Şimdi Ara

Nasıl Beyaz Türk olabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de Türk burjuvasına girmek istiyorum. Fakültemdeki tipler köylü falan hep. Okulu bitirince pilotluk hedefim.

Bir yol gösterin bana.

Sınıf atlamak istiyorum.

• burjuva ile beyaz türk farklı kavramlar

burjuva olmak için siyasete girme ve ticarete başlama ikilisi gerekiyor

beyaz türk olmak için ailenin, senin ve tüm çevrenin üniversite mezunu olması, minumum mühendislik/avukatlık/dişcilik/doktorluk yapan anne baba gerekiyor. beyaz türk aşırı zengin demek değildir. kalbur üstü/ elit/ kültürlü/ eğitimli olmak demektir. özetle orta sınıfın üst kısmında, üst sınıfın da hemen altında demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

burjuva ile beyaz türk farklı kavramlar

burjuva olmak için siyasete girme ve ticarete başlama ikilisi gerekiyor

beyaz türk olmak için ailenin, senin ve tüm çevrenin üniversite mezunu olması, minumum mühendislik/avukatlık/dişcilik/doktorluk yapan anne baba gerekiyor. beyaz türk aşırı zengin demek değildir. kalbur üstü/ elit/ kültürlü/ eğitimli olmak demektir. özetle orta sınıfın üst kısmında, üst sınıfın da hemen altında demektir.
    hocam annem kuaför babam teknisyen, koca sülalede üniversite mezunu tek tük insan var. ben avukat aday adayıyım galiba beyaz Türk olamam anladığım kadarıyla
    siyaset bana ters
    ticaret için para da yok

offfff :(
  • o zaman ya orta sınıf memur olacaksın, ya da asgari geçimli alt sınıf, senin için geçerli olmasa bile genel görünüm budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.