Şimdi Ara

Nasıl İkili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DRALL EN-4 ve PIONEER S-HM50 ikilisinden sizce ne kadar verim alabilirim, nasıl ikili olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli97

DRALL EN-4 ve PIONEER S-HM50 ikilisinden sizce ne kadar verim alabilirim, nasıl ikili olur?

Merhaba,
    PIONEER S-HM50 den beklentin yüksek olmasın , içinde crossover bile yok, bir tane devre var tiz ve mid i ayıran bilgine.
  • Hocam çok verimsiz bir ikili paranızı çöpe atmayın bütçe belirtirseniz farklı kombinasyonlar üzerinde tercihler yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli97

DRALL EN-4 ve PIONEER S-HM50 ikilisinden sizce ne kadar verim alabilirim, nasıl ikili olur?

Biri çar biri çöp

Çar çöp cok iyi ikili oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bana uygun fiyata bir şeyler önerebilir misiniz?

• Peki bana maksimum 220-230 liralık bir şeyler önerebilir misiniz?

• Belirtmiş olduğunuz bütçe ile ancak multimedya üzerinde yoğunlaşabilirsiniz creative , logitech yada edifier modelleri olabilir hepsinin karakteristiği farklı müzik dinleme tarzınıza göre değişir bu ürünler örneğin ( logitech bass karakteristiği iyidir mid-tiz zayıf ) eğerki müzikte bass seviyorsanız logitech tercih edin edifier şuan piyasada bulmak zor bulabilirseniz Edifier S530 2. el bulabilirseniz sizi çok memnun edecektir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki Sony Rx99 nasıl önerir misiniz
  • 2. el 300 Tl ye Creative T3 al derim.
  • o anfi çok emanet duruyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutim

Bu drall-en4 ve pioneer s-hm50 ürünleri hakkında yapılan yorumları neye göre yaptınız? İkisini alıp denediniz mi ? Yoksa boş beleş mi yorum yaptınız?

neden gerek olsun ki dinlemeye,

teknik her detay internette iken bizi ne kadar şaşırtabilir ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

Bu drall-en4 ve pioneer s-hm50 ürünleri hakkında yapılan yorumları neye göre yaptınız? İkisini alıp denediniz mi ? Yoksa boş beleş mi yorum yaptınız?

Sizi şaşırtması şart değil kullanıcak insan memnun olduktan sonra fikriniz bir anlam ifade etmiyor.

O çar çöp dediğiniz ürünleri kullanıp mutlu olmaya çalışan insanlar var imkanlar bukadardır belkide. Daha iyisini alabilecekken neden kötüsü alınsın değil mi ?

İnsanların tercihlerine çar çöp demek yakışmıyor kimseye.

Not tüm söylediklerim sizin için değil bir kısmı çar çöp diyen kişi için di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox90 -- 1 Mayıs 2015; 22:18:43 >

• kullanım amaci ne olacak?
    bots un lambali anfisi ile muzikal bir ses elde edebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

quote:

quote:

Sizi şaşırtması şart değil kullanıcak insan memnun olduktan sonra fikriniz bir anlam ifade etmiyor.

O çar çöp dediğiniz ürünleri kullanıp mutlu olmaya çalışan insanlar var imkanlar bukadardır belkide. Daha iyisini alabilecekken neden kötüsü alınsın değil mi ?

keşke bunu alıntılayarak söylemeseydiniz ben öyle demediğim halde üzüldüm...

demeye çalıştığım şey başka idi...

• çok sayın mutim ve fox90...yorumlarınız çok güzel ve sorgulamanız çok haklı...bir ürüne çar çöp demek hem üretene hem de kullanıcıya saygısızlık olur...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

quote:

quote:

keşke bunu alıntılayarak söylemeseydiniz ben öyle demediğim halde üzüldüm...

demeye çalıştığım şey başka idi...

Sizin için demediğimi söylemiştim gene de haksız yere kırdıysam özür dilerim. Mobilde olduğum için çok ayrıntıya giremiyorum

• O ikisinin alınabileceği paraya alınabilecek en iyi ses olur sanırım.

Örnek vermek gerekirse.
    Bluetooth dan ses alma furyası başladığında 499 tl ye minnacık bir jambox almıştım. Şimdi bir Tripath SMSL amfi ve dali zensor 1 hoparlör ile çok daha iyi bir seçim Yaptım. Bir arkadaşıma da önerdim ama çok kablo var birde hoparlörleri ayırmam gerekir diye istemedi MARSHALL ses sistemi aldı daha Pahalı hem de benim sistemi görünce pişman oldu.
    Bence biryerlerden başlamak Lazım.
    Hoparlörü dinlemiştim bence o paralara daha iyisini bulmak imkansız.
    Bu hobiye giriyorsunuz sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dün itibariyle PİONEER S-HM hoparlör ( SIFIR 100 TL) ve LEPAİ LP-838 TRİpath stereo amfi ( SIFIR 50 TL ) Aldım.ve Bilgisayara bağladığımda ,o ana kadar bu fiyat aralığında satılan (150-200 TL ) hiçbir creative ,logitech 2+1 ,5+1 tarzı ses sistemlerinden alamadadığım ses kalitesini duydum.Şarkılardaki büyün enstrümanları seçebiliyorsunuz.Tripath amfiler 2000-3000 tl 'lik amfilerle kafa kafaya ses kalitesine sahip dediler pek inanmamıştım deneyene kadar.LP838 ve pioneer s-hm ikilisi bunu yapabiliyorsa ,LEPAİ lp2020A ve MAGNAT SUPREME 202 tarzı bi ikiliyi hayal bile edemiyorum. şimdi bu fiyat aralığında bundan daha iyi ses kalitesini elde edebileceğini iddia eden varsa ,buyursun önünde saygıyla eğilirim..

Ben smsl 36a pro ile magnat 202 leri kullanıyorum gayet memnunum. Smsl d sınıfı bir amfi eminim lepai ile daha güzel çalar fakat birazda ses şiddeti beni doyursun diye bunu tercih ettim İkisinin sıfır toplamı 700 liraya geldi bana.

Negüzel siz de memnun kalmışsınız güle güle kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.