Şimdi Ara

nasıl futbol takip edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler futbol hakkında en ufak bilgim yok.0 dan başlayacağım amacım hem sohbet edecek alan hemde iddia
    Nerden başlamalı ve neler yapmalıyım ?

• Git bir top al ve futbol oyna hemde her gün. Sonra kendin Türkiye Lig'in den bir takım seç (3 büyüklerden birisini seçmen daha iyi olur)

Takımının sürekli kazanmasını istiyorsan İspanya Ligi'nden Barcelona'yı tut

PES veya FIFA 12'yi PC'ne indir
  • Bende boyleydim wikipedide dolasa dolasa kadrolarda oyunculara baka baka 3 ayda hepsini ezberledim sadece bakarak sonra mac izlemeye basladim iddaayada basladim ve su anda bizim sinifin tahmincisi sectiler beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlemdarBilisim

Bende boyleydim wikipedide dolasa dolasa kadrolarda oyunculara baka baka 3 ayda hepsini ezberledim sadece bakarak sonra mac izlemeye basladim iddaayada basladim ve su anda bizim sinifin tahmincisi sectiler beni :D
    ya öyle böyle değil inekte değilim tam bi uyuşuğum.Derslerimde kötü sosyal hayatımda
    Sanırım futbol hem gelir hemde sosyallik kazandıran ender hobilerden diye başlamak istiyorum .Fifa12 var ama arkadaşlarım kurdu.Onlar seçiyo takımımı .Hiç bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

ya öyle böyle değil inekte değilim tam bi uyuşuğum.Derslerimde kötü sosyal hayatımda
    Sanırım futbol hem gelir hemde sosyallik kazandıran ender hobilerden diye başlamak istiyorum .Fifa12 var ama arkadaşlarım kurdu.Onlar seçiyo takımımı .Hiç bilgim yok.

Alıntıları Göster
    var mı başka öneri ?
    bu arada galatasarayın renkleri hoşuma gitti. sanırım onu tutacağım.

• işin zor ben kendimi bildim bileli fm cm ve total clup oynadim yani herseyi menejerlik oyunlarindan ogrendim tabi, fm 2005 den itibaren fm 2012 ye kadar indir hepsini, hepsini oynamaya basla
  • Galatasaray UEFA kupası yaz google'a butun futbolu öğrenirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adamı takip edin
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantius

işin zor ben kendimi bildim bileli fm cm ve total clup oynadim yani herseyi menejerlik oyunlarindan ogrendim tabi, fm 2005 den itibaren fm 2012 ye kadar indir hepsini, hepsini oynamaya basla
    Aynı kafadayız.
    Gram futbol bilmem(Biraz bilirim.) Gerçi iş dolayısıyla ilgileneceğim bir hobi olamaz sanırım fakat konuyu takip edeceğm.
  • haftaici her gece saat11-12 civarinda baslayan ozgur buzbas-emek ege ikilisinin programini takip et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgnsbrk

haftaici her gece saat11-12 civarinda baslayan ozgur buzbas-emek ege ikilisinin programini takip et.
    Ya ben iyi top falan oynarım aslında. Güzel orta saha oyuncusuyum fakat haber olarak hiç bir şey bilmiyorum. Millet derste konuşuyor ediyor ben sadece dinliyorum. Beşiktaş'lıyım arkadaşlara soruyorum Beşiktaşın maçı ne oldu ya da kiminleydi vs. Aslında odama bir tv ve uydu alıcısı alsam çekicem yukardan ama nakit işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgnsbrk

haftaici her gece saat11-12 civarinda baslayan ozgur buzbas-emek ege ikilisinin programini takip et.
    Beynim hata verdi cevap veremiyorum. Aç bak gazetelere, maçları izle ne bileyim iddaa oyna. Gel bir gün seni Arena'ya götürelim Ofsayt ne diye sor maç sırasında birde ohhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Beynim hata verdi cevap veremiyorum. Aç bak gazetelere, maçları izle ne bileyim iddaa oyna. Gel bir gün seni Arena'ya götürelim Ofsayt ne diye sor maç sırasında birde ohhh

Alıntıları Göster
    harbi ya nedir bu ofsayt ismini kadınlara yapılan şakalardan duymuştum ve
    neden kadınlara yapılıyor ?
    wikipedide anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 23 Aralık 2011; 1:02:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Alıntıları Göster
    bence hiç uğraşma, asla arkadaşların kadar zevk alamazsın, onlar kadar bilgili olamazsın da. takım da tutamicağın için zaten dünyanın en saçma uğraşına adım atmış olcaksın, hemen geri dön

• quote:

Orijinalden alıntı: aimar

bence hiç uğraşma, asla arkadaşların kadar zevk alamazsın, onlar kadar bilgili olamazsın da. takım da tutamicağın için zaten dünyanın en saçma uğraşına adım atmış olcaksın, hemen geri dön

Alıntıları Göster
    ofsaytı anladım fifayı daemonla ekledim.kuruyorum hadi hayırlısı.
    başka önerilere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 23 Aralık 2011; 1:06:33 >

• quote:

ofsaytı anladım fifayı daemonla ekledim.kuruyorum hadi hayırlısı.
    başka önerilere açığım.

Alıntıları Göster

sen bi anlık heves etmişsin yakında sıkılırsın, arkadaş ortamı yapmak için hobi mi edinilirmiş. İçinde olacak içinde

• quote:

var mı başka öneri ?

Bir Beşiktaşlı olarak iyi yırttık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

quote:

var mı başka öneri ?

Bir Beşiktaşlı olarak iyi yırttık.

• quote:

var mı başka öneri ?

sarı lacivert varken
    neyse tuttuğun takım önemli değil
    paran biraz varsa ligtv al izle benim gibi, yoksa maçlar bittikten sonra internetten izle
    daha sonra wikipedia da takımlara bak kadrolara bak
    biraz daha maç izle ve maç startejilerini öğren
    Pes 12 oyna
    Artık futbolu biliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 23 Aralık 2011; 1:19:56 >
  • Gercek anlamda bilme icin cok ugrasman lazim burdaki kimsenin pek bisey bildigi yok turkiyedeki yorumcular su bu dahil turkiyede herkes herseyden biraz bilir zma herkes kendini uzman zanneder ogrenince senden bu bahsettigim gibi yani bizden biri olacaksin ogreniceksin biseyleri ve cok biliyosungibi gelecek sana senelerini vermen lazim bence oyle basite almasin kimse futbol cok onemli bi olgudur sporun disinda daha bir cok etkisi var tum dunyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertfn

Gercek anlamda bilme icin cok ugrasman lazim burdaki kimsenin pek bisey bildigi yok turkiyedeki yorumcular su bu dahil turkiyede herkes herseyden biraz bilir zma herkes kendini uzman zanneder ogrenince senden bu bahsettigim gibi yani bizden biri olacaksin ogreniceksin biseyleri ve cok biliyosungibi gelecek sana senelerini vermen lazim bence oyle basite almasin kimse futbol cok onemli bi olgudur sporun disinda daha bir cok etkisi var tum dunyada
    Futbol bölümüne gir, ordakiler bu işin erbabıdır, maç sonu takımları hakkında olumsuz eleştiri yapınca üzerine çullanırlar, eleştiriye hiç gelemezler, holigan olmak istiyorsan ilerki safhalarda uğramanı tavsiye ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.