< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkuality -- 30 Ekim 2020; 1:43:12 > |
Nasıl Kaliteli Müzik İndirebilirim?
-
-
Ben youtube'dan mp3'e çevirip indiriyorum hocam, yalnız kalitesi tartışılır.
-
Daha öncesinde ses kalitesi kaybı olmadan indirebilen bir yer araştırdınız mı? Ona göre var mı yok mu daha az veya çok emin olacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turkuality
Daha öncesinde ses kalitesi kaybı olmadan indirebilen bir yer araştırdınız mı? Ona göre var mı yok mu daha az veya çok emin olacağım.hocam youtube'dan indirilen müzikleri farklı sitelerden indirdim, pek bir kalite farkı hissetmedim açıkçası. Yalnız mp3 müzik sitelerinden indirdiğim mp3'ler kadar kaliteli değildi youtube mp3'leri. Videodan dönüşmüş parçalar olduğu belliydi. Youtube'dan yumuşak sesli kaliteli mp3 istiyorsanız yabancı parçalar için ama ''remastered'' yazan parçaları indirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED4010EAB -- 30 Ekim 2020; 16:41:38 > -
Peki mecbur 540p (?) gibi bir kalitede dinlemeye devam o zaman teşekkür ederim yine de. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turkuality
Peki mecbur 540p (?) gibi bir kalitede dinlemeye devam o zaman teşekkür ederim yine de.önemli değil hocam.
-
Torrent
-
deemix -
Merhabalar. Arkadaşım bana özelden yaz sana telegram grubu önereceğim. Orada çok yüksek kalitede paylaşımlar yapıyoruz. Kayıpsız FLAC formatda.
-
YouTube'dan indirilen müzikler videolardan convert edilerek indirliyor. Normal korsan sitelerden indirdiğiniz mp3ler youtube dan indirdiklerinizden kalitelidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: asaf_asafYouTube'dan indirilen müzikler videolardan convert edilerek indirliyor. Normal korsan sitelerden indirdiğiniz mp3ler youtube dan indirdiklerinizden kalitelidir.
evet doğrudur.
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- sennheiser orpheus
- jbl 570bt ne zaman çıktı
- ikko active buds
- airpods 4. nesil özellikleri
- ipod touch 8. nesil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X