Şimdi Ara

Nasıl Gidiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tibet41

Öncelikle çok şükür ama, okul bitti mezun olduk is yok evde bekliyoruz para yok gerçekten şuan hayat beni zorluyor ama olsun şükür yine de evimiz var ailemleyim saglikliyiz gecinip gidiyoruz

helal olsun. Dogru olan bu işte. 60 senelik dunya hayatı icin cırpınanlar var.

Neymis efendimm mutsuzmusum.
    Hayatı begenmiyormus
    Her sey istedigi gibi degilmis.

Ortadogu savas goturuyor.
    İnsanlar olduruluyor.
    Kimyasal savaslar baslıcak.
    Vs

Adam hayatımdan memnunun degilim diyor.
    Biriside gelmis.yeter artık bıktım sizden diyor.
    Din muhabbeti yapıyorsun diyor.

Arkadas ben senin kararına saygı duyuyorım degil mi.

İnancınada.

Hic.bisey deme hakkım yok.

Fakat emri maruf yapmak teblig.yapmak gorevimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beklemekle gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrotix39

haftada 3 gün spor harici evden çıkmıyorum pc koltuğu yatak ve mutfak arasında geçiyor günüm başka türlü bir tatil planım vardı ama biraz gecikti

oha adam tuvalete gitmemenin sırrını bulmuş

• Çok güzel konustunuz valla hocam, helal olsun.. Bu ara da hayırlı ve huzurlu RAMAZANLAR dilerim herkese. Tuttuğunuz oruçlar, yaptiginiz ibadetler kabul olsun. Tutamayan arkadaşlarımıza da saygı gösterelim, kimseyi elestirmeyelim ve kirmayalim . Kalp kırmak kabe yıkmak gibidir demiş Peygamber efendimiz (s.a.v).

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Öncelikle çok şükür ama, okul bitti mezun olduk is yok evde bekliyoruz para yok gerçekten şuan hayat beni zorluyor ama olsun şükür yine de evimiz var ailemleyim saglikliyiz gecinip gidiyoruz

helal olsun. Dogru olan bu işte. 60 senelik dunya hayatı icin cırpınanlar var.

Neymis efendimm mutsuzmusum.
    Hayatı begenmiyormus
    Her sey istedigi gibi degilmis.

Ortadogu savas goturuyor.
    İnsanlar olduruluyor.
    Kimyasal savaslar baslıcak.
    Vs

Adam hayatımdan memnunun degilim diyor.
    Biriside gelmis.yeter artık bıktım sizden diyor.
    Din muhabbeti yapıyorsun diyor.

Arkadas ben senin kararına saygı duyuyorım degil mi.

İnancınada.

Hic.bisey deme hakkım yok.

Fakat emri maruf yapmak teblig.yapmak gorevimiz

Hobi olarak yine yap da konunun amacı bu değil, her yerde din muhabbeti yaparsan inanan inanmayan herkesi bıktırırsın. Suyunu çıkarmayın bir şeyin de.

• quote:

Çok güzel konustunuz valla hocam, helal olsun.. Bu ara da hayırlı ve huzurlu RAMAZANLAR dilerim herkese. Tuttuğunuz oruçlar, yaptiginiz ibadetler kabul olsun. Tutamayan arkadaşlarımıza da saygı gösterelim, kimseyi elestirmeyelim ve kirmayalim . Kalp kırmak kabe yıkmak gibidir demiş Peygamber efendimiz (s.a.v).

Amin Allah-ü teala razı olsun. Evet, kalp kırmayalım. Cok dogru soyiuyorsun. Haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Çok güzel konustunuz valla hocam, helal olsun.. Bu ara da hayırlı ve huzurlu RAMAZANLAR dilerim herkese. Tuttuğunuz oruçlar, yaptiginiz ibadetler kabul olsun. Tutamayan arkadaşlarımıza da saygı gösterelim, kimseyi elestirmeyelim ve kirmayalim . Kalp kırmak kabe yıkmak gibidir demiş Peygamber efendimiz (s.a.v).

Amin Allah-ü teala razı olsun. Evet, kalp kırmayalım. Cok dogru soyiuyorsun. Haklısın.

Yav he he, anca egonu tatmin etmeye çalış sen hocalık taslayarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

Orijinalden alıntı: newrotix39

haftada 3 gün spor harici evden çıkmıyorum pc koltuğu yatak ve mutfak arasında geçiyor günüm başka türlü bir tatil planım vardı ama biraz gecikti

oha adam tuvalete gitmemenin sırrını bulmuş

mutfağa giderken tuvalete uğruyom yazmaya gerek yok
  • Dışarı çıkmıyorum. Facebooku falan kapattım. 99luyum ben liseye yeni geçtim ama. Yepyeni bir başlangıç yapıp asosyal olucam. Evde bütün gün oyun+dizi+film+uyku. Zaten ramazan oruç tutuyorum. Öyle..
  • TyleR DuRDeNx kullanıcısına yanıt
    1-2 şükür lafı görünce dinci yobaz muhabbeti başlamış gene.Şükretmek için dindar olmana gerek yok dinle çok bir ilgisi yok.Ve moral bozmakla ne ilgisi var ? Moral veren bir durumdur şükretmek. Ama sen şimdi özgürlükçü falansındır ya herkes özgür olsun falan ama dindarlar olmasın şükretmek olmasın dinciler ölsün türbanlılara izin vermeyelim kafasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

1-2 şükür lafı görünce dinci yobaz muhabbeti başlamış gene.Şükretmek için dindar olmana gerek yok dinle çok bir ilgisi yok.Ve moral bozmakla ne ilgisi var ? Moral veren bir durumdur şükretmek. Ama sen şimdi özgürlükçü falansındır ya herkes özgür olsun falan ama dindarlar olmasın şükretmek olmasın dinciler ölsün türbanlılara izin vermeyelim kafasıdır.

