8mb net paketim var ama hızım hep 2mb. Arayıp sordum bina kablolarınız eski anca o kadar verim alabiliyorsunuz dendi. Ne yapabilirim diye sorduğumda taşınabilir yada yeni tesisat çekebilrsiniz dendi. Şaka filan sandım önce ama birkaç kişiden daha duydum aynı sorunu. Verdiğim paraya mı yansam alamadığım hizmete mi bilemedim...
herzaman bişey uyduruyolar mutlaka geçen gün elemanın biri aramış sormuş ttnet ; "xp mi vista mı yoksa 7 mi diye" buda linux kullanıyorum demiiş hattaki kadında o yüzden yavaştır demiş bu ne ya ?
zaten o olmasa arıza var
o olmasa tesisat eski
o olmasa donanım desteklemiyor falan filan...
Biraz işiniz zor olacak ama üst üste arayın. (Aman telefon faturasına dikkat)
quote:
Orijinalden alıntı: E.A
8mb net paketim var ama hızım hep 2mb. Arayıp sordum bina kablolarınız eski anca o kadar verim alabiliyorsunuz dendi. Ne yapabilirim diye sorduğumda taşınabilir yada yeni tesisat çekebilrsiniz dendi. Şaka filan sandım önce ama birkaç kişiden daha duydum aynı sorunu. Verdiğim paraya mı yansam alamadığım hizmete mi bilemedim...
quote:
Orijinalden alıntı: E.A