Şimdi Ara

Nasıl bir ban?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Character gece pazardaydı sabah giriş yapmaya çalıştım banlanmış. Hiç bir illegal durum yok. Pc de illegal program yok. Resmi sitede ban hakkında bir bilgi yok. Bu ban 999 gün olabilir mi? Yoksa 24 saat filan mi? Yardımcı olursanız teşekkür ederim

• Resmi sitede banlı olduğuna dair bir yazı yoksa, korkmayı gerektirecek bir durum söz konusu değil. 2 gün sonra charın açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Resmi sitede banlı olduğuna dair bir yazı yoksa, korkmayı gerektirecek bir durum söz konusu değil. 2 gün sonra charın açılacak.

teşekkür ederim. Biraz araştırma yaptım bir çok kişi böyle ban yemiş temiz oldugu halde moradonda ticaret yaptığı halde. Umarım dediğin gibi olur
    heryerde k0xperlar npt ciler cirit atıyor ban yemiyorlar. Benim banlanmam gerçekten çok moralimi bozuyor. Eşşek gibi oynamaya çalışıyoruz ban yiyoruz.
  • Yapacak birşey yok. Sövüp geçeceksin.
  • bikaç kişiye daha olmustu bu olay.Sanırsam kasti bişet değil.
  • Valla 24 değil 48 saat oldu ama hala charlarım banlı durumda bekliyorum olmadı zaaten işin iyice suyu çıktı oyunu bırakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

Valla 24 değil 48 saat oldu ama hala charlarım banlı durumda bekliyorum olmadı zaaten işin iyice suyu çıktı oyunu bırakacağım.

umarım benimi bir an önce açılır yarın sabah saatleri 24 saat dolmus olacak sizlere bilgi vermeye çalışacağım.
  • char banlanalı yakllaşık 31 saat oldu hala giriş yapamıyorum yarın sabah 48 saati doldurmuş olacak inşallah açılır
  • ben de bdw ye gitmiştim 1kere humandım karşdıdaki karuların 5 i kxperdı ama ben ban yemiştim heralde oyun amele kxperlara da yatıyon die ban attı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.