Kimsenin sizin 3 kuruşluk aklınıza ihtiyacı yok. Nerede bir dinci var hocalık taslayıp millete akıl vermeye çalışıyor, moral bozan bu. Hayat nasıl gidiyor diye konu açmış adam, egosunu tatmin etmeye çalışan çakma hoca gelmiş şükredin diyor. Senin kafanı neyle örttüğün, neye inandığın vs. umrumda değil, 3 kuruşluk hayatlarınızın bekçiliğiyle uğraşacak vaktim yok, küçük aklınızla millete akıl vermeye falan çalışmayın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyleR DuRDeNx -- 4 Temmuz 2014; 17:09:01 >

Adamın öyle bir niyeti yok belki bu kadar saldırgan olursan düzgün bir cevap bekleme.Ben olsam ben de senin gibi birine akıl vermeye çalışırım fakat iletişim yönünden burası forum adam istediğini yazar istediğini çizer saldırmak zorunda değilsin ha rahatsız oluyorsan bloklarsın ya da düzgün bir şekilde söylersin. Özgürlük budur zaten bi insan kendi kafasındaki düşünceyi istediği gibi söyleyebilir saldırmadığı sürece.Ek olarak : fikrini zorla dayatmaya çalışmamak üzere. Öylelerini ben de sevmiyorum tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 4 Temmuz 2014; 17:23:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

varsın öyle olsun. kendime karşı dürüstüm en azından. sen sirf ruhun sana eziyet etmesin diye mi boyle dusunuyosun? Bu çıkarcı bir tutum değil mi sence? Bu sence etik olarak ahlaklı bir tutum mu?

Yobazlar ne anlar etikten ahlaktan.
  • Mutsuzum.
  • quote:

Adamın öyle bir niyeti yok belki bu kadar saldırgan olursan düzgün bir cevap bekleme.Ben olsam ben de senin gibi birine akıl vermeye çalışırım fakat iletişim yönünden burası forum adam istediğini yazar istediğini çizer saldırmak zorunda değilsin ha rahatsız oluyorsan bloklarsın ya da düzgün bir şekilde söylersin. Özgürlük budur zaten bi insan kendi kafasındaki düşünceyi istediği gibi söyleyebilir saldırmadığı sürece.Ek olarak : fikrini zorla dayatmaya çalışmamak üzere. Öylelerini ben de sevmiyorum tabii ki.

Her konuya din muhabbeti sokup hocalık taslayarak millete akıl vermek ayrı mesele, düşünce belirtmek ayrı mesele. Ben haksızlığa uğramışım, canım yanmış bana gelecek senden daha kötüleri var deyip onları da aşağılayarak şükret, ses çıkarma, kul ol falan diyecek ağzına çarparım direk. Hiç çekemem böyle tuzu kuru kaypakların misyonerliklerini, saçmalıklarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyleR DuRDeNx -- 4 Temmuz 2014; 17:30:04 >

Aslında amacı onları aşağılamak değil bakış açısına bağlı.Dediğim gibi şükretmek dinle alakası yoktur aslında pek.Sizdeki dine karşı önyargı olduğu çok belli bir ateist şükret kelimesini kullanmadan senden daha kötü durumda olanlar var dese sinirlenmezsin.
  • quote:

Aslında amacı onları aşağılamak değil bakış açısına bağlı.Dediğim gibi şükretmek dinle alakası yoktur aslında pek.Sizdeki dine karşı önyargı olduğu çok belli bir ateist şükret kelimesini kullanmadan senden daha kötü durumda olanlar var dese sinirlenmezsin.

Hem aşağılamak hem de bencillik. Benim inancımda birisi zor durumdaysa ona yardım edilir, haline bakılıp şükredilmez. Nasılsa dünya sınav yeri değil mi, her haksızlık-adaletsizliklik karşısında susup oturmak şükretmek falan gerekli, işte bu kafayla dini siyasete alet edip toplumları yöneterek sömürü düzeninin devamını sağlıyorlar. Dine değil ancak bu 3 kuruşluk aklıyla sözde din savunduğunu sanan ahmaklar benim düşmanımdır. Halbuki bak din kafir/günahkar olarak gördüğü kişiler hakkında susun oturun, şükredin demiyor;

Onları (size savaş açanları), bulduğunuz (yakaladığınız) yerde öldürün. Sizi çıkardıkları yerden (Mekke'den) siz de onları çıkarın. Fitne (çıkarmak), (adam) öldürmekten daha şiddetlidir (kötüdür). Mescid-i Haram yanında, onlar sizinle savaşmadıkça siz de onlarla orada savaşmayın. Fakat eğer (orada) sizinle savaşırlarsa (sizi öldürmeye kalkarlarsa), o taktirde (siz de) onlarla savaşın (onları öldürün). Kâfirlerin cezası işte böyledir.

Tabii kafir dediğin de içki içip zina yapanlar değil hak yiyenlerdir, zorbalık yapanlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyleR DuRDeNx -- 4 Temmuz 2014; 17:41:59 >

Haklısınız hocam buna diyecek birşeyim yok.
  • hiç bir şey yolunda gitmiyor.çok yoruldum.çok yüksek bir binadan düşmüş de ölmemiş gibi hissediyorum.

• TURKISHBOSS kullanıcısına yanıt
    Sınav için temel sana bağlı herşeyi çevreden bekleyemezsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.