Şimdi Ara

Nasıl kız arkadaş edinebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon rehberimde bir kız numarası bile yok arkadaşlar çok rahatsız oluyorum yani yalnızlık çok kötü bişey etrafımda bi kız bile yok mesela bugün sınıftaydım sınıfta 4 çift var hepsi sevgili sarılıyorlar falan bende sap gibi en arkada duruyorum hiç yapacak bişeyin yok okulda hoşlandığım bi kız var benden bir yaş büyük ama kızla tanışamadım bile daha durumu siz düşünün sadece sevgili olarak değil normal arkadaş olarakta hiç kız arkadaşım yok erkekte az 1 2 tane anca var zaten ne yapıyım sizce nasıl sosyalleşebilirim.Ben galiba hareketlerimin garipliğinden diye düşünüyorum mesela yürüyüşüm bile garip böyle kıvırta kıvırta yürüyor gibi duruyorum ama sanki birşey varda o beni sürekli engelliyor yani kendimde anlamadığım kötü birşey var herkesten uzaklaştırıyo beni ama bulamıyorum işte o lanet şeyi

• önce özgüvenini kazan gerisi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

önce özgüvenini kazan gerisi gelir

Hocam özgüvenim yok doğru ama asıl sorun bu değil gibi olsa bile nasıl kazanacağımı bilmiyorum hiç
  • Kızlara vurmayı bileceksin kızlar vuran erkeklerden çok hoşlanır ve zevk alır.

Böyle vuracan

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

önce özgüvenini kazan gerisi gelir

Hocam özgüvenim yok doğru ama asıl sorun bu değil gibi olsa bile nasıl kazanacağımı bilmiyorum hiç

sen kendini benden daha iyi biliyorsun neden utandığını bulmaya çalış
  • boşver hocam bende öyleyim hayat bize göre değil galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmavy -- 25 Nisan 2014; 23:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

boşver hocam bende öyleyim hayat bize göre değil galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güç sahibi ol sonra kendileri gelir. (artık bu güç vücut mu olur, yakışıklılık mı, para mı sen karar vereceksin)
  • aynı durum bendede vardı. Mastürbasyon bırak ve fitnessa yazıl güzel vücut özgüven veriyor. Şahsen bende şişmanım kilo verince kız arkadaşlarla anlaşmaya başladım bi güven geldi içime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dışarı çık
  • Kelin ilacı olsa önce başına sürer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızla tanışma konularıma bakarak kız arkadaş elde edebilirsin
  • Kendin gibi davran yapmacık olma ve kendine güven her şey düzelecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.