Şimdi Ara

Nasıl hızlı göğüs kası yapılır? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
12
Favori
677.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arma_ardosi


    quote:

    Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

    arkadaşlar herkesin sölediğinde kısmen doğruluk var ama yanlış olan şu ki bu hareketler yazarak ifade edilmez. öğrenmek isteyen arkadaşlar yakınlarındaki bi body salonuna gidip sorabilirler adamlar gfösterir size, korkmayın para falan da almazlar soru sorunca. ayrıca göğüs geliştirmenin temel hareketi "bench press" tir. butterfly kasları sıkıştırır ve daraltma yapar, geliştirmez genişleyen kasları daraltır, öne doğru şişirir, oklavayla yapılan hareket ise sadece yağ yakma amaçlıdır, vücudun üst kısmındaki yağ tabakalarının sağa sola hareketlerle sıkıştırılıp yağların yakılmasını sağlar. göğüs kası geliştirme hareketleri, bech press, dumble bench press, dumble yana açma, dumble üst göğüs gibi hareketlerdir. iki tame dumble alın. sonra gidip bi salonda hareketleri sorun gösterirler. HADİ KOLAY GELSİN


    (ZUĞAŞİBERE) hemşo nasılsın?
    tebrik ederim güzel açıklama yaptın göğüs dediğinde şınavla bitmiyor.. yan göğüs, üst göğüs, alt göğüs. birde gögüs sıkıştırma var güzel bir göğüs çevresi isteyenler gerçek bir body hocasından ücretsiz bilgi alabilirler..
    tabi bunun yanında, (triseps)pazu , (biseps) arka pazu, karın kası, kanat, omuz, (trapez)boyun altı ve sıkı bir popo olmadan at üstüne kelebek konmuş gibi olursunuz


    kolun pazu kısmı biseps. arka kol kaslarına ise triseps denir ( kaslar kemiğe 3 yerden bağlı olduğu için, bacaklarda da triseps diye adlandırılan kaslar vardır) karbonhidratlar direk yağa dönüşür. kasa hacim katmak için en az kilon x 2 protein alman gerekir günde.




  • O değilde annenize ev işlerinde yardım edin salona gerek kalmaz küveti fırçala pazu arkakol.Toz al kanat, perdeyi as gerdirme gidip salonlara para vermeyin
    -Şaka bir yana enseye çubuğu alıp gerdirmenin ne bir yerde göğüs kasını geliştirdiğini duydum ne de gördüm.Yanlış bilgiler vermeyin.

    -Göğüs kası bench press le üst ve alt (o yatay olan sehpalardan bahsediyorum) göğüs geliştirme aletleriyle olur.

    -Şınav çekmek sadece formu korur geliştirmez.İlk başlarda 10-15-20- işte atıyorum 50 ye kadar gelirsin ama orda kalırsın.He yararı yokmudur tabiyki vardır.Sporun her türlüsününü getirisi vardır.

    -Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi(nick ini şuan hatırlamıyorum)Deniz kıyısında isen yada havuza gitme imkanın varsa bol bol yüz.Hem ciğerlerini açar hemde yüzenlerin vücudu daha düzgün olur.Mümkünse kelebek şeklinde yüzmeyi dene/zorla.Ama çok zorlama kanat kasın kasılır kalırsın ortada biyerde

    -Karın kasları için de düz mekik faydalıdır bırakmayın ama bunun yanında yan mekikte yapın.Açıklayalım;
    Yan yatıp; yatarken nasıl yana dönüyoruz işte öyle ama vücut dümdüz, bacaklar sabit kalkınca sanki normal mekik çekmişiz gibi vücut düz olucak ama yatınca yan.Yani açılı mekik. çekicez.Salonda olanlar kırık mekik sehpası vardır (L şeklinde iki ucu yerde olan) onda dairesel bir biçimde mekik çekebilirler.

    -(salona gidenler)Alt karın kası için sırtı dayayıp bacakları yere parelel uzatma hareketini yapın.Bunun için orada alet var.İsmini bilmiyorum.Dayanıklılığınıza göre 15X3 olabilir.

    -Kanat için kesinlikle barfix vazgeçilmezdir.Çekemiyosanız kanat geliştirme aletiyle zorlayın ve mümkün olduğunca barfiksi deneyin.

    Konuyu takip ediyorum.Merak ettiklerinizi pm ile sorarsınız.




  • Selamın aleyküm kardeşlerim

    Boy : 1.90 cm
    Kilo : 95 kg
    yaş: 20

    Özelliklerim bu ben o bodyciler gibi değil normal amerikan dizilerindeki adamlar gibi mesela tişört giydiğimde vücud kaslarımını belli olmasını istiyorum.Evimde 6kg luk 2 tane dambılım var.Bana vücüdumu şekle sokabilmem için neler önerirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum.
  • yok mu yardım edecek kimse ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mill

    Ben biliyorum dostum hemen söyleyim ben sana.Bak şimdi dostum en basit tekniği söylüyorum bunu nher adam bilmez ha! Al eline bir oklava ya da uzun bir çubuk da olur.Çubuğun en son sağ ucunu sağ elinle en son sol ucunu da sol elinle tut.Sonra ensene getir çubuğun orta yerini ve olduğun yerde sabit durarak kafan tam karşıya bakar bir şekilde oklavayı iki elinin de yardımıyla sağa sola çevir ve vicudunu da aynı anda çevir ama kafan karşıya dik bakacak sen vicudunu çevirirken kafan da sağa sola dönmeyecek ha! 1 haftada ben garanti ediyorum göğüs kasların gelişecek. Ha bu arada ben 3 sene vicut geliştirme hocalığı da yaptım.Bana güvenebilirsin.



