Şimdi Ara

NASIL MOD OLUNUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yau bi mod arkadaşta gelip şuraya yazmadı...desin ya ben 10 numara adamım ondan mod oldum..yada diğer arkadaşın dediği gibi mod doğdum ben.

yada moda otamatik girdim....

evet ciddi ciddi modlardan bi cevap bekliyorum
  • 1 veya 2 ay içinde mod oluyorum.
    söylemedi demeyin

İSKORPİT-X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İSKORPİT-X -- 25 Mayıs 2007; 18:54:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo

quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

mod olmak için biraz erken değil mi

evet aksam 9,30 gibi felan gel

• quote:

Orjinalden alıntı: İSKORPİT-X

1 veya 2 ay içinde mod oluyorum.
    söylemedi demeyin

İSKORPİT-X

iyi işte mod olunca şundan dolayı mod oldum deyip bilgi verirsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

tanıdığın varsa seni hemen mod yapabilir.

bi özelliği yokki modun.

konuları silme yetkin oluyor.

mesajları editliyorsun.

mesaj yazanların ip'lerini görüyorsun

...
    ..
    .

Forumu adam etmek için olmazsa olmazdır mod. Donanımhaber büyük ve bildiğim en güzel forum sitesi...Bunda en çok pay aklı başında üyeler ondan sonra modlar ve adminlerdir. Bi kaç tane istisna olsada(ben daha istisna görmedim) genelleme yapmamak lazım. Bu forumun böyle büyümesinde ve düzeninde emeği olan insanların emeğine hakaret olur.

edit: imla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 25 Mayıs 2007; 18:56:37 >
  • Ben bu konu ile ilgili yeni üye olduğum zaman bir mod arkadaştan ve site yöneticisinden bilgi istemiştim ama bana dönüş yapılmadı yani her isteyen mod olamıyo
  • tanıdığın varsa olursun
  • Maksat Paylaşmak Maksat Sohbet Mod Bahane.
  • bende mod olmak istiyorum.
  • 2 yıldır forum üyesiydim Gereksiz Mesajlar bölümünde moderatör alınacaktır diye konu açılmıştı başvurdum ve bir süre sonra alındım.

Bu forumda moderatör olarak kalmak moderatör olmaktan daha zordur, bu işin sorumluluğunu kaldırmak herkesin harcı değil.

Her gün gelen yüzlerce şikayetlere bak, bölümleri takip et, mesaj ya da konu sil, ceza talepleriyle ilgilen, sürekli küfür eden biri olduğunda admin gelene kadar üyenin mesajlarını takip edip sil, gece fake baskını olduğunda sabaha kadar forumun başında nöbet bekle ve ne olursa olsun ağzını sıkı tut. Bunlar yaptıklarımız arasında sadece şimdi aklıma gelen şeyler.

Bu yüzden foruma mod olacak adam değil mod kalacak adam lazım ki bu konuda adminlere güven vermek de epey zordur.

• quote:

Orjinalden alıntı: enderc

bende mod olmak istiyorum.

olursun dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

2 yıldır forum üyesiydim Gereksiz Mesajlar bölümünde moderatör alınacaktır diye konu açılmıştı başvurdum ve bir süre sonra alındım.

Bu forumda moderatör olarak kalmak moderatör olmaktan daha zordur, bu işin sorumluluğunu kaldırmak herkesin harcı değil.

Her gün gelen yüzlerce şikayetlere bak, bölümleri takip et, mesaj ya da konu sil, ceza talepleriyle ilgilen, sürekli küfür eden biri olduğunda admin gelene kadar üyenin mesajlarını takip edip sil, gece fake baskını olduğunda sabaha kadar forumun başında nöbet bekle ve ne olursa olsun ağzını sıkı tut. Bunlar yaptıklarımız arasında sadece şimdi aklıma gelen şeyler.

Bu yüzden foruma mod olacak adam değil mod kalacak adam lazım ki bu konuda adminlere güven vermek de epey zordur.

Arkadaşım sence beni mod yaparlarmı

• quote:

Orjinalden alıntı: enderc

Arkadaşım sence beni mod yaparlarmı

Hocam duyduğum kadarıyla Gün hocam seni mod yapacakmış ama çok çok sevgili, ultra beyefendi insan Mesut Çevik engel oluyormuş önce onu ikna etmen lazım tam sol çarprazındaki masada oturuyordu değil mi?

• quote:

2 yıldır forum üyesiydim Gereksiz Mesajlar bölümünde moderatör alınacaktır diye konu açılmıştı başvurdum ve bir süre sonra alındım.

Para veriyorlar mı ?

• Para bizi bozar, bu işte zorunluluk yok hobi olarak yapıyoruz.
  • sabaha kadar başkalarının mesajını kontrol etmek nasıl bi hobi sabrına hayranım...
  • Gece gelen fakeleri şikayet ettiğimizde bir türlü mod gelmiyor nedense
  • quote:

Para bizi bozar, bu işte zorunluluk yok hobi olarak yapıyoruz.

peki haber editörleri para alıyor mu ?
  • quote:

Para bizi bozar, bu işte zorunluluk yok hobi olarak yapıyoruz.

peki nasıl admin olunur?

şaka tabi, allah kolaylık versin Saltuk... modluk zor iş, DH nasıl alındığını merak ediyodum; onu da öğrenmiş oldum.
  • Yani kisaca sosyal hayat olmuyor 24 saat pc basinda durman lazim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.