Şimdi Ara

nasıl ekstrem bir hırs sahibi olabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
5
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• O hırs bende var. Günde 15-16 saat çalışabilecek kapasitem var ki çok yaptım bunu ama gel gör ki aptal insanlarla birlikte yaşamak zorunda kaldığım için hiçbir işimi istediğim gibi yapamıyorum. Ailem benim hayatımı mahvetti, tek kelimeyle mahvetti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insana çok büyük haksızlık yapılırsa olabilir bence

• updullah

• quote:

Orijinalden alıntı: 120205044

İnsanların çoğu evlenip çocuk yapıp çocuğa nasıl bakacağım diye zorla çalışıyor.

o da bahsettiğim hırs ve iradeye iyi bir örnek bence

çoluğu çocuğu olan ebeveynlerin sorumsuzluk yapmaya, işten kaytarmaya hakları yok. çok güçlü bir motivasyonları var çünkü, çocuklarının yaşamını sağlamak

• up

• Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt

Libido en güçlü motivasyon kaynaklarından biridir.

• Bu konuya 3. mesajım.

Şimdi hırsla başarılı olanlara tekrar bir bakalım: ırkçılığa uğrayan yahudiler-siyahiler-kürtler. Yada çok kötü durumda olan insanlar. Yani her başarı katındaki insanın ardında buzdağı gibi 7 kat daha var.

Misal siyasal İslamcıların zamanında mağdur edilmiş ve onun hırsıyla her yeri ele geçirmişler.

Şimdi bize bir dezavantaj lazım: benim çok dezavantajım var, fakat hırslanacak bir konu bulamıyorum. Desem ki müh. bürosu kurup parayı kırayım bir sürü büro var. Desem ki devletten iş alacak kadar büyük bir şirket kurayım, o işlerde de zaten yandaşlar ihaleyi kapıyor. Hırslanıyorum ama hayat buna müsaade etmiyor. Her şeyden bol bol var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Altiorem

O hırs bende var. Günde 15-16 saat çalışabilecek kapasitem var ki çok yaptım bunu ama gel gör ki aptal insanlarla birlikte yaşamak zorunda kaldığım için hiçbir işimi istediğim gibi yapamıyorum. Ailem benim hayatımı mahvetti, tek kelimeyle mahvetti.

üniversite tercihi felan mı hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: StalkerReborn

dışarı çıkmadan hayatının aşkını bulamazsın.
    çabalamadan hırslanamazsın.

laflara bak laflara :d

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    whatsapp grubundan çıktığımdan beri görüşemedik. nasıl gidiyor çalışmalar.
  • quote:

whatsapp grubundan çıktığımdan beri görüşemedik. nasıl gidiyor çalışmalar.

valla nasıl olsun dostum yarım yamalak uğraşıyoruz işte. seni sormalı sende durumlar nasıl ?

aynı işte. çalışıyoruz.
  • quote:

aynı işte. çalışıyoruz.

iyi bakalım güzel güzel. devam edelim çalışalım.

yok, o kadar basit olsa keşke

• Kendini prno, alkol, sigara, abur cubur, sosyal medya, oyunlar gibi şeylerle değil gerçek başarıyla tatmin edersen hırslı olursun. Yoksa tembelleşirsin.

• Ben bir bilek güreşçisiyim. Bunu sporla uzaktan yakından alakalı herkes çok iyi bilir. Kaslarınız yırtılana kadar antrenman yapmazsanız gelişmezsiniz. Ve bunu yapmak için dişlerinizi sıka sıka acı çekmeniz gerekir.

Neo liberal toplumun size mal satacağı için dayattığı her şeyi size tükettirmek istiyor . "Her kadın güzeldir, 3 ayda ingilizce, 5 ayda yks, zayıflama çayları " ve bu zırvaların en büyüğü de budur.

" SEN DE YAPARSIN "...

Ne yazıkki böyle bir şey yoktur arkadaşlar. Başkasının yapamadığını yapmanız için yeteneğinize göre iş seçmeniz gerekli. Ne kadar biliyorsunuz nerden geliyorsunuz ? Gerekli mi ?

TÜRK gibi başlamak diye bir şey vardır her işe hevesli başlarız orayı yıkarız burayı yakarız. dolayısıyla türk toplumu zaten girişken hevesli bir toplumdur. herkes bunu statü olarak kullanır forumlarda bile kimsenin sahip olmadığı kadar yabancı filozofun film yıldızlarının kullanıcı adlarını koyarlar ama ortalama türkiyenin seviyesi de belli işte.

dolayısıyla hevesli olmaktansa hava atmak için çalışmaktansa kendini geliştirecek, yani dışarıya göstermek için değil daha iyi bir evlat , anne baba olmaya başladığın zaman iyi birey olursun.

NO PAIN ?

NO GAIN .

• patlat bi osbir

• Hocam hırs değil de azim sahibi olmak daha sağlıklı. Bu videoyu izleyin tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=9vYK98FAEUg&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: Olasandra

Hocam hırs değil de azim sahibi olmak daha sağlıklı. Bu videoyu izleyin tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=9vYK98FAEUg&feature=youtu.be

hocam hırsın ve azmin arasındaki ayrımın farkındayım

bence de hırs tehlikeli bir şey büyük kayıplar verdirtebilir

ama hayatta her şey bir pazarlıktır. bir şey elde etmek için muhakkak bir şeyler ödersin

hırs sahibi olsam elde edeceğim şeylerin karşılığında bedel ödemeye hazırım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.