Şimdi Ara

NASIL MESLEK SEÇİLİR???(RESİMLİ+ESPRİLİ ANLATIM:D) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
127.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mükemmel olmuşş ama çok büyük yazıylaa yazmışınn
  • quote:

Orjinalden alıntı: candemir2005

quote:

Orjinalden alıntı: odea

bir mesleği sectikten sonra meslek değiştirme şansı var mı?
    meslek sectiğimiz zaman karakterimiz ekstra bir özellik kazanabiliyormu?
    hunter la trader arasındaki anlaşma nasıl yapılır?
    kervanı para karşılığında gideceği yere kadar koruma işi için illa hunter olmak mı lazım?örneğin sağlam trader karakterimiz varsa başka traderın kervanını para karşılığı koruyamazmıyız(thief içinde geçerli bu)
    ayrıca yukarıda buzx arkadaşımızın soruduğu gibi trader ın kazancı yıldızına göre nekadardır?

oyunda yeniyim kafama takılan meslekle ilgili sorular bunlar cevaplarsanız sevinirim..

Tüm içini dökmüsün bana şimdi güzin abine
    1.Her meslekten her mesleğe geçiş yağabilirsin bun için yukarda anlattığım bayrakları değiştirmen yeterli.
    2.Karakterin ekstra özellik kazanıyo.Thieflik seçersen thief oluyosun hunterlık seçersen hunter traderlık seçersen trader bunun haricinde ek bir karı yok!
    3.Hunterla trader arasındaki anlaşmanın nasıl yapıldığını bende bilmiyorum bilen biri cevaplasın lütfen!
    4.Koruyabilir tabi ama parasını alamama olasalığı var.
    5.Aldığın yoplam malın %360 fazlasını kazanırsın herzaman.Bu yüzden ne kadar fazla mal o kadar kazanç aynı zamanda o kadar risk arıyor!!!

cevap için çok teşekkürler...

• 42 lvlde tek * deveyle 100k gelio
  • ok tief olmayı basardım ama simdide hicbi kervana saldırmıo saldır diorm

in the case thet the trade level is just one star , u are nat allowed to attack traders nat transports

die bi yazı cıkıo
  • quote:

ok tief olmayı basardım ama simdide hicbi kervana saldırmıo saldır diorm

in the case thet the trade level is just one star , u are nat allowed to attack traders nat transports

die bi yazı cıkıo

Çünkü adamın trade level 1 2 olunca saldırabilion.Ama 2 olanasaldırma derim.çünkü senin levelinde birini gördülermi zevkine hemen yatırırlar.Ben lvl21de zorla yatırmıştım birini.Adam gitti abisini çağıdı()adamda lvl 52 spear vardı benim deveye tek çekti haliyle banada.
  • PEKİ TRADE YAPARKEN HUNTERLARI BENİ KORUMASI İCN NASIL GOREVLENDİRİCEM
  • quote:

Orjinalden alıntı: by-ko

quote:

ok tief olmayı basardım ama simdide hicbi kervana saldırmıo saldır diorm

die bi yazı cıkıo

Çünkü adamın trade level 1 2 olunca saldırabilion.Ama 2 olanasaldırma derim.çünkü senin levelinde birini gördülermi zevkine hemen yatırırlar.Ben lvl21de zorla yatırmıştım birini.Adam gitti abisini çağıdı()adamda lvl 52 spear vardı benim deveye tek çekti haliyle banada.

Arkadaşın verdiği bilgiler çok doğru teşekkürler

• Bende biseyler ekleyeyim
    Hunterlar arkadasta nolur. Yani kimse sna hunterlik yapmaz. Cunku bi kere exchange ile para vermen gerekiyor ki bu artik guvenli degil. Hadi oldu diyelim, traden once veririsen ada mbirakip gidebilir, sonra vermeyi kabul ettirmen gerekir. Oda sana inanmayabilir. YAni dedigim gibi bi tek arkadasin veya ayni guilddinden biri yardimci olabilir.

Bu arada ilerki zamanlarda yeni bi patch gelecek. Sadece 1 meslek secebileceksin. Diger meslege gecebilmen icin bulundugun meslekteki herseyi sifirlaman gerekecek. Ayrica hunter trade yapani korudugunda otomatik olarak satilan maldan yuzde pay alacak. Yani exchange yapmana gerek kalmayacak.
  • Emeğine Yüreğine Sağlık.
  • emeğine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: TQM

Bende biseyler ekleyeyim
    Hunterlar arkadasta nolur. Yani kimse sna hunterlik yapmaz. Cunku bi kere exchange ile para vermen gerekiyor ki bu artik guvenli degil. Hadi oldu diyelim, traden once veririsen ada mbirakip gidebilir, sonra vermeyi kabul ettirmen gerekir. Oda sana inanmayabilir. YAni dedigim gibi bi tek arkadasin veya ayni guilddinden biri yardimci olabilir.

Bu arada ilerki zamanlarda yeni bi patch gelecek. Sadece 1 meslek secebileceksin. Diger meslege gecebilmen icin bulundugun meslekteki herseyi sifirlaman gerekecek. Ayrica hunter trade yapani korudugunda otomatik olarak satilan maldan yuzde pay alacak. Yani exchange yapmana gerek kalmayacak.

Evet bu doğru.Ama bence eğer arkadaşın varsa para almaması lazım.Alırsa eğer arkadaş olmaz.Tabi bu benim düşüncem

• ellerine sağlık
  • acaip b ii post kastın he en azından 1 s enelik konuları uplamasan daha güzel olu r du
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlavieMaster**

acaip b ii post kastın he en azından 1 s enelik konuları uplamasan daha güzel olu r du

1.Bu kadar saygısızca yaklaşma konularıma
    2.BEn sadece insanlara yardım etmeye çalışıyorum post kasmaya değil.
    3.Post sayım fazla olmuş az olmuş benim hiçbir işime yaramıyo.Uplamamın sebebi foruma yeni gelen arkadaşların gereksiz topic açmayıp gelip burdan faydalanmalarını istememdir.
    NOT:Ben insanların yaptığım paylaşımlarımdan yararlandığını zannediyordum.Ama demekki bu paylaşımları post kasmak için yaptığımı düşünüyolarmış.Bundan sonra yararlı paylaşım yapmayacağım öyleyse

• güzel olmuş emeğine sağlık bu arada arkadaş thief nerden olunuo die sormuştu haritada (yukarıdaki haritada) yumi yazıyor ya oraya gidip ışınlanacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

güzel olmuş emeğine sağlık bu arada arkadaş thief nerden olunuo die sormuştu haritada (yukarıdaki haritada) yumi yazıyor ya oraya gidip ışınlanacaksın

Teşekkür ederiz arkadaşım
  • Azcık Daha Düzenli Ve Sıralı Anlatsan Üst Konu olabilir Bir sorum var şimdi o shhoptan ata yığıyoruz alıyoruz downhanga götürüyoruz nere satcaz en çok para kazandıran eşya hangisi
  • Link biraz garip olmuz

quote:

NOT:Bu arada traderlığın(kervancılığın) nasıl yapılacağını anlamayan arkadaşlar aşağıdaki linke baksınlar:

http://www.xxxxx.com/showthread.php?t=583726

XXXX lerin yerine **** yazın
  • cok guzel olmus hocam ellerine saglık
    bence bi sure ust konu olmalı bu
  • gzl bi konu tebirkler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.