlatmışım programı sistemi ya. Her neyse izledikce izleyesim geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 11 Eylül 2007; 0:18:33 >
  • Babacan eline sağlık ama anladığım senin bu uçaklara aşık olduğun Allah sana bu uçaklarda pilot olmayı nasip etsin inşallah...
    quote:

Tamamiyle benim yapıtım. Bir Boeing 737-800 için bundan daha iyi ne yapılabilir. 6000'den fazla siparişin 5000'den fazlası teslim edilmiş olup, Boeing 737 tüm zamanların en fazla sipariş edilen ve üretilen ticari jet uçağıdır ve 1967 yılından beri Boeing tarafından kesintisiz olarak imal edilmektedir. 737 o kadar yaygın kullanılan bir uçaktır ki herhangi bir zamanda 1250 tanesi aynı anda havadadır. Ortalama olarak her beş saniyede bir, bu uçaklardan biri kalkmakta ya da inmektedir. Microsoft Flight Simulator x de hazırladığım Beethoven Ayışığı sonatı eşliğinde videosu

• hayal gücüne ve tasarım zekana sağlık ama bazı yerlerde gerçekçilk yok yani biraz daha çalışsan daha iyi bir çalışma çıkabilrdi ama müzik ve tasarım süperr 10 üzeirnden 9 veriyom
  • once eleştirmeye kendimizden başlasak istiyon değil istiyorsun
    quote:

quote:

quote:

ayrıca geçmişteki mesajlarınan ilk baktıgım
    quote:

Etiyi eskiden severdim. Ama o da artıkın Ülker gibi rezil kepaze bir marka oldu çıktı. Hiç bir ürünlerini almıyorum. Hele ülkerin ürününü alıp ta yeşilcilere para kazandırmak mı, asla. Eti ye de Ülkere de

sence burdaki dilbilgisi hatası ne? ben de duzgun kullandıgımı savunmuyorum hatta cok yanlı kullanıyorum ama eleştirirken yapıcı olalım yıkıcı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 11 Eylül 2007; 1:31:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.