Şimdi Ara

Nasıl Gidiyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

bok gibi. günden güne kokan bir bok artık hiç bir şeyin değişmeyeceğine inanmaya başladım. seneye sınav var temel yok, düzgün bir arkadaş çevresi yok, sosyal alanlarda başarılı değilim, spor ilgi alanı yok, fizik yok tip yok yetenek yok ne var elde koca Bir SIFIR.

Ulan ne malmışım ...

2 yıl oldu uğramayalı buralara, elektrik elektronik mühendisliği kazandım, şu aralar bir enstrümana çalışıyorum, arkadaş çevresinin aslında balon olduğunu ailenin en önemli kurum olduğunu deneyimledim, deneyimliyorum. Kız olarak normal arkadaşlarım oldu. Bir kızla sevgili olarak düşündüm olmadı ama tecrübe kazandım. Ufaktan spor yapıyorum .

Yani anlayacağınız tıp yetenek kız arkadas hepsi ama hepsi istenirse elde edebileceğiniz konulardır. Şunu söylemeden de bitirmeyeyim Jim Carrey'in bir sözü var "Umarım hayatta herkes zengin ve ünlü olur ve cevabın bu olmadığını anlar" diye, tahmin ettiğiniz gibi cevap sosyallik kız arkadaş başarı falan da değil. Ne mi? Maneviyat bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISHBOSS -- 2 Eylül 2016; 0:08:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.