Şimdi Ara

Nasıl Görünüyorum :) (iyi kötü tüm yorumlara açığım) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür Ederim Tipim için söylediklerinden dolayı Kas konusunda kendimi öyle kaslı falan görmüyorum ama Kas yapıcam vuu-huu
  • zencefilligazoz kullanıcısına yanıt
    Senin Yrumun İçinde TEşekkür Ederim :) Zaten zayıfım ama söylediklerini dikkate alıcam teşekkürler..
  • Yaş kaç baya küçük duruyorsunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçlarını uzat biraz çok sıradan duruyor. Şekil ver, sen kilo almalısın biraz. Kiloyu da protein şeklinde yanikas şeklinde al. Yaşın daha genç asıl tipin 19 yaşında oturmaya başlayacak. Daha çok değişirsin
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    yaşım 17
  • İyisin koçum iyisin, harikasın.
  • haklısın galiba dediğim gibi yaşım 17 Söylediklerinize dikkat edicem Yorumunuz için Teşekkür ederim...
  • Teşekkür Ederim yorumunuz için. Ben buraya bu konuyu egomu tatmin etmek için açmadım iyi yorumlar olduğu gibi kötüysem kötü yorumda yapabilirsiniz... Yani üzülme kırılma gibi bi durum olmaz çevremdeki hiç kimse bu konuda yorum yapmıyo daha doğrusu arkadaşlarımda ailemde hiç kimse hakkında yorum yapmıylar şu güzeldir falan filan bende sizlerden öğrenmek istediğim verdiğiniz yorumlar çok değerli o yüzden yani doğrusuunu söylerseniz benim için daha iyi olur ( bu arada bu 2. noktadan sonra yazdığımı Uchiha Madara. isimli arkadaşa değil herkes için yazdım iyi akşamlar )
  • Karizma var arkadaslarin dedigi gibi biraz kas daha da iyi gösterir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyunun uzamasını engelleyecek şeylerden kaçın.
    Görünüşünde problem yok + ların var.
  • Tipin oturunca yakışıklı olucaksın.
  • Herşey normal.Olağandışı birşey yok El yüz düzgün en azından ama yakışıklılık var mı dersen bence yok kardeş.
  • olum niye bozuyon çocugu herkes olumlu yorum atmıs işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: %99

olum niye bozuyon çocugu herkes olumlu yorum atmıs işte.

Gerçekleri söylemem gerek.Sonra kendini kandırmasın Birşey demedim.Sadece yakışıklı değil.Ortada olanı söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 3 Eylül 2013; 1:48:31 >
  • İlk kez bir tipim nasıl konusunun sonuna kadar geldim ve olumsuz hiç bir şey yazılmamış..
    DH onaylamış seni olum daha ne
  • Kardeş yarında edwardmı benmi diye konu açmada.geçenlerde bitanesi öyle yaptı
  • eywallah teşekkür ederim :)
  • Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için Sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

quote:

Orijinalden alıntı: %99

olum niye bozuyon çocugu herkes olumlu yorum atmıs işte.

Gerçekleri söylemem gerek.Sonra kendini kandırmasın Birşey demedim.Sadece yakışıklı değil.Ortada olanı söyledim.

Bozulma gibi bi durumun olmayacağı söylemiştim Değerli Yorumlar bunalrbenim için ''arkadaşın yada abiminde'' söylediği gibi dğru olan yorum daha öenmli benim için Teşekkür ederimn Yorumlarınız için...

• Resmi çekildiğin yer neresi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.