daha oncede konu acmıstım siparişi hala veremedm yeni bi ev almaya karar verdik bende siparişi yaza dogru alıcam altta parçaları verdim sistem bu olucak nasıl bi işlemcitavsiye edersiniz oyun oynicam fx6100 alcaktm mâlum fx serisine laf eden cok goruslerinizi alaym dedim.
bu arada psu konusunda da cok kararsızım onun içinde kasayla beraber bi tavsiyede bulunursanız sevinirim teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: mayas009
daha oncede konu acmıstım siparişi hala veremedm yeni bi ev almaya karar verdik bende siparişi yaza dogru alıcam altta parçaları verdim sistem bu olucak nasıl bi işlemci tavsiye edersiniz oyun oynicam fx6100 alcaktm mâlum fx serisine laf eden cok goruslerinizi alaym dedim.
Biraz daha pahalıya maal olur 250tl gibi bi farka patlar (aşağı yukarı) sana ama oyunlardaki performansı gördüğünde o 250ye üzülmezsin
psu yu önerdikten sonra kasayla birlikte istediğini okudum gözler kaymış bende iyice
Corsair 400r,haf 912,bütçe varsa xpredator 600w lık bi kasa (80 plus garantili bir psu barındırmak şartıyla) gayet tatmin edici olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazz_ern -- 15 Nisan 2012; 20:00:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: poyrazz_ern
quote:
daha oncede konu acmıstım siparişi hala veremedm yeni bi ev almaya karar verdik bende siparişi yaza dogru alıcam altta parçaları verdim sistem bu olucak nasıl bi işlemci tavsiye edersiniz oyun oynicam fx6100 alcaktm mâlum fx serisine laf eden cok goruslerinizi alaym dedim.
Biraz daha pahalıya maal olur 250tl gibi bi farka patlar (aşağı yukarı) sana ama oyunlardaki performansı gördüğünde o 250ye üzülmezsin
psu yu önerdikten sonra kasayla birlikte istediğini okudum gözler kaymış bende iyice
Corsair 400r,haf 912,bütçe varsa xpredator 600w lık bi kasa (80 plus garantili bir psu barındırmak şartıyla) gayet tatmin edici olacaktır
eyw. kardesm de amd bi işlemci tavsiyesinde bulunursan ne önerirsin ?
quote:
fx 6100 öneririm.bende 6100 ile bi pc toplicaktım bütçe yükselince intele yöneldim.fx 6100 parasını hak eden işlemcilerden.özellikle windows8 de coşucaklar deniyor.tavsiyem 6100 yönünde olur f/p yönünden iyidir
quote:
quote:
fx 6100 öneririm.bende 6100 ile bi pc toplicaktım bütçe yükselince intele yöneldim.fx 6100 parasını hak eden işlemcilerden.özellikle windows8 de coşucaklar deniyor.tavsiyem 6100 yönünde olur f/p yönünden iyidir
dostum sadece psu ya 200-250 lira vermek yerine sunu alsak daha uygun olmazmı
güzel kasa o evet. Genel olarak fikrimse bence yaza kadar hiç düşünme pcyi yazın gelsin yaz dönemi indirimleri ile düşündüğünden çok daha farklı bi sisteme yönelebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Oguzhan2250
quote:
quote:
quote:
güzel kasa o evet. Genel olarak fikrimse bence yaza kadar hiç düşünme pcyi yazın gelsin yaz dönemi indirimleri ile düşündüğünden çok daha farklı bi sisteme yönelebilirsin
hesaplamama gore intel sistem toplarsam indirimle 1300 lira gibi bi paraya gelicek amd mi dersin dostum intelmi ?
intel iyi güzel yanlız sürekli soket tipini degiştirmesi aklımda soru işareti yaratıyor :S
Merhaba,
İntel İ5 2500K tercihim olurdu..
yaza topluyacaksan bence 2. nesil bulldozer veya ivy bridgeleri bekle derim ben tapi sana kalmış ama intel 2500k alabilirsin
i5 almaya karar verdm 300 liraya kadar bütcem var bi anakart tavsiye ederseniz sevinirim ^^
O zaman konuyu da yaza doğru aç.
O vakte kadar kim öle kim kala (fiyatlar ve raflarda olan ürünler anlamında söyledim)
quote:
Orijinalden alıntı: rabitelli
O vakte kadar kim öle kim kala (fiyatlar ve raflarda olan ürünler anlamında söyledim)
haklısın dostum :) yaza dogru dedim ama işe giricem bakalm belki erkenden alırım
quote:
quote:
haklısın dostum :) yaza dogru dedim ama işe giricem bakalm belki erkenden alırım
E o zaman değişir de; eğer zaman geçerse raflarda yerini alan yeni ürünler, değişen fiyatlar, kaldırılan indirimler, yeni gelen bindirimler, orta doğunun ısınması sebebi ilen hortlayan dolar, ne bileyim bissürü bişey işte, şu an oluşturduğun konfigürasyonun o zaman çorba olmasına neden olur.
quote:
quote:
quote:
E o zaman değişir de; eğer zaman geçerse raflarda yerini alan yeni ürünler, değişen fiyatlar, kaldırılan indirimler, yeni gelen bindirimler, orta doğunun ısınması sebebi ilen hortlayan dolar, ne bileyim bissürü bişey işte, şu an oluşturduğun konfigürasyonun o zaman çorba olmasına neden olur.
usta agzın iyi laf yapıyor he haklısın dicek bişey yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme