Arkadaşlar bu güne kadar bir sürü internet sitesi falan uğraştım baya da bir bilgi edindim . ama hepsi elimde patladı. Öğrenciyim babam sağolsun iyi haçlık alıyorum . Ne üzerine bir girişimcilik yapabilirim ? Etrafımdakiler kimsenin yürümediği bir yoldan yürü diyorlar. Amacım çok para kazanmak değil , az da olsa gelir getirecek zamanla geliştirebileceğim bir iş arıyorum ama o iş ne onu bulamadım. Sosyal medyaya mı atılsam , cs serverımı kursam ne yapsam bilemedim . Rap kayıt alan arkadaşlara mix mastering yapıp biraz kazanıyorum . Parasızlık falan çektiğim yok sadece isteğim helal yoldan para kazanmak . Acaba gittigidiyorda dükkan açık bir şeyler mi satsam , onlar aylık 1-2 bin kazanıyor gibime geliyor .
yok mu fikri olan ?
dostum eğer böle bir niyetin varsa kimsenin fikrine falan ihtiyacın olmamalı. sen araştırmanı muhakemeni kendin yap sana uygun olan en iyi işi yap. milletten fikir beklersen çok zaman kaybedersin. kaldıki zaten iyi bir fikri olan gelipte burda sölemez kendi uygulamaya bakar. zaten diğerlerinin söyleyecekleri az çok kulaktan dolma klasik öneriler olcaktır. kendi hedeflediğin yolda ilerle yapamasın boşuna uğraşma diyenlerede kulak asma. bildiğin yolda git.
Film arşivin varsa hdd dolumu şeklinde satabilirsin. Benim olsaydı bir dakka durmazdım. Bu forumda bu işi yapan yok sanırım eğer olsaydı iyi paralar kazanabilirdi.
eğer mix mastering konusunda iyisen ve bütçen varsa kesinlikle bir stüdyo aç derim. yani bu işin getirisi çok yoktur ama ben çok eğlencelidir :D