Bildirim
nasıl futbol takip edebilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Git bir top al ve futbol oyna hemde her gün. Sonra kendin Türkiye Lig'in den bir takım seç (3 büyüklerden birisini seçmen daha iyi olur)
Takımının sürekli kazanmasını istiyorsan İspanya Ligi'nden Barcelona'yı tut
PES veya FIFA 12'yi PC'ne indir -
Bende boyleydim wikipedide dolasa dolasa kadrolarda oyunculara baka baka 3 ayda hepsini ezberledim sadece bakarak sonra mac izlemeye basladim iddaayada basladim ve su anda bizim sinifin tahmincisi sectiler beni :D -
ya öyle böyle değil inekte değilim tam bi uyuşuğum.Derslerimde kötü sosyal hayatımdaquote:
Orijinalden alıntı: AlemdarBilisim
Bende boyleydim wikipedide dolasa dolasa kadrolarda oyunculara baka baka 3 ayda hepsini ezberledim sadece bakarak sonra mac izlemeye basladim iddaayada basladim ve su anda bizim sinifin tahmincisi sectiler beni :D
Sanırım futbol hem gelir hemde sosyallik kazandıran ender hobilerden diye başlamak istiyorum .Fifa12 var ama arkadaşlarım kurdu.Onlar seçiyo takımımı.Hiç bilgim yok.
-
var mı başka öneri ?quote:
Orijinalden alıntı: VolumeOn
ya öyle böyle değil inekte değilim tam bi uyuşuğum.Derslerimde kötü sosyal hayatımda
Sanırım futbol hem gelir hemde sosyallik kazandıran ender hobilerden diye başlamak istiyorum .Fifa12 var ama arkadaşlarım kurdu.Onlar seçiyo takımımı.Hiç bilgim yok.
Alıntıları Göster
bu arada galatasarayın renkleri hoşuma gitti. sanırım onu tutacağım.
-
işin zor ben kendimi bildim bileli fm cm ve total clup oynadim yani herseyi menejerlik oyunlarindan ogrendim tabi, fm 2005 den itibaren fm 2012 ye kadar indir hepsini, hepsini oynamaya basla -
Galatasaray UEFA kupası yaz google'a butun futbolu öğrenirsin. -
Aynı kafadayız.quote:
Orijinalden alıntı: Constantius
işin zor ben kendimi bildim bileli fm cm ve total clup oynadim yani herseyi menejerlik oyunlarindan ogrendim tabi, fm 2005 den itibaren fm 2012 ye kadar indir hepsini, hepsini oynamaya basla
Gram futbol bilmem(Biraz bilirim.) Gerçi iş dolayısıyla ilgileneceğim bir hobi olamaz sanırım fakat konuyu takip edeceğm.
-
haftaici her gece saat11-12 civarinda baslayan ozgur buzbas-emek ege ikilisinin programini takip et. -
Ya ben iyi top falan oynarım aslında. Güzel orta saha oyuncusuyum fakat haber olarak hiç bir şey bilmiyorum. Millet derste konuşuyor ediyor ben sadece dinliyorum. Beşiktaş'lıyım arkadaşlara soruyorum Beşiktaşın maçı ne oldu ya da kiminleydi vs. Aslında odama bir tv ve uydu alıcısı alsam çekicem yukardan ama nakit işte.quote:
Orijinalden alıntı: drgnsbrk
haftaici her gece saat11-12 civarinda baslayan ozgur buzbas-emek ege ikilisinin programini takip et. -
Beynim hata verdi cevap veremiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: drgnsbrk
haftaici her gece saat11-12 civarinda baslayan ozgur buzbas-emek ege ikilisinin programini takip et.Aç bak gazetelere, maçları izle ne bileyim iddaa oyna. Gel bir gün seni Arena'ya götürelim
Ofsayt ne diye sor maç sırasında birde ohhh
-
harbi ya nedir bu ofsaytquote:
Orijinalden alıntı: Jackson Teller
Beynim hata verdi cevap veremiyorum.Aç bak gazetelere, maçları izle ne bileyim iddaa oyna. Gel bir gün seni Arena'ya götürelim
Alıntıları Gösterismini kadınlara yapılan şakalardan duymuştum ve
neden kadınlara yapılıyor ?
