Şimdi Ara

Nasıl alıntı yapılıyor nasıl harf büyüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar nasıl başkasının yazdığını alıntı yapıyoruz.Yazdığımız yazının fontunu nasıl seçiyor.boyunu nasıl ayarlıyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kova-La_Gelsin

evet arkadaşlar nasıl başkasının yazdığını alıntı yapıyoruz.Yazdığımız yazının fontunu nasıl seçiyor.boyunu nasıl ayarlıyoruz.

Onu sadece özel üyeler yapabiliyor
  • dogru soyluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d09ukan -- 3 Eylül 2008; 6:43:06 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kova-La_Gelsin

evet arkadaşlar nasıl başkasının yazdığını alıntı yapıyoruz.Yazdığımız yazının fontunu nasıl seçiyor.boyunu nasıl ayarlıyoruz.

quote:

düzgün cevap alabilir miyim
  • quote:

• Alıntı yapmak istediğin şahsiyetin attığı postun sol üst köşesinde simgeler var alıntıya tıkla.

Fontu ayarlamak için mesaj atma kısmında mesajını yaz. Tümünü seç, font boyutu kısmından ayarla.

Yeterince düzgün oldu mu?
  • Evet yapmışsınız yukarıda ki alıntı yazısına tıklıyorsunuz sonra font boyuu var burada ona tıklıyorsunuz tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav ne zamandır soracam utanıyordum bu günde sabahtan soayım dedim pek kimse yok diye.
    yardım ettiğiniz için teşekkür ettim
  • Utanılacak birşey yok her türlü deneme mesajınızı gereksiz mesajlar bölümünde yapabilirsiniz hem butonları öğrenmiş olursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.