Şimdi Ara

Nasıl Bir Ekran Kartı Yardim Pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar 100 150 ytl kadar bütcem var, Şu anki Ekran Kartimda Splinter Cell Dounle Agent ve Oblivion oynayamiyorum Açilmiyor ikiside,:( Ekran Kartlarindan pek anlamiyorum ama Kisaca Geforce Fx5500 Shader 1.0
    Bana şöyle Splinter Cell Double Agent oynayabileceğim ve Daha sonraki Güncel oyunlari oynayabileceğim Shader 3.0 4.0 gibi bi tane Shader 4.0 ve Dx10 Destekleyen Kart Görmüstüm ama Hangi Markaydi unuttum:(Shader ve Dx10 Destekleyen ve bu Bütce Arasinda Olan iyi bi Ekran Karti Söylermisiniz.

Simdiden Teşekkürler..

• 150 ytl ye anca palit 8600 gt sonic plus alırsın + 20 lira daha koyarsan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky_sun

150 ytl ye anca palit 8600 gt sonic plus alırsın + 20 lira daha koyarsan...

+1903
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saviolas

Selam arkadaslar 100 150 ytl kadar bütcem var, Şu anki Ekran Kartimda Splinter Cell Dounle Agent ve Oblivion oynayamiyorum Açilmiyor ikiside,:( Ekran Kartlarindan pek anlamiyorum ama Kisaca Geforce Fx5500 Shader 1.0
    Bana şöyle Splinter Cell Double Agent oynayabileceğim ve Daha sonraki Güncel oyunlari oynayabileceğim Shader 3.0 4.0 gibi bi tane Shader 4.0 ve Dx10 Destekleyen Kart Görmüstüm ama Hangi Markaydi unuttum:(Shader ve Dx10 Destekleyen ve bu Bütce Arasinda Olan iyi bi Ekran Karti Söylermisiniz.

Simdiden Teşekkürler..

Şu an kullandığın kart FX5500 olduğuna göre yeni alacağın kart da onun gibi AGP olmalı, imzamdaki konudan AGP 8X başlığı altındaki kartların fiyat ve firma linkleri bakabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 12 Kasım 2007; 13:30:42 >

• Çok Saolun =)
  • saviolas kartı aldın mı, ne aldın, double agentı calıştırabildin mi yorum yapmamışsın
    ben de palit 8600 gt var
    double agent acılıyor fakat karakterler mutasyona uğramış yaratıklar gibi duruyor
    dolayısıyla oynanmıyor, shader dan kaynaklanan bi problem deil heralde
    öyle olsa hiç açmazdı sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.