    Bahsettiğiniz hareket karın kasları için değil mi ne alaka göğüs ile?




  • yahu çok güzel tavsiyeler var. oklovadan başlayarak yapabileceğimiz hamur işlerini ve göğüs kası için verilen tavsiyeleri tek mesajda paylaşabilir misiniz?
  • Göğüs hareketleri aşağıdaki gibidir. Başlangıç seviyesinden daha ileri seviyelere kadar uygulanabilir. Daha hızlı gelişim için kendimizi sakatlamadan daha ağır ağırlıklarla çalışmak gerekir. İyi bir gelişim için sadece antrenman yeterli değildir. Beslenme (gerekli proteinin alımı) ve dinlenme de çok önemlidir. Hatta bunu yüzdeye vuracak olursak Sağlıklı bir vücut gelişiminin %30 u antrenman, % %60 da Beslenme+Dinlenme'dir. Geriye kalan %10 a da ne derseniz deyin işte


     Nasıl hızlı göğüs kası yapılır?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yzgtmc

    Evet hocacamız doğru söylüyor ancak göğüs kaslarını yormadan daha iyi bir hareket var bakın iki elinizede 8kg ağırlığında dumbell veya taş veyahut da odun alabilirisiniz.Sırtüstü bir yere yatıp olduğunuz yerde 2 elinizede 8kg lık aleti alın ve yukarı aşağıya yukarı aşağıya dopru hareket ettirin.Bakın bir videolu örnek gösteriyim:
    http://www.uzmantv.com/vucut-gelistirmede-gogus-icin-hangi-hareketler-yapilir#newComment buyrun umarım işinize yaramıştır.


    Evet aşırı derece kas istemeyenler ve spor salonuna yeteri kadar bütçesi olmayanlar için gayet güzel ve sakatlanma riski çok az olan bir hareket. Ayrıca çabuk gelişsin diye fazla çalışmak zararlıdır. Düzenli çalışarak, beslenerek ve dinlenerek güzel bir vücuda sahip olursunuz. Tabi olması için biraz sabıra ihtiyacınız var




  • 8kg ile gelişeceğini sanmıyorum arkadaşlar. ben 25 ile yapıyorum bence o bile yetersiz.
  • ya bende askere gitmeden önce baya vücut çalıştım hatta yıllardır evde çalışıyordum aradada body salonuna gidiyordum 1.5 sene öncede askere gitmeden önce çok iyi body çalıştım ama düzensiz beslendim aslında düzenli beslenmeyi düşünüyordum ama kendimi tutamadım abur cubur yedim çünkü çok acıkıyordum boyum 1.68 kilom 63 ken birden 70 kiloyu geçtim göbek yoktu ama kilo yaptım ama kondüsyonum yinede arttı askere gidince bir çekmeye 40-50 mekik çekiyordum baya bir kondüsyon kazanmıştım arkadaşlar sen mekik çekemezsin o kadar diyorlardı çekince şaşırıyorlardı 1.90 lıklarla aynı grupta en önlerde koşuyordum sonra askerde 65 kiloya düştüm 6 ay yaptım askerliği geldikten sonra sınav ayağına felan 1yılda 80 kiloya yükseldim göbek felan uçtu kondüsyon bady yapmadan önceye göre çok iyi ama yinede kondüsyonum çok düştü şimdi yeniden 75 kiloya düştüm 65 lere kadar düşüp bodiye yeniden başlayacam ama bu sefer vücudum düzenli olsun kondüsyon kazanayım diye yapacam bide kolları geliştirecem daha çok göğüs var ama çok düzensiz gerçi askere gittiğimde komutan diyordu sen vücutmu çalıştın diye vücut düzgün olunca bide zayıftımda ama şimdi vücut namına bişey kalmadı herşeye sil baştan başlayacam




  • şınav eğer zayıfsan protein tozu.

    Bench press yaparken olabildiğince ağır gir .
    Ben iki elimi göğüs kafesimde birleşitirip ittiriyordum , şu an hayvan gibi göğüs kaslarım var.
  • ne kadar hızlı yapmak ıstedıgıne baglı
  • Yok artık o nedir ya .
  • ŞINAVLA GÖĞÜS KASI YAPILMAZ DİYENLER.. TABİKİ ÖLE PAT DİYE ÇIKMAZ. 2 AY DÜZENLİ OLARAK ŞINAV ÇEKTİM 1 GÜN ARAYLA TABİ 60 -80 ORTALAMA.. SABAH 40 AKŞAM 40.. YARIM SAATİNİ ALMAZ..TAŞ GBİ OLDU.. FITNESS A GİDERSEN DAHA ÇABUK GELİŞİR TABİ ONA SÖZÜM YOK.. AMA EVDE ŞINAVLA DA OLUYOR YANİ.. KARIN KASIDA GELİŞİR.
  • Bu işler çok kolay ve hızlı olsaydı o zaman herkes kısa süreli bir hevesle pek çok şeyi yapardı. Bu da insanların bugün çalışıp elde ettikleri kendilerine yahut çalışan ve azmedenlere has özellikleri önemsiz kılardı. Bunlara sahip olmanın bir anlamı olmazdı. Anlamsız olduğundan da kimse uğraşmazdı ve hiçbir şey ilerlemezdi.
    Bir tekvandocunun dediği gibi başarı bedel ister, kendine sorman gereken ne kadar ödeyebileceğin...
  • BEYLER BU İŞLER NE OKLAVA NE DE FİTNESS ÇOK İYİ BESLENİCEN ÇOK İYİ PROTEİN KALSİYUM ALICAN SONRA ÇALIŞACAN BAZI İNSANLARIN BÜNYELERİNE GÖRE 3-4 AYDA BAZILARINIKİNDE 7-9 ARASINDA OLUŞACAK! PAT DİYE ÇIKMAZ ZATEN Bİ DE BEN 1 GÜN YAPAYIM 3 GÜN YAPMAYIM DİYE BİŞEY DE YAPMAYACAKSINIZ VE ASIL ÖNEMLİ OLAN GÖGÜS KASLARINIZ ÇIKTINTAN SONRA ONA EN İYİ ŞEKİLDE BAKMALISINIZZ
  • BEYLER BU İŞLER NE OKLAVA NE DE FİTNESS ÇOK İYİ BESLENİCEN ÇOK İYİ PROTEİN KALSİYUM ALICAN SONRA ÇALIŞACAN BAZI İNSANLARIN BÜNYELERİNE GÖRE 3-4 AYDA BAZILARINIKİNDE 7-9 ARASINDA OLUŞACAK! PAT DİYE ÇIKMAZ ZATEN Bİ DE BEN 1 GÜN YAPAYIM 3 GÜN YAPMAYIM DİYE BİŞEY DE YAPMAYACAKSINIZ VE ASIL ÖNEMLİ OLAN GÖGÜS KASLARINIZ ÇIKTINTAN SONRA ONA EN İYİ ŞEKİLDE BAKMALISINIZZ
  • Bin yıllık konu. Adam artık evlenip göbeklenmiştir. "Bu göbek nasıl eritilir" diye düşünüyordur.
  • 1 SENEDEN FAZLADIR.(MURAT KAZGAN FİGHT ACADEMY FİTNESS CENTER'E) GİDİYORUM DAHA YENİ YENİ ŞİŞMEYE BAŞLADILAR :)

    1-)BU TÜR İŞLER BİR SPOR SALONUNA GİTMEDEN OLMAZ.

    2-)TEK BAŞINIZA HİÇ BİLGİ BİLMEDEN VÜCUT GELİŞTİRİCEM DERKEN VÜCÜDÜNUZA KALICI ZARARLAR VEREBİLİRSİNİZ.KESİNLİKLE BİR FİTNESS SALONUNA GİDİP ÖĞRENMEDEN DENEMEYİNİZ...!!!

    3-)VE EĞER VUCÜT GELİŞTİRECEKSENİZ EN AZ *6 - 12 AY ÇALIŞMANIZ GEREK*

    3-)VUCÜT GELİŞTİRİRKEN YEDİKLERİNİZE ÇOK DİKKAT ETMELESİNİZ.YEDİKLERİNİZE DİKKAT ETMEZSENİZ SİZE DAHA ÇOK KİLO FAZLILIĞI OLARAK DÖNEBİLİR.

    4-)VE EN ÖNEMLİSİDE FİTNES SALONLARINDA ÇOK ÇABUK 'VÜCUT YAPMAK İSTİYORUM' DEDİĞİNİZDE SİZE İLK OLARAK ZATEN HAP VERİCEKLERİ İÇİN,SİZDE O HEVESLE ALDIĞINIZDA 1-2 AYDA SADECE KASLARINIZ ŞİŞECEKTİR.AMA KESİNLİK NORMAL SENELERCE UĞRAŞILIP YAPILAN KASLA AYNI GÜÇTE KUVETTE OLMIYACAKSINIZ SADECE VUCÜDNUZ ŞİŞECEKTİR.
    ______________________________________________________________________________________


    *******[KESİNLİKLE BU İLAÇLARDAN KULLANMAYINIZ ALTADA YAZDDIĞIM GİBİ SİZE BÜYÜK BİR KİLO OLARAK GERİ DÖNEEKTİR.]*******



    *** VÜCUT GELİŞTİRMEYİ BIRAKTIKTAN SONRA KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR İLERKİ YAŞLARINIZDA ÇOK BÜYÜK BİR KİLO ALDIRACAKTIR.****




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.