Şimdi Ara

nasıl bir not bırakmalıyım ardımda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bir ergen konusu değildir. Çok uzun zamandır meyilliyim bu dünyadan çekip gitmeye. Çeşitli sorunlarım var psikolojik. Depresyondan çıkamıyorum sosyal fobi de var çok farklı bir şekilde kendini gösteriyor millet rahatım sanıyor ama nihayetinde yapayalnız bir 25 sene geçirdim. Insan akraba aile ilişkilerine kız meselelerine okul hayatıma geleceğime her yönden zarar verdi bana bu durumlar.

Çevremdeki herkes bi tuhaf. Güya en yakın arkadaşım olan kişi deli mi değil mi daha ondan bile emin değilim. Kimse beni anlamadı hiç bir zaman. Bende dertli görünmekten vazgeçtim içime attım herşeyi hep. Ama eninde sonunda birikiyor ve patlama seviyesine geliyor insan. Hayatımdaki herkesten nefret ediyorum. Hayatımın yüzde 90ı yalnız başına tek bi odada geçti. Hep boş amaçlarla oyaladım kendimi ama herşeyin oyalamadan ibaret olduğunu hatırlayınca tekrar fenalaşıyorum.

Gelecek kaygısı ayrı dert. Geçmişe baktığımda ise bombok geçmiş 25 sene. Bugüne baktığımda ise hala bomboş geçen ve hiç bir mutlu edecek birşeyin olmadığı bomboş hayat. Geçmiş gelecek ve an, hayat bu üçüdür aslında ve üçü de berbat bende. Geleceğimden ümitli değilim. Hiç bir şekilde mutlu olacağıma inanmıyorum.

Ne ailem ne akrabalar ne beş para etmez arkadaşlar kimse anlamıyor beni hiç bir zaman da anlamayacaklar. Gitmeden önce heosine sövmek istiyorum. Nasıl bir şekilde onlara tepki mi belli etmeliyim. Belki de ölümümden sonra ancak anlayabilecekler.

Felaket sıkıntı basıyor içimi. Hiç bir şeyim tam değil bu hayatta. Etrafa sahte gülücüklerle nereye kadar yaşayabilir insan. Kendimden de nefret ediyorum. Hayat bana hiç başlamadı belki de. Başlamadan bitsin artık. Yaşamak ve ölmek arasında kalmak en zoru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi eyw yaz bırak :D

• Nota gerek yok. Ölmeye karar verdiyse değer verdiğin biri yoksa not bırakmaya gerek yok.

• Nick-Konu

• Evrenin en büyük kaybedeni benim sıra sende değil henüz.
  • 90 al yeter hocam
  • neden intihar etmeyi düşünüyorsun çok saçma geliyor bana
    zaten kısa olan şey yaşam şundan belki bi 40 yıl kadar kısa zaman sonra öleceksin ve sonsuza kadar ölü kalacaksın. Bırak da biraz yaşamaya çalış. Hepimiz gidicez aynı yere zaten ne bu acele, bizden önce gidip napacaksın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

neden intihar etmeyi düşünüyorsun çok saçma geliyor bana
    zaten kısa olan şey yaşam şundan belki bi 40 yıl kadar kısa zaman sonra öleceksin ve sonsuza kadar ölü kalacaksın. Bırak da biraz yaşamaya çalış. Hepimiz gidicez aynı yere zaten ne bu acele, bizden önce gidip napacaksın?

Ya önümdeki 40 yıl da tek başıma bi odada sıkıla sıkıla geçerse? Diğerleri 40 yılında hayatın her yönünü yaşarken ya bende herşey aynı kalırsa ki hiç bir şey değişecek gibi gözükmüyor.

• Tam olarak bunları yaz bence:
    Yapayalnız bir 25 sene geçirdim. Insan akraba aile ilişkilerine kız meselelerine okul hayatıma geleceğime her yönden zarar verdi bana bu durumlar.

Çevremdeki herkes bi tuhaf. Güya en yakın arkadaşım olan kişi deli mi değil mi daha ondan bile emin değilim. Kimse beni anlamadı hiç bir zaman. Bende dertli görünmekten vazgeçtim içime attım herşeyi hep. Ama eninde sonunda birikiyor ve patlama seviyesine geliyor insan. Hayatımdaki herkesten nefret ediyorum. Hayatımın yüzde 90ı yalnız başına tek bi odada geçti. Hep boş amaçlarla oyaladım kendimi ama herşeyin oyalamadan ibaret olduğunu hatırlayınca tekrar fenalaşıyorum.

Gelecek kaygısı ayrı dert. Geçmişe baktığımda ise bombok geçmiş 25 sene. Bugüne baktığımda ise hala bomboş geçen ve hiç bir mutlu edecek birşeyin olmadığı bomboş hayat. Geçmiş gelecek ve an, hayat bu üçüdür aslında ve üçü de berbat bende. Geleceğimden ümitli değilim. Hiç bir şekilde mutlu olacağıma inanmıyorum.

Ne ailem ne akrabalar ne beş para etmez arkadaşlar kimse anlamıyor beni hiç bir zaman da anlamayacaklar. Gitmeden önce heosine sövmek istiyorum. Nasıl bir şekilde onlara tepki mi belli etmeliyim. Belki de ölümümden sonra ancak anlayabilecekler.

Felaket sıkıntı basıyor içimi. Hiç bir şeyim tam değil bu hayatta. Etrafa sahte gülücüklerle nereye kadar yaşayabilir insan. Kendimden de nefret ediyorum. Hayat bana hiç başlamadı belki de. Başlamadan bitsin artık. Yaşamak ve ölmek arasında kalmak en zoru.

Not:Eğer intihar edeceksen 1 hafta boyunca özgürce istediğin yap kimseyi umursama nasıl olsa bir önemi yok diğerlerinin veya kuralların.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suicideRelated

quote:

Ya önümdeki 40 yıl da tek başıma bi odada sıkıla sıkıla geçerse? Diğerleri 40 yılında hayatın her yönünü yaşarken ya bende herşey aynı kalırsa ki hiç bir şey değişecek gibi gözükmüyor.

Ya hayatin bir anda duzelirse? Bu kotu dusuncelerinin psikolojik bir sorun oldugunu dusundunmu? 2 Gyn oncesinde bende intihar noktasina geldim, dusuncelerimiz benziyor. Benim hic kimsem yok,bir tane cok yakin arkadasim vardi oda satti birakti gitti beni, hic kiz arkadasim olmadi. Annemden hergun azar isitiyorum beni sevdigini soyleyen hic kimse yok ve hic birsey beceremedim herseyi elime yuzume bulastirdim. Ben intihar etmedim sende etmemelisin.

• Kanka into the wind filmini izle

• Intihar etme. Çekip git madem.farkli bir ulke bile olabilir. Yepyeni bir sen yepyeni bir hayat. Intihar haram.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicideRelated

quote:

Ne fark eder yasa gitsin kardesim. Oldukten sonra cok mu eglenceli sanki. Sonsuza kadar olu olarak kalicaksin zamani gelince olucen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.