wikipedide anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 23 Aralık 2011; 1:02:10 >
-
bence hiç uğraşma, asla arkadaşların kadar zevk alamazsın, onlar kadar bilgili olamazsın da. takım da tutamicağın için zaten dünyanın en saçma uğraşına adım atmış olcaksın, hemen geri dönquote:
Orijinalden alıntı: Jackson Teller
Beynim hata verdi cevap veremiyorum.Aç bak gazetelere, maçları izle ne bileyim iddaa oyna. Gel bir gün seni Arena'ya götürelim
Alıntıları Göster
-
ofsaytı anladımquote:
Orijinalden alıntı: aimar
bence hiç uğraşma, asla arkadaşların kadar zevk alamazsın, onlar kadar bilgili olamazsın da. takım da tutamicağın için zaten dünyanın en saçma uğraşına adım atmış olcaksın, hemen geri dön
Alıntıları Gösterfifayı daemonla ekledim.kuruyorum hadi hayırlısı.
başka önerilere açığım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 23 Aralık 2011; 1:06:33 >
-
quote:
ofsaytı anladımfifayı daemonla ekledim.kuruyorum hadi hayırlısı.
başka önerilere açığım.
Alıntıları Göster
sen bi anlık heves etmişsin yakında sıkılırsın, arkadaş ortamı yapmak için hobi mi edinilirmiş. İçinde olacak içinde
-
quote:
var mı başka öneri ?
Bir Beşiktaşlı olarak iyi yırttık. -
quote:
Orijinalden alıntı: KKııZZııLL
quote:
var mı başka öneri ?
Bir Beşiktaşlı olarak iyi yırttık.
-
quote:
var mı başka öneri ?
sarı lacivert varken
neyse tuttuğun takım önemli değil
paran biraz varsa ligtv al izle benim gibi, yoksa maçlar bittikten sonra internetten izle
daha sonra wikipedia da takımlara bak kadrolara bak
biraz daha maç izle ve maç startejilerini öğren
Pes 12 oyna
Artık futbolu biliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 23 Aralık 2011; 1:19:56 > -
Gercek anlamda bilme icin cok ugrasman lazim burdaki kimsenin pek bisey bildigi yok turkiyedeki yorumcular su bu dahil turkiyede herkes herseyden biraz bilir zma herkes kendini uzman zanneder ogrenince senden bu bahsettigim gibi yani bizden biri olacaksin ogreniceksin biseyleri ve cok biliyosungibi gelecek sana senelerini vermen lazim bence oyle basite almasin kimse futbol cok onemli bi olgudur sporun disinda daha bir cok etkisi var tum dunyada -
Futbol bölümüne gir, ordakiler bu işin erbabıdır, maç sonu takımları hakkında olumsuz eleştiri yapınca üzerine çullanırlar, eleştiriye hiç gelemezler, holigan olmak istiyorsan ilerki safhalarda uğramanı tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: alpertfn
Gercek anlamda bilme icin cok ugrasman lazim burdaki kimsenin pek bisey bildigi yok turkiyedeki yorumcular su bu dahil turkiyede herkes herseyden biraz bilir zma herkes kendini uzman zanneder ogrenince senden bu bahsettigim gibi yani bizden biri olacaksin ogreniceksin biseyleri ve cok biliyosungibi gelecek sana senelerini vermen lazim bence oyle basite almasin kimse futbol cok onemli bi olgudur sporun disinda daha bir cok etkisi var tum dunyada
Benzer içerikler
- tsk psikiyatri geçmişi
- dar gözlük nasıl genişletilir
- troy kart nedir
- yaratıcı diş kliniği isimleri
- sodexo geçen marketler
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X