Şimdi Ara

NASIL MESLEK SEÇİLİR???(RESİMLİ+ESPRİLİ ANLATIM:D) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
127.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN THİEF OLMAK istiyorum ama kervan götürenlere saldıramıyorum önce kervanmı götürmem lazım?
  • ya aslında üst konular açılsa her bir meslek için mükemmel olur millet hatıralarını olayları tavsiyelerini falan koyar / yazar. ama anlatım kötü değil emeğe saygı
  • çok iyi olmuş eline sağlık niye bu kadar büyük yazdın küçük olsaydı daha iyi anlaşılırdı .İstediğin şehre götürebilirsin ama hotanada götürmeye kalkma orda ölürsün yük farketmez

• quote:

Orjinalden alıntı: onurbabaa

Bişi sorcam traderlik ile ilgili...Yük Beyaz ipek mi ?Ayrıca yükü aldık diyelim,nereye götürücez?istediğimiz bi şehre mi ?

Lvl'inize göre istediğiniz şehre gidebilirsiniz

quote:

Orjinalden alıntı: spydevil

quote:

Orjinalden alıntı: --- TIFIL---

ya ben bişi sorcan seleck arenedan(hangisi)thif town a nası gidiyoz

Valla bandit return scroll ile gidildigini biliyorum

Evet thief kıyafetini giyceksiniz atı çıkartacaksınız yerdeki malları alıp bandit scrolla bascaksınız.Sonra thief şehrinde malları satacaksınız

quote:

Orjinalden alıntı: hydrogenfla

Azcık Daha Düzenli Ve Sıralı Anlatsan Üst Konu olabilir Bir sorum var şimdi o shhoptan ata yığıyoruz alıyoruz downhanga götürüyoruz nere satcaz en çok para kazandıran eşya hangisi

Bayağı yorucu oldu hazırlamak sıraya koyamadım üzgünüm.En sondaki item en çok para veren itemdir.Malları kimden aldıysanız diğer şehirdede aynı adama satcaksnız(isim olarak aynı adama yani trader shop'a)

quote:

Orjinalden alıntı: cgtay

PEKİ TRADE YAPARKEN HUNTERLARI BENİ KORUMASI İCN NASIL GOREVLENDİRİCEM

Birazcık güveneceksin.Paranın yarısını başlarken diğer yarısını bitiminde verceksin.Tabi adam dolandırıcıda olabilir arkadaşının olması iyi olur varsa yüksek lvl biri

quote:

Orjinalden alıntı: ulijonroth

Yazılar büyük olmasa çok daha güzel olacakmış.

Bu arada benden bir detay. Thief takılacaksanız LVL'ınızda silah veya kalkan göstermeyin kimseye. Mesela LVL 56 iken elinizde LVL 24 ve hatta berbat bir silahla görünün ortada. Şansınıza fazla hırs yapmış yeni yetme bir hunter size daldığında ise kendi silahınızı çekip arkadaşın amanın demeye kalmadan inmesini sağlarsınız.

:)

Vurgu için büyük yazdım önemli yerleri.Dediğiniz doğru ama onu yiyen çok az + olark guildiniz olmazsa sizi ezik sanıyorlar ben öyle yapıyorum

• teşekkürler
  • ÇOK İİ ANLATMIŞSIN
  • ya daha yeni gördüm bu konuyu daha önce görmemiştim

güzel konu olmuş ne diyim üst konuya dahil edilir

konu sahibi nomad'a bildirsin

yukarıdaki üst konuya eklensin

elinize sağlık
  • Aga bu resimdekilerin hepsi marzide kaldı artık yaa!Yenileri yıqmuydu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerisona

ya daha yeni gördüm bu konuyu daha önce görmemiştim

güzel konu olmuş ne diyim üst konuya dahil edilir

konu sahibi nomad'a bildirsin

yukarıdaki üst konuya eklensin

elinize sağlık

Beğendiğinize sevindim daha önce üst konu olmuştu şimdi yeni başlayanlar bölümünden erişebiirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 23 Ağustos 2011; 16:07:27 >

• bi kaç anlamadığım yer olmuştu ve yazdığın siteye girdim babamın yanında yarım saat laf anlatmak zorunda kaldım
  • kaç defa hortlamış bu konu böyle ya
  • Güzel Çalışma olmuş eline sağlık
    Emeğe SAygı...
  • Gayet güzel olmuş sağol paylaşım için
  • walla artık kimsenin işine yaramıyor diyebilirim. artık aldığında traderliği zırt diye takamııon.uyus ettiler admı yha.
  • çok güzel ama avrupa gelmeden önceki hali saolsun redsea sultans yazı yazmış konu uplanmış millet
    kızacak yanlış bilgi diye
  • YHA BEYLER COSTANTİNAPOLİSDE THİEF OLMA YERİ NERDE?
  • klavyen dert görmesin ellerine sağlık

edüt-imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M£L!H -- 18 Aralık 2007; 22:27:58 >
  • bana yardımcı olabilirmisniz 32 lvl avrupa charım var... etrrafımda thifleri goruorum ama bn nasıl olucam bilmiorum yardımıc olursanız sevinirim.. simdiden tesekkur ederim.. trader ve hunter oldum fakat thif olamıorum itemleri satan elemanı buamadım yardım...
  • thief towna artık 2k verip gidilmiyor beleşe gidiliyorayrıca hunter da böyle olunuyor yerine trader da böyle olunuyor yazmışın onuda düzelt.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.