Şimdi Ara

Nasıl bir yol izlemeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenim hayatımdan bahsedeyim; 7. Sınıfa kadar okul 1.si 7. ve 8. sınıfta 1.lik 2.lik 3.lük arası gidip gelme 8. sınıfta dershane 1.si gibi bir ortaokul hayatım oldu. Cidden üst düzey bir öğrenciydim ve hiçbir zaman ders çalışmadım. Dershanede verilen kitapları fotokopileri hiç çözmezdim hatta bu yüzden 1. olmama rağmen hiç sevmezdi dershane hocalarının bazıları. Sadece denemelere girerdim. Liseye geldim 9 ilk dönemde biraz iyidi şuan 12 ye geçtim. 9 ilk dönemden beri hep kötüydü derslerim. 30 aldım 40 aldım Obp m 80 dir şuan 3 yıl ortalaması. 9 10 11 baya kayıp benim anlıcağınız. Şuan dershaneye gidiyorum. 2 gün önce kendimi denemek için bu senenin tyt mat sorularını çözdüm ve fulledim. Ne yapmalıyım ? Benle aynı durumda olan biri var mı ? 11 sene boyunca sadece apotemi trigo kitabını bitirdim. 2 aylık konuyu hiç dinlemeyip sadece 3 saat youtubeden dinleyip bitirdim kitabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı durumdaydım çalışmadan derece yapardım. liseye geçince kendime çok güvendiğim ve baya tembel olduğum için çalışmadım sınava da bu sene girdim. ayt'ye pek çalışmadım tyt'nin de bana göre çalışılacak yanı yok zaten. obp 81 ayt'ye çalışmamanın cezasını 58 ayt yaparak çektim. biliyorum büyük ihtimalle yapmayacaksın çünkü ben de yapmadım ama çalışman gerek. kendini disipline etmenin zorluğunu biliyorum. hayat boyu çalışmadan kolaylıkla yaptığın için şimdi küçük bir çalışmaya bile tahammül olmuyor. ama senin gibi öğrenciler zaten küçük çalışmayla çok iş yapabiliyor. günde benim yapmadığım minimum 2-3 saatlik çalışma süresi ayarla yeter. 6-7 saat program fantezisine gerek yok.
  • lol567 L kullanıcısına yanıt
    Cevabın için çok sağol hocam. 58 ayt harika bir şey o çalışmaya. Ki ben çalışıyorum dershanede nasıl olduysa 1. Sınıfta başladım hepsi inek ve başarılı öğrenciler ortalamaları 95 94 96 civarı 11.sınıf için. Ve kendimi gerizekalı hissettiğim için beni teşvik ediyor bu. Günde 8 saat mat kampı var ve beni disipline